Închide meniul
EXCLUSIV

Helmut Duckadam, reacție categorică după ce Gigi Becali a anunțat că Valentin Crețu nu va mai juca la FCSB: „Dawa este singurul care scapă din orice!”

Cosmin Olteanu Publicat: 4 aprilie 2023, 17:50

Reclamă
Helmut Duckadam, reacție categorică după ce Gigi Becali a anunțat că Valentin Crețu nu va mai juca la FCSB: Dawa este singurul care scapă din orice!”

Helmut Duckadam, reacție categorică după ce Gigi Becali a anunțat că Valentin Crețu nu va mai juca la FCSB

Valentin Crețu și Gigi Becali / Hepta

Helmut Duckadam a avut o reacție categorică după ce Gigi Becali a anunțat că Valentin Crețu nu va mai juca la FCSB. Valentin Crețu a făcut un meci slab în partida Sepsi – FCSB, câștigată de roș-albaștri cu scorul de 2-1

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meciul cu Sepsi, Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a declarat faptul că Valentin Crețu va fi scos din echipa roș-albaștrilor.

Helmut Duckadam, reacție categorică după ce Gigi Becali a anunțat că Valentin Crețu nu va mai juca la FCSB

„Eroul de la Sevilla” nu este de acord cu decizia lui Gigi Becali, însă atrage atenția la faptul că Joyskim Dawa este singurul jucător, de la FCSB, care are postul de titular asigurat, indiferent de cât de bune sunt evoluțiile sale.

„Nu e o surpriză (n.r. că Valentin Crețu a fost scos din echipă). Așa a pățit și Vlad, și alți jucător, la FCSB. Vlad a făcut niște gafe și după a apărat foarte bine, când n-a mai prins echipa.

Din păcate, asta este situația, ai greșit… Singurul care mai scapă din orice este Dawa. El, chiar dacă greșește, joacă. E singurul jucător de la FCSB care joacă titular, indiferent de ce evoluții are în teren. În rest, oricare se poate aștepta, dacă face un meci prost, să nu mai prindă echipa”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

Helmut Duckadam: „FCSB a meritat victoria!”

Totodată, fostul mare portar a apreciat jocul FCSB-ului, din meciul cu Sepsi, și consideră că formația bucureșteană a meritat victoria.

„A fost un meci bunicel, nu ieșit din comun, dar a fost un meci interesant, cu faze de poartă, răsturnare de scor. Un meci bun și cred că, până la urmă, FCSB a meritat victoria.

Jocul FCSB-ului a arătat, în ultima perioadă, că jucătorii au mai multă dăruire, mai multă implicare în joc și cred că de aici vin și rezultatele mai bune. Dacă nu o să aibă accidentări, cred că au și șanse la titlu”, a mai spus Helmut Duckadam.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 33 de puncte obținute.

Ce a spus Gigi Becali, despre Valentin Crețu

„Ne trebuie fundași. Vali Crețu nu mai calcă pe iarbă la FCSB în viața lui, nu mai intră niciodată. Ce prostii a făcut aseară, ce emoții mi-a dat, mi-a ajuns!

Poate un fundaș și un coordonator mai avem nevoie. Șut nu a fost în apele lui și a mers echipa. Nu am avut dirijor. Pentru mine, Șut e dirijor.

Sunt foarte mulțumit de antrenor, de rezultat, dar nu de joc. Așa nu luăm campionatul. O echipă bună trebuie să aibă mingea. O echipă care vrea campionatul nu trage de timp când conduce, mă refer la ultimul sfert de oră. Nu se poate așa, o să le zic. Avem valoare, iar Sepsi echipa de pe ultimul loc. Mingea trebuie să fie la mine. Vreau posesie.

Am pierdut cu CSU două puncte, nu am zis nimic, pentru că am avut posesia. Aseară am dat goluri datorită valorii individuale. O echipă care vrea camopionatul nu riscă, trebuie să câștige cu siguranță”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, în deplasare, pe campioana CFR Cluj. Meciul este programat duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și