Închide meniul

Helmut Duckadam, reacţie fermă despre Mihai Pintilii şi Elias Charalambous: „Nu au rezultate! Soarta lor va fi ca a lui Dică!”

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2023, 14:45

Reclamă
Helmut Duckadam, reacţie fermă despre Mihai Pintilii şi Elias Charalambous: „Nu au rezultate! Soarta lor va fi ca a lui Dică!

Helmut Duckadam, reacţie fermă despre viitorul lui Mihai Pintilii şi Elias Charalambous la FCSB

Elias Charalambous şi Mihai Pintilii, pe banca FCSB-ului/ Profimedia

Helmut Duckadam a avut o reacţie fermă despre Mihai Pintilii şi Elias Charalambous, antrenorii celor de la FCSB. Fostul portar a declarat că cei doi nu au obţinut performanţe notabile pe banca roş-albaştrilor, fiind de părere că aceştia ar putea pleca de pe banca echipei în următoarea perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous este antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB, şi îi antrenează pe roş-albaştrii de la sfârşitul lunii martie. Mihai Pintilii, de cealaltă parte, este secundul tehnicianului cipriot.

Helmut Duckadam, reacţie fermă despre viitorul lui Mihai Pintilii şi Elias Charalambous la FCSB

Helmut Duckadam a oferit declaraţii despre Mihai Pintilii şi Elias Charalamabous, după ce Gigi Becali a dezvăluit că „Pinti” l-a „ameninţat” cu demisia.

„Eroul de la Sevilla” a subliniat faptul că cei doi antrenori de la FCSB nu au obţinut nicio performanţă notabilă pe banca echipei, după ce în sezonul trecut s-au clasat pe locul secund în campionat, iar în acest sezon, au fost eliminaţi din preliminariile Conference League.

În acest context, Duckadam a declarat că de la FCSB poţi pleca doar cu demisie, şi este de părere că acest fapt s-ar putea întâmpla în cazul celor doi.

Reclamă

„Pentru ce să-i aprecieze, au câștigat vreun campionat, au câștigat vreo cupă? S-au calificat în grupele europene? Ce nevoie ai de aprecieri? Ca să ai aprecieri trebuie să ai rezultate.

Ei nu au rezultate. Nu au reușit nici în play-off să se califice. Despre ce vorbim? Probabil că soarta lor va fi la fel ca a lui Dică și Croitoru, în următoarele etape.

La FCSB nu ești demis, la FCSB îți dai demisia. Îți dai demisia, pleci singur la un moment dat. Toți au plecat singuri. Și Dică, și Edi Iordănescu, inclusiv eu am plecat cu demisie.

Reclamă 4 / 0/3

Deci, acolo nu e problema, nu te dă nimeni afară, dar te pune în situații în care pleci singur, nu e problemă”, a declarat Helmut Duckadam, pentru digisport.ro.

Elias Charalambous, despre eventuala plecare a lui Pintilii: „Nu ştiu nimic!”

Elias Charalambous a avut o primă reacţie despre eventuala plecare a lui Mihai Pintilii de la FCSB. Antrenorul de la FCSB a spus că nu ştie nimic despre o eventuală plecare a lui Mihai Pintilii de la echipă.

„Am auzit și eu zvonuri, dar nu am fost informat, eu și Pinti vorbim zilnic, poate a fost doar o discuție. Pinti e acum în vestiar, ne pregătim de antrenament, poate au fost emoții la mijloc, dar cam atât. A fost totul lejer, nu am vorbit ceva anume, am fost surprins cumva pentru că echipa a început foarte bine sezonul, în campionat nu am fi putut face ceva mai mult, ne-am descurcat bine, cred că munca noastră ar trebui să fie apreciată puțin mai mult.

Aud în stânga și în dreapta, sună că am făcut totul rău, cred că am făcut multe lucruri bune, cu siguranță nu suntem Dumnezeu să facem totul perfect, cu siguranță avem lucruri de îmbunătățit, considerăm că lucrăm bine și vom continua așa. Dacă facem câteva greșeli, ele există în fotbal, așa e fotbalul, vom continua să muncim în cea mai bună formă pe care o considerăm. Echipa e foarte bine, azi suntem pe locul doi cu două meciuri în minus, dar până acum avem patru din patru, ar trebui să apreciem mai mult asta„, a spus Elias Charalambous înaintea meciului cu Poli Iaşi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și