Închide meniul

Elias Charalambous, despre eventuala plecare a lui Pintilii: „Nu ştiu nimic!” Replică pentru Becali: „Nu sunt Dumnezeu!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 august 2023, 17:51

Reclamă
Elias Charalambous, despre eventuala plecare a lui Pintilii: „Nu ştiu nimic! Replică pentru Becali: „Nu sunt Dumnezeu!

Jucătorii de la FCSB care nu vor evolua în duelul cu Botoşani

Elias Charalambous, la conferinţa de presă

Elias Charalambous a avut o primă reacţie despre eventuala plecare a lui Mihai Pintilii de la FCSB. Antrenorul de la FCSB a spus că nu ştie nimic despre o eventuală plecare a lui Mihai Pintilii de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Charalambous a spus că Pintilii nu i-a spus nimic despre intenţia de a părăsi echipa, deşi discută zilnic. Mai mult, Elias Charalambous a avut un răspuns şi pentru criticile lansate de Gigi Becali.

Elias Charalambous, despre eventuala plecare a lui Pintilii

„Am auzit și eu zvonuri, dar nu am fost informat, eu și Pinti vorbim zilnic, poate a fost doar o discuție. Pinti e acum în vestiar, ne pregătim de antrenament, poate au fost emoții la mijloc, dar cam atât. A fost totul lejer, nu am vorbit ceva anume, am fost surprins cumva pentru că echipa a început foarte bine sezonul, în campionat nu am fi putut face ceva mai mult, ne-am descurcat bine, cred că munca noastră ar trebui să fie apreciată puțin mai mult.

Aud în stânga și în dreapta, sună că am făcut totul rău, cred că am făcut multe lucruri bune, cu siguranță nu suntem Dumnezeu să facem totul perfect, cu siguranță avem lucruri de îmbunătățit, considerăm că lucrăm bine și vom continua așa. Dacă facem câteva greșeli, ele există în fotbal, așa e fotbalul, vom continua să muncim în cea mai bună formă pe care o considerăm. Echipa e foarte bine, azi suntem pe locul doi cu două meciuri în minus, dar până acum avem patru din patru, ar trebui să apreciem mai mult asta„, a spus Elias Charalambous înaintea meciului cu Poli Iaşi.

Mihai Pintilii i-a spus lui Gigi Becali că pleacă de la FCSB

Mihai Pintilii i-a spus lui Gigi Becali că pleacă de la FCSB! Milionarul a făcut dezvăluirea astăzi, într-o întâlnire cu jurnaliştii la Palat. Gigi Becali i-a criticat ieri pe cei care pregătesc echipa, antrenorul Elias Charalambous şi Mihai Pintilii.

Reclamă

Totul a plecat după ce Gigi Becali a cerut ca jucătorii să stea 30 de minute în plus la antrenament, iar Mihai Pintilii a replicat că nu poate accepta asta şi că el pleacă de la FCSB.

”Echipa asta (n.r. – Nordsjaelland) nu e o echipă de mare talent, dar e o echipă care mai mult s-a mișcat, a primit, s-a mișcat, a primit. Ceea ce spun eu: ‘Mișcare pe teren’. Eu spun acum, dar poate nu putem să facem. Dacă nu poți să faci, repeți până poți să faci.

Când eu am spus: ‘Băi, Mihai, o jumătate de oră în plus de antrenament de anul ăsta’. Mi-a zis: ‘Păi nu, domne, că nu poate să facă’. Am zis: ‘Băi, Pintilii, jumătate de oră în plus de antrenament’. Și el: ‘Bine nea Gigi, eu plec atunci’. Păi de ce să pleci? Fă jumătate de oră în plus de antrenament.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă patronul îți spune să faci jumătate de oră în plus de antrenament de ce să pleci? ‘Păi nu se poate nea Gigi, atât este antrenamentul’. Păi la Hagi de ce e dublu? Gică săracul nu are cu ce. Dacă ar avea echipa asta Gică, ar juca grupe de Liga Campionilor”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Becali a lansat critici şi la adresa antrenorilor după eliminarea din Conference League. Gigi Becali a avut o reacţie nervoasă după înfrângerea FCSB-ului cu Nordsjaelland, scor 0-2, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Patronul roş-albaştrilor a pus tunurile atât pe jucători, cât şi pe antrenori.

Noi avem 11 jucători pe teren și nu avem un antrenor care să antreneze cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge, de acolo au scăpat pe contraatac și am rămas în 10. Piticania aia de la Rapid, ăla adus de la CFR, cum poate să bată?

Nu știu, tată, antrenorii trebuie… Să repete jucătorii cornerele. Eu vreau să văd un singur jucător care să bată cornerele, să ridice mingea. Nu să bată ca Deac, să ridice mingea la doi metri. Poate cineva să ridice mingea la doi metri din echipa asta?”, a atacat Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și