Închide meniul

Helmut Duckadam, scenariu de coşmar pentru Dinamo: „Eu cred că se vor desfiinţa dacă se întâmplă asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 mai 2022, 9:36

Helmut Duckadam, scenariu de coşmar pentru Dinamo: „Eu cred că se vor desfiinţa dacă se întâmplă asta!

elmut Duckadam nu își explică lipsa de reacție a fanilor FCSB după o nouă umilință

Helmut Duckadam, fost portar Steaua / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Helmut Duckadam a vorbit despre un scenariu de coşmar pentru Dinamo. Echipa lui Dusan Uhrin va juca barajul pentru menţinearea în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam e de părere că dacă Dinamo va retrograda, atunci echipa se va desfiinţa.

Helmut Duckadam, scenariu de coşmar pentru Dinamo. Echipa se poate desfiinţa

„Eu cred că barajul va fi practic decisiv pentru existeța acestui club. Dacă vor reuși să treacă de acest baraj, probabil că vor supraviețui. Dacă nu, cred eu că se vor desființa”, a spus Helmut Duckadam la digisport.ro.

Dusan Uhrin, la capătul puterilor. „O catastrofă! Avem o mulțime de probleme!”

Dusan Uhrin a catalogat drept „catastrofal” sezonul făcut de formația dinamovistă. Antrenorul din Ștefan cel Mare a ajuns la căpătul puterilor înaintea duelurilor decisive de la baraj. Tehnicianul nu are preferințe în privința adversarului de la meciurile „supraviețuirii”.

„Pentru Dinamo, catastrofă! Asta pentru că jucăm acest baraj și eu cred că această echipă ar fi putut evolua mai bine. Pentru mine, a fost dificil, pentru că Dinamo, ca și club, are o mulțime de probleme. Aici avem o mulțime de probleme, mai avem câteva zile să ne concentrăm la acest baraj și să vedem ce se întâmplă. Trebuie să întrebați conducerea despre probleme, nu pe mine, dar sigur avem unele probleme.

Reclamă

Nu am vorbit cu nimeni până acum despe asta (n.r.: referitor la bani). Domnul Zăvăleanu ne-a spus că nu vom avea bani și este o mică problemă.

Nu știu dacă pentru mine, dar pentru Dinamo cu siguranță e o problemă. Jucătorii s-au concentrat la antrenament, nu s-a întâmplat nimic.

Voi urmări echipa la antrenamente săptămâna viitoare și voi face primul ’11’ cu două zile înainte de meci. Nu am o favorită pentru baraj pentru că ambele echipe sunt bune. Voi aștepta.

Reclamă 4 / 0/3

Sper să fim pregătiți să batem oricare dintre cele două echipe. Suntem pregătiți să ținem echipa în prima ligă. Dar șansele sunt de 50-50. Este foarte important să fim pregătiți în următoarele săptămâni și vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Dusan Uhrin, după meci, conform digisport.ro. 

Dinamo a terminat play-out-ul pe locul 14, în timp ce UTA încheie sezonul pe poziția a 11-a. Retrogradează direct în eşalonul secund echipele de pe locurile 15 şi 16. Locurile 14 şi 13 vor disputa un baraj de menţinere/promovare în Liga 1 în dublă manşă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 4, respectiv 3, din Liga 2.

De asemenea, locul 3 din play-off va juca baraj cu câştigătoarea barajului dintre locurile 7 si 8 din play-out pentru un loc în Europa Conference League.

Dinamo – UTA 1-1 | Gabi Torje: „Toată rușinea se poate spăla la baraj!”

Atacantul dinamovist speră ca formația din Ștefan cel Mare să spele rușinea unui sezon ratat la barajul de supraviețuire.

„Trebuie să ieșim cu capul sus după baraj. Va fi nevoie de toată lumea la baraj. Important este meciul de baraj acum. Nu mai contează nimic, trebuie să fim concentrați 100% și să arătăm ca o echipă care merită să rămână în prima ligă. A fost un sezon foarte prost.

Nu poate fi caracterizat ca un sezon bun. Se poate redresa, toată rușinea se poate spăla în ultimele două meciuri de baraj. Nu trebuie să ne sperie nimic”, a spus și Torje, după meci.

Reclamă
Recomandări
  • Helmut Duckadam, scenariu de coşmar pentru Dinamo
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și