Închide meniul

Dinamo – UTA 1-1 | Gabi Torje, după sezonul de coșmar al „câinilor”. „Toată rușinea se poate spăla la baraj!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 mai 2022, 23:00

Dinamo – UTA 1-1 | Gabi Torje, după sezonul de coșmar al „câinilor. „Toată rușinea se poate spăla la baraj!

Gabi Torje a spus că Dinamo a avut un sezon slab

Gabi Torje, în timpul unui meci pentru Dinamo / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Dinamo – UTA 1-1 | Gabi Torje a recunoscut că formația din Ștefan cel Mare e în cel mai jos punct din existența clubului. Echipa lui Dusan Uhrin se pregătește pentru barajul de retrogradare/promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul dinamovist speră ca formația din Ștefan cel Mare să spele rușinea unui sezon ratat la barajul de supraviețuire.

Dinamo – UTA 1-1 | Gabi Torje: „Toată rușinea se poate spăla la baraj!”

„Trebuie să ieșim cu capul sus după baraj. Ultimele patru meciuri au fost rezultate pozitive. Și astăzi se putea obține mai mult. Am făcut o greșeală la primul gol al lor, îmi asum. Va fi nevoie de toată lumea la baraj. Important este meciul de baraj acum. Nu mai contează nimic, trebuie să fim concentrați 100% și să arătăm ca o echipă care merită să rămână în prima ligă. A fost un sezon foarte prost.

Nu poate fi caracterizat ca un sezon bun. Se poate redresa, toată rușinea se poate spăla în ultimele două meciuri de baraj. Nu trebuie să ne sperie nimic. Oricine vine la baraj va veni încărcați emoțional că au pierdut promovarea directă. Trebuie să fim pregătiți 100% la penalty-uri. Indiferent care echipă va veni din Liga 1, noi nu ne alegem adversarul. Vor fi meciuri grele, într-o dublă-manșă trebuie să se vadă și experiența. Trebuie să facem diferența în favoarea noastră. Incidente au fost mereu. Fiecare este liber să scrie ce vrea, să scandeze ceva, suntem o țară liberă”, a spus Torje, după meci, conform digisport.ro. 

Dinamo a terminat play-out-ul pe locul 14, în timp ce UTA încheie sezonul pe poziția a 11-a. Retrogradează direct în eşalonul secund echipele de pe locurile 15 şi 16. Locurile 14 şi 13 vor disputa un baraj de menţinere/promovare în Liga 1 în dublă manşă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 4, respectiv 3, din Liga 2.

Reclamă

De asemenea, locul 3 din play-off va juca baraj cu câştigătoarea barajului dintre locurile 7 si 8 din play-out pentru un loc în Europa Conference League.

Alexandru Răuță: „Nu avem voie să pierdem barajul!”

„Cred că am fi meritat mai mult astăzi. UTA a dat gol la primul șut pe poartă, noi am avut 3-4 oportunități mari de a marca în prima repriză. Ne gândim la baraj, până la urmă jucăm soarta clubului, soarta noastră. Știm că ne așteaptă o dublă grea.

Este cel mai greu moment pentru acest club, dacă mergem la baraj. Suntem pregătiți din toate punctele de vedere. Cred că nu vom avea probleme în dublă manșă, dacă vom fi toți 100% din punct de vedere fizic. Nu contează cu cine jucăm la baraj.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem Dinamo, nu avem voie să pierdem barajul. Da, se joacă și viitorul clubului, dacă vom retrograda va fi foarte greu să mai continue clubul. Dar știu ce putere avem și nu cred că merităm locul de baraj”, a spus și Răuță, după meci.

Ultrașii de la Dinamo și CSA Steaua, față în față în „Ștefan cel Mare”

Ultrașii de la Dinamo și CSA Steaua s-au aflat față în față în „Ștefan cel Mare”. Fanii celor două echipe au fost la un pas de bătaie înaintea meciului dintre Dinamo și UTA Arad. Peluza Sud Steaua a venit alături de „frații” arădeni la meciul cu eterna rivală din „Groapă”.

Ultrașii steliști și arădeni au încercat să rupă gardul despărțitor, moment în care mai mulți dinamoviști s-au repezit spre ei. Conflictul a fost aplanat repede de jandarmi, care au intervenit cu bastoane și gaze lacrimogene.

În prima repriză a meciului din ultima etapă a play-out-ului, la scorul de 1-0 pentru UTA, fanii steliști și arădeni au scandat mesaje ironice la adresa „câinilor”: „Serie B, Dinamo serie B”, a fost cântecul favorit al celor două galerii înfrățite, la duelul din „Ștefan cel Mare”.

Recomandări
  • Dinamo – UTA 1-1
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și