Închide meniul

Gigi Becali, ridicat în slăvi după ce l-a adus pe Andrea Compagno la FCSB: „E cel mai bun transfer!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 octombrie 2022, 17:30

Gigi Becali, ridicat în slăvi după ce l-a adus pe Andrea Compagno la FCSB: „E cel mai bun transfer!

FCSB, aproape de a fi primită în Ghencea! Gigi Becali a primit vestea momentului

Gigi Becali, într-o conferință pentru FCSB / Hepta

Gigi Becali a fost ridicat în slăvi după ce l-a adus pe Andrea Compagno la FCSB. Helmut Duckadam l-a lăudat pe finanțatorul roș-albaștrilor pentru transferul italianului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB le-a plătit 1,5 milioane de euro celor de la FC U Craiova 1948 pentru Compagno, dar Duckadam crede că italianul și-a meritat banii cu vârf și îndesat.

Gigi Becali, ridicat în slăvi după ce l-a adus pe Andrea Compagno la FCSB

Eu rămân la părerea mea referitoare la Compagno, cred că FCSB a făcut cel mai bun transfer din ultimii ani. De un asemenea vârf avea nevoie. Nu știu dacă s-a dat suma de 1,5 milioane de euro sau mai mult, dar e cel mai bun transfer.

Asta e și problema colegilor, pentru că nu îl pun în valoare cât ar trebui pe Compagno. Și Cordea își face mingea pe șutul lui, șutează mai rar. Pe partea cealaltă, Coman și Popescu fac același lucru.

Deci Compagno rămâne un pivot acolo și are parte de puține centrări, eventual din cornere sau lovituri libere. În momentul în care iese jucătorul în evidență, îl vinzi mai ușor. Cu siguranță nu vrea acum să-l vândă pe Compagno”, a spus Helmut Duckadam, conform digisport.ro.

Reclamă

Andrea Compagno a marcat golul victoriei pentru vicecampioană în meciul cu Sepsi, 1-0, şi a ajuns la cota 11 în actualul sezon de Liga 1.

Gigi Becali: „Compagno și-a făcut deja banii!”

Jucătorii remarcaţi de Gigi Becali după Sepsi – FCSB 0-1 au fost Alexandru Pantea, Andrea Compagno şi Billel Omrani. Patronul roş-albaştrilor i-a lăudat şi anunţă că prestaţiile lor se ridică la nivelul aşteptărilor pe care le are.

Mi-au plăcut Pantea și Compagno. Orice minge a avut, a făcut ceva cu ea. Chiar și Crețu și-a revenit. Compagno și-a scos deja banii. Dacă era alt jucător în locul lui, nu mai câștigam meciurile. El ne-a salvat vreo 3 meciuri!

Reclamă 4 / 0/3

Omrani, într-un fel, nu îmi place de el, dar și-a scos banii. Aduceți-vă aminte meciul cu Argeș, când a dat gol Dawa din faza lui. Azi a fost tot faza lui, la golul lui Compagno. Dar eu nu vreau doar atât de la el, vreau și să lupte”, a declarat Gigi Becali pentru Prima Sport.

Andrea Compagno: „Suntem o familie!”

Compagno a anunțat că jucătorii de la FCSB sunt ca într-o familie și vor lupta pentru câștigarea campionatului.

„Un meci foarte greu, știam cu cine jucăm, o echipă bună, cu antrenor bun, sunt fericit că am ajuns la a patra victorie la rând. Eu cred că faza e clară, arbitrul nu s-a gândit prea mult, a mers bine. Târnovanu a fost senzațional, cele trei puncte sunt pentru el. Această echipă a schimbat mulți jucători, sunt mulți noi, trebuie timp să contruiești o familie, un grup. Ușor, ușor ne-am revenit. Acum ne bucurăm și ne gândim la meciul viitor. Sincer, eu nu mă uit prea mult pe internet, trebuie să ne gândim la meciul următor. Cu Anderlecht avem meci greu, trebuie să jucăm bine. De mâine ne gândim la meciul din Europa„, a spus Andrea Compagno, conform digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și