Închide meniul

Helmut Duckadam ştie de ce Gigi Becali o preferă pe FC U Craiova 1948 în play-off: „Asta e logica patronului!”

Viviana Moraru Publicat: 9 martie 2023, 23:21

Reclamă
Helmut Duckadam ştie de ce Gigi Becali o preferă pe FC U Craiova 1948 în play-off: „Asta e logica patronului!

Helmut Duckadam ştie de ce Gigi Becali o preferă pe FC U Craiova 1948 în play-off

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Helmut Duckadam ştie de ce Gigi Becali o preferă pe FC U Craiova 1948 în play-off, în detrimentul celor de la Sepsi. „Eroul de la Sevilla” este de părere că roş-albaştrii se gândesc la ultimele rezultate înregistrate de covăsneni cu CFR Cluj, rivala trupei lui Mihai Pintilii în lupta la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi şi FC U Craiova 1948 se luptă pentru ultimul loc de play-off. După decizia de rejucare a meciului direct, oltenii au urcat pe locul şase, în timp ce trupa lui Cristiano Bergodi se pregăteşte de duelul cu FCSB.

Helmut Duckadam ştie de ce Gigi Becali o preferă pe FC U Craiova 1948 în play-off

Helmut Duckadam a găsit motivul pentru care Gigi Becali este „fanul” celor de la FC U Craiova 1948, în lupta pe care oltenii o dau cu Sepsi. Fostul portar este de părere că latifundiarul din Pipera se gândeşte la posibilitatea ca trupa lui Cristiano Bergodi să se dea la o parte din calea celor de la CFR Cluj.

Duckadam este de părere, totodată, că Gigi Becali şi-o doreşte pe FC U Craiova 1948, trupa lui Adrian Mititelu, între primele şase clasate dub Liga 1, deoarece oltenii pot încurca formaţiile de pe primele locuri din Liga 1, anume Farul şi CFR Cluj.

Eu cred că patronul FCSB-ului o preferă pe U Craiova 1948 în play-off pentru că Sepsi, când a fost acolo, nu a câștigat niciodată cu CFR. Ar vrea o echipă care să se lupte și cu CFR, cu Farul… Eu cred că asta e logica patronului”, a declarat Helmut Duckadam, pentru digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali e “fanul” lui FC U Craiova 1948: “Îl vreau pe Mititelu în play-off!”

Gigi Becali consideră că FC U Craiova 1948, echipa finanțată de Adrian Mititelu, ar încurca rivalele FCSB-ului în lupta pentru titlu.

În același timp, omul de afaceri anunță că echipa sa va face furori în play-off, urmând să-și “năucească” adversarii în toate cele 10 meciuri.

“Îl vreau pe Mititelu, nu Sepsi. De ce? Nu ca să am eu un aliat, ci să am pe unul care să bată celelalte echipe. Le va bate Mititelu de nu ai să vezi! Dumnezeu va face dreptate. Am încredere în Mititelu. Are echipă bună, joacă fotbal. Vreau și eu un… Dar oricum nu voi avea nevoie. Îi bat pe toți. Îi năucesc în toate cele 10 meciuri. La revedere!

Reclamă 4 / 0/3

Nu există alianțe în play-off. Nu fac o alianță împotriva mea. Echipele sunt împotriva mea individual. Mititelu nu e. Își va da viața cu ăia, iar cu mine… Și pe mine vrea să mă bată, dar nu va fi așa înrăit. E bine să fie și derby în Craiova, să fie război mare. Oricum Craiova lui Rotaru nu va conta.

Mititelu îi are pe Bahassa, Bauza și Baeten. Și Baeten e bun. Are trei jucători valoroși. Îl are și pe Achim. Nici în tinerețe nu juca așa. El le face tot jocul.

Mai sunt patru etape. Stai, că nu se știe pe ce loc o să fim. Eu vreau pe 1 sau pe 2. Avem un program mai ușor. Putem să terminăm sezonul regulat chiar pe locul 1”, a declarat Gigi Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan, învinsă de Lee Ho Ching. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și