Închide meniul

Gigi Becali e “fanul” lui FC U Craiova 1948: “Îl vreau pe Mititelu în play-off!”. Ce a spus despre “alianțele” din Liga 1

Cosmin Cioboată Publicat: 22 februarie 2023, 14:09

Gigi Becali e “fanul” lui FC U Craiova 1948: “Îl vreau pe Mititelu în play-off!”. Ce a spus despre “alianțele” din Liga 1

Gigi Becali vrea FC U Craiova 1948 în play-off

  • Gigi Becali e “fanul” lui FC U Craiova 1948
  • “Îl vreau pe Mititelu în play-off!”

Gigi Becali e “fanul” lui FC U Craiova 1948. Se știu deja primele 4 formații care vor evolua în play-off și se vor lupta pentru titlul de campioană: Farul Constanța, CFR Cluj, FCSB și Rapid. Au mai rămas două locuri libere, cu 4 etape rămase până la finalul sezonului regular. FC U Craiova 1948 și Sepsi Sf. Gheorghe sunt două dintre cluburile care “vânează” calificarea în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a intervenit și a anunțat că își dorește să o vadă pe FC U Craiova 1948 în play-off, ci nu pe Sepsi. Patronul FCSB îi ține pumnii lui Adrian Mititelu, deși spune că nu este adeptul “alianțelor” din lumea fotbalului.

Gigi Becali e “fanul” lui FC U Craiova 1948: “Îl vreau pe Mititelu în play-off!”

Gigi Becali consideră că FC U Craiova 1948, echipa finanțată de Adrian Mititelu, ar încurca rivalele FCSB-ului în lupta pentru titlu.

Reclamă

În același timp, omul de afaceri anunță că echipa sa va face furori în play-off, urmând să-și “năucească” adversarii în toate cele 10 meciuri.

“Îl vreau pe Mititelu, nu Sepsi. De ce? Nu ca să am eu un aliat, ci să am pe unul care să bată celelalte echipe. Le va bate Mititelu de nu ai să vezi! Dumnezeu va face dreptate. Am încredere în Mititelu. Are echipă bună, joacă fotbal. Vreau și eu un… Dar oricum nu voi avea nevoie. Îi bat pe toți. Îi năucesc în toate cele 10 meciuri. La revedere!

Reclamă

Nu există alianțe în play-off. Nu fac o alianță împotriva mea. Echipele sunt împotriva mea individual. Mititelu nu e. Își va da viața cu ăia, iar cu mine… Și pe mine vrea să mă bată, dar nu va fi așa înrăit. E bine să fie și derby în Craiova, să fie război mare. Oricum Craiova lui Rotaru nu va conta.

Mititelu îi are pe Bahassa, Bauza și Baeten. Și Baeten e bun. Are trei jucători valoroși. Îl are și pe Achim. Nici în tinerețe nu juca așa. El le face tot jocul.

Mai sunt patru etape. Stai, că nu se știe pe ce loc o să fim. Eu vreau pe 1 sau pe 2. Avem un program mai ușor. Putem să terminăm sezonul regulat chiar pe locul 1”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul din Liga 1 (TOP 10):

Clasamentul din Liga 1 – TOP 10, după 26 de etape

Adrian Mititelu i-a dat sfaturi lui Gigi Becali: „Să mă sune să-i spun eu cum să facă treaba!”

Adrian Mititelu l-a sfătuit pe Gigi Becali să fie mai atent la schimbări, chiar mai mult decât atât, l-a îndemnat să-l contacteze pentru a-l întreba cum îşi face el treaba la FC U Craiova 1948.

Totodată, patronul oltenilor a dezvăluit că el este cel care decide la echipa sa, însă nu intervine peste deciziile luate de staff-ul tehnic condus de Nicolo Napoli.

Cât despre Andrea Compagno, Mititelu a declarat că cei de la FCSB nu ştiu să se folosească cu adevărat de calităţile italianului.

„FCSB merita victoria (n.r. – cu Universitatea Craiova), după joc. Dar pe final au făcut niște greșeli uriașe. Ar trebui ca Gigi Becali să mă mai consulte din când în când. La ce echipă are, ar trebui să facă lucruri mult mai bune.

Să mă sune să-i spun eu cum să facă treaba, să meargă bine. La Craiova, echipa e creată de mine de la început. Eu am spus ce vreau să joace echipa, dar nu m-am băgat. Dar tot planul se face în funcție de ce vreau eu.

Singura problemă la FCSB e așezarea în teren și modul în care sunt distribuiți jucătorii. Dacă cei de la FCSB ar reuși să fie mai inspirați, ar putea să fie campioană anul ăsta. La FCSB cea mai mare problemă e că există indisciplină, jucătorii sunt foarte individualiști. Toți cei din față joacă numai pentru ei. Dacă ar juca pentru echipă, FCSB ar fi redutabilă.

Reclamă

Coman, Cordea, Popescu, fiecare vrea să joace pentru el. Am văzut meciul, dacă dădeau drumul la minge aveau 3-4 șanse de a marca. FCSB îl are pe Compagno, dar nu știe să-l folosească. Eu mă duc la antrenamente, să iau pulsul echipei, nu ca domnul Becali. De ce râdeți? E ceva normal! Cum impui ordinea și disciplina la echipă?

Dacă urmărești fotbal timp de zeci de ani, cât ai fi de idiot tot înveți anumite cutume ale fotbalului”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit fanatik.ro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15
apr.
0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
15
apr.
0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
23:47 Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci” 23:46 Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?” 23:29 Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat 23:21 Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor! 23:00 CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană! 22:41 VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY 22:40 Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce” 22:30 VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei Vezi toate știrile
Pe același subiect
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Liga 1 • 15 apr., 0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului
Liga 1 • 23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: "Păi noi suntem idioţi?"
Liga 1 • 23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj - FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Liga 1 • 23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: "Am luat atacant"! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Liga 1 • 23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!