Închide meniul

Helmut Duckadam știe de ce Rapid s-a încurcat cu Farul, chiar dacă a învins-o pe FCSB cu 4-0: „I-a luat aerul rarefiat”

Alex Ioniță Publicat: 17 martie 2024, 18:47

Reclamă
Helmut Duckadam știe de ce Rapid s-a încurcat cu Farul, chiar dacă a învins-o pe FCSB cu 4-0: I-a luat aerul rarefiat”

Helmut Duckadam știe de ce Rapid s-a încurcat cu Farul, chiar dacă a învins-o pe FCSB cu 4-0

Helmut Duckadam / AS.ro

Helmut Duckadam știe de ce Rapid s-a încurcat cu Farul, chiar dacă a învins-o pe FCSB cu 4-0. „Eroul de la Sevilla” a vorbit despre situația echipei din Giulești, după meciul acesteia din prima etapă a playoff-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a fost învinsă de Farul în prima etapă din playoff, cu scorul de 2-1. Înfrângerea a venit ca o surpriză imensă pentru echipa lui Bergodi, având în vedere că în ultima etapă a sezonului regulat a învins liderul FCSB cu scorul de 4-0.

Helmut Duckadam știe de ce Rapid s-a încurcat cu Farul, chiar dacă a învins-o pe FCSB cu 4-0

Helmut Duckadam este de părere că jucătorii din echipa lui Cristiano Bergodi nu s-au mai concentrat la partida cu Farul pentru că au fost „luați de val” de victoria cu FCSB.

Totodată, legenda Stelei s-a declarat surprins de faptul că elevii lui Gică Hagi au reușit să o învingă pe Rapid, în Giulești.

„Nu, nu mă aşteptam, mai ales după evoluţia bună a Rapidului în meciul cu FCSB. Nu mă aşteptam. Este prima surpriză, dar vor mai urma şi altele.

Reclamă

Eu cred că se poate motiva Rapid în raport cu FCSB, dar cred că şi jucătorii au făcut o greşeală. Unii chiar au declarat că au faţă de campioni. Totuşi, erau la patru puncte de FCSB.

Cred că puţin i-a luat aerul rarefiat şi probabil că nu au fost destul de concentraţi în această partidă (n.r. – 1-2 cu Farul). A dus la pierderea jocului”, a declarat Helmut Duckadam, potrivit orangesport.ro.

Cristi Pulhac i-a făcut praf pe suporterii Rapidului care au protestat la meciul cu Farul

Cristi Pulhac i-a făcut praf pe suporterii Rapidului care au protestat la meciul cu Farul. Fostul jucător de la Dinamo a vorbit despre scandalul iscat de acțiunile forțelor de ordine.

Reclamă 4 / 0/3

O parte din suporterii giuleștenilor s-au revoltat din cauza reținerii lui Liviu Bocciu, liderul de galerie. Acesta este cercetat într-un dosar de materiale pirotehnice și de încălcarea regimului armelor și munițiilor.

La prima partidă din playoff, peluza giuleștenilor nu și-a susținut favoriții, iar echipa lui Cristiano Bergodi a pierdut meciul cu scorul de 1-2.

Cristi Pulhac este de părere că fanii au greșit și că elevii lui Cristiano Bergodi aveau nevoie de toată susținerea, mai ales pentru că echipa reintrase în lupta pentru titlu, după victoria cu FCSB.

”Probabil şi ei (n.r. jucătorii) s-au întrebat <<Bă, de ce ai mai venit la meci?>>. Au mai fost situaţii, dar până la urmă au venit. Nu s-au mai prezentat, în semn de solidaritate. Nu ştiu de ce au făcut chestia asta.

Ei au câştigat meciul cu FCSB, au reintrat în lupta pentru titlu, aveau mare nevoie de victoria asta şi tu te îneci la mal”, a spus Cristi Pulhac, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și