Închide meniul

Helmut Duckadam, uluit de posibilitatea ca Deian Sorescu să ajungă la FCSB: „Sunt foarte surprins de această mutare!”

Cosmin Olteanu Publicat: 11 ianuarie 2023, 18:57

Reclamă
Helmut Duckadam, uluit de posibilitatea ca Deian Sorescu să ajungă la FCSB: Sunt foarte surprins de această mutare!”

Marius Niculae nu vrea să-l vadă pe Deian Sorescu la FCSB

Deian Sorescu/Profimediaimages

Helmut Duckadam, uluit de posibilitatea ca Deian Sorescu să ajungă la FCSB!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Becali a anunțat faptul că FCSB este pe cale să-l transfere, sub formă de împrumut, pe Deian Sorescu de la Rakow.

Helmut Duckadam, uluit de posibilitatea ca Deian Sorescu să ajungă la FCSB

Helmut Duckadam s-a declarat uluit de faptul că Deian Sorescu ar putea ajunge la FCSB. Totodată, consideră că fostul dinamovist ar putea juca doar pe postul de fundaș dreapta, la formația patronată de Gigi Becali.

„Sunt foarte surprins de această mutare! Pe ce post ar juca Sorescu? FCSB este acoperită la mijlocul terenului, aşa că doar fundaş dreapta îl văd în echipa pe care o au. Nu cred că va avea probleme cu suporterii, pentru că FCSB şi Dinamo nu se vor întâlni prea curând (n.r. râde).

De ce se întorc atât de repede în România? Din păcate, jucătorii noştri nu reuşesc afară, iată şi exemplul lui Sorescu. L-am văzut la Dinamo pe Sorescu, dar ştim cu toţii în ce situaţie a fost echipa”, a declarat Helmut Duckadam, pentru prosport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Florin Prunea, anunț categoric după vestea că Deian Sorescu e aproape să semneze cu FCSB

De cealaltă parte, Florin Prunea, fostul oficial de la Dinamo, consideră că aducerea lui Deian Sorescu ar reprezenta o adevărată lovitură dată de FCSB pe piața transferurilor.

„Sorescu știe cel mai bine ce are de făcut. Foarte bine, vine la un club puternic din România. Foarte bine dacă se face. (N.r. – Se poate vorbi despre trădare?) În niciun caz, s-au dus vremurile alea. Jucătorul de fotbal trebuie să facă ce e cel mai bine pentru el. Eu am avut în 90′, 96 și 98′ în fiecare an ofertă de la Steaua.

Sigur, n-am putut să fac pasul. Am fost crescut de Dinamo, dar Sorescu este un jucător care a trecut pe la Dinamo, nu este crescut de Dinamo, nu este asimilat ca un mare dinamovist. A stat 4 ani la Dinamo, nu poate fi numit dinamovist. Dar este un jucător foarte bun, dacă FCSB reușește să-l ia, este o afacere bună. Joacă și pe mai multe posturi și este un jucător exemplu, un jucător foarte bun care n-a făcut probleme pe unde a fost.

Reclamă

(N.r. – Se poate impune la FCSB?) Fără probleme, este un jucător de echipă națională. Dar eu sunt curios dacă se face, nu cred că se face. Ar fi un pas în spate pentru el pentru că s-a dus la o echipă bună din campionatul Poloniei și pe un salariu, bănuiesc, destul de mare. Nu știu dacă FCSB poate să îi suporte salariul pe care îl câștigă în Polonia”, a spus Florin Prunea, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:58

Nicușor Bancu va rata următorul meci de la EURO 2024, în cazul unei calificări în optimi! Lovitură pentru Edi Iordănescu

19:53

România, salvată de VAR la EURO 2024! Ianis Hagi a scos penalty după o fază controversată. Daniel Siebert şi-a schimbat decizia

19:47

Răzvan Marin e golgheter la EURO 2024, după reușita din Slovacia – România! Performanță fabuloasă pentru mijlocaș

19:36

Ondrej Duda a deschis scorul în Slovacia – România! Greșeală uriașă în defensiva lui Edi Iordănescu

19:27

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România! Fază superbă reuşită de tricolori

19:21

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și