Închide meniul

Leo Strizu și-a lăudat jucătorii după FCSB – CFR Cluj 0-1: „Băieții au vrut! Rezultatul putea fi oricare!”

Alexandru Ivan Publicat: 15 decembrie 2022, 22:23

Reclamă
Leo Strizu și-a lăudat jucătorii după FCSB – CFR Cluj 0-1: „Băieții au vrut! Rezultatul putea fi oricare!

Leo Strizu, anunţ clar înainte de FCSB - Botoşani

Leo Strizu este noul antrenor principal al FCSB-ului / FCSB TV

Leo Strizu și-a lăudat jucătorii după FCSB – CFR Cluj 0-1, în ciuda înfrângerii suferite de roș-albaștri. Antrenorul vicecampioanei crede că echipa lui nu merita să piardă derby-ul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu crede că CFR Cluj nu a fost superioară FCSB-ului. Antrenorul adus de Gigi Becali a anunțat că nu renunță la titlu!

Leo Strizu și-a lăudat jucătorii după FCSB – CFR Cluj 0-1

„Nu avem ce să le reproșem băieților, au vrut, au demonstrat. Așa e în fotbal, dacă nu dai tu gol, dă adversarul. Cred că, dacă îl aveam pe Compagno, el putea să înscrie. CFR-ului nu a făcut nimic în plus, au mizat pe faze fixe. Poate cu puțină atenție la marcaj, puteam să evităm golul. Rezultatul putea fi oricare. Cred că, dacă e să analizez ocaziile de gol, am avut mai multe ocazii.

CFR-ul sunt foarte buni la aceste faze fixe, băieții au știut despre ce este vorba. Este supărător, dar campionatul se joacă. Nu ne pierdem speranța. Vom arătata altfel, spre bine, după perioada de pregătire. Vom avea un joc cu Botoșani, echipa știe că avem nevoie de trei puncte. Acest campionat încă se joacă. Această perioadă în care am fost aproape de echipă, nu am ce să le reproșăm băieților”, la conferința de presă după partidă.

Ilie Dumitrescu, analiză după FCSB – CFR Cluj 0-1

Ilie Dumitrescu a analizat derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj, scor 0-1. „Mister” crede că roș-albaștrii suferă la finalizare. L-a lăudat însă pe Andrei Vlad pentru intervențiile în fața jucătorilor lui Dan Petrescu.

Reclamă

“O repriză echilibrată în prima repriză. În partea a doua, CFR-ul a împins jocul. Toate ocaziile le-au avut din faze fize. Sunt ocaziile lui Burcă şi Yuri, dar Vlad a făcut un meci foarte bun. FCSB a avut o reacţie bună. Coman a ratat ocazie bună, şi Edjouma la fel. Cred că putea să evite adversarul. FCSB a suferit enorm la ultima pasă. Este o echipă solidă, pragmatică, scoate maximul la faze fixe“, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

În urma succesului de pe Arena Națională, CFR Cluj a acumulat 44 de puncte, tot atâtea câte are și liderul Farul, însă ardelenii sunt dezavantajați de meciurile directe cu echipa lui Gică Hagi. De cealaltă parte, FCSB a rămas pe poziția a patra, cu 35 de puncte.

Dan Petrescu, prea puternic pentru Leo Strizu și Mihai Pintilii

După o primă repriză fără ocazii, FCSB și CFR Cluj au oferit un adevărat spectacol după pauză. Au fost ocazii mari de ambele părți. Oaspeții au fost însă cei care au plecat acasă cu toate punctele.

Reclamă 4 / 0/3

Prima ocazie a FCSB-ului a venit în minutul 49, când Scuffet a respins în față un șut al lui Malcom Edjouma. CFR Cluj a replicat prin Boateng, care a reluat puțin pe lângă poartă din centrarea lui Deac.

Au urmat alte două ocazii mari pentru CFR, ratate, pe rând, de Andrei Burcă și Cristi Manea. Ulterior, apărarea FCSB-ului a cedat și a venit deschiderea scorului. Janga a înscris din câțiva metri în minutul 69, după o minge respinsă de Andrei Vlad la o lovitură liberă.

FCSB a avut șansa să egaleze prin Florinel Coman, care a șutat direct în Scuffet din situație de unu versus unu. Un minut mai târziu, Edjouma și Șut au reușit o combinație de efect în careul CFR-ului, însă șutul francezului a fost peste poartă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și