Închide meniul

Helmut Duckadam, verdict dur în privinţa lui Claudiu Keseru: „Vârsta nu iartă! Şi Cristiano Ronaldo e ţinut pe bancă”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 octombrie 2022, 17:42

Helmut Duckadam, verdict dur în privinţa lui Claudiu Keseru: „Vârsta nu iartă! Şi Cristiano Ronaldo e ţinut pe bancă

Helmut Duckadam, verdict despre Claudiu Keseru

Claudiu Keseru, în timpul unui meci pentru UTA/ Hepta

Helmut Duckadam a dat un verdict dur în privinţa lui Claudiu Keseru. Fostul portar a declarat că vârsta şi-a pus amprenta pe atacantul de la UTA, fiind de acord cu decizia lui Ilie Poenaru de a-l lăsa pe banca de rezerve pentru meciurile din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keseru a fost titular în partida de Cupa României, dintre UTA şi FCSB. Atacantul a evoluat timp de 66 de minute, fiind înlocuit de Virgiliu Postolachi.

Helmut Duckadam, verdict dur în privinţa lui Claudiu Keseru

Helmut Duckadam îl consideră pe Claudiu Keseru drept un jucător care nu mai merită titularizat la UTA. „Eroul de la Sevilla” este de părere că atacantul nu mai are aceleaşi abilităţi pe care le avea în prima parte a carierei.

Totodată, Duckadam a dat exemplu situaţia în care a ajuns şi Cristiano Ronaldo. Starul lusitan nu a fost folosit în ultima partidă de către Erik ten Hag, în victoria lui Manchester United în faţa celor de la Tottenham.

„Deocamdata, văd că Poenaru câștigă, că a mai dat un jucător afară. Nu pot să fiu de acord, Keșeru mi-e simpatic, dar nu, se vede și la el, vârsta nu mai iartă pe nimeni. Nu mai are aceeași zvâcnire, aceeași executie. El din doua lovituri libere îți dădea un gol, nu mai face așa. OK, are probabil cel mai mic contract al lui, dar probabil cel mai mare de la UTA.

Reclamă

La ora asta, da (n.r. – Keșeru trăieste din amintiri). Cu riscul de a se supăra pe mine, asta e. S-a văzut și la FCSB, n-a mai făcut față. UTA l-a primit cu brațele deschise sperând că va marca sau va da pase de gol. Din păcate, au văzut că nu mai este la nivelul la care se așteptau ei, de acolo și acest clinci. Și Cristiano Ronaldo e ținut pe bancă”, a declrata Helmut Duckadam, pentru Digi Sport.

Claudiu Keșeru nu s-a mai putut abține după FCSB – UTA 2-1: „E o situație penibilă!”

Claudiu Keșeru nu s-a mai putut abține după FCSB – UTA 2-1. Atacantul de 35 de ani a fost introdus, din nou, pe final de Ilie Poenaru și a reușit să-și lase amprenta. Keșeru a redus din diferență în minutul 90+1 și și-a trecut în cont primul gol al sezonului.

Întrebat despre faptul că este folosit foarte puțin de Ilie Poenaru, Keșeru a declarat că „este o situație penibilă”. Vârful cu 47 de selecții la națională a asigurat că nu se gândește la retragere, ținând cont de „parametrii pe care îi am”.

Reclamă 4 / 0/3

„Foarte plăcută (n.r. – întâlnirea cu fosta echipă), cu toate că a venit într-un meci delicat pentru ei (n.r. – din cauza umilinței cu Silkeborg). I-am simțit puțin abătuți, am încercat să le zic câte un cuvânt pe suflet înainte de meci. L-am văzut și pe Olaru, e o persoană care pune totul la suflet. A jucat extraordinar și cred că are tăria să treacă peste situația actuală.

Trebuie să mă pregătesc cât mai bine, fac de ceva vreme tot ce depinde de mine. Dar restul depinde de antrenor. Mi-am dorit să marchez, dar n-am sărbătorit golul din respect pentru clubul la care am fost și pentru oamenii de aici. Mi-am făcut planul în cap înainte de meci și mi-am spus că dacă voi marca, nu mă voi bucura.

E prima oară când intru în celălalt vestiar aici. Nu vă pot descrie ce simt, m-au năvălit multe sentimente simultan. Acele 10 minute pe care le joc în ultimul timp îmi dau viață. La cât se apelează la mine, intru cu determinare. Nu sunt eu cel care ia decizii.

Să mă retrag? Doamne ferește! Cu parametrii pe care îi am și ce arăt în acele 10 minute, nu mă retrag sigur. Atâta timp cât am plăcere și se vede la antrenament că am plăcere, de ce să mă retrag? (n.r. – Te gândești dacă vei prinde mai multe minute în Cupă?) E o situație penibilă. Bineînțeles, n-am venit aici pentru bani, am cel mai mic salariu din carieră, am venit pentru altceva”, a spus Claudiu Keșeru, potrivit Digisport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 Olimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și