Închide meniul

David Miculescu încinge spiritele cu CSA Steaua după victoria cu FC Bihor: „Suntem Steaua şi vrem să câştigăm fiecare meci”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 septembrie 2023, 8:16

David Miculescu încinge spiritele cu CSA Steaua după victoria cu FC Bihor: „Suntem Steaua şi vrem să câştigăm fiecare meci

David Miculescu încinge spiritele cu CSA Steaua după victoria cu FC Bihor

David Miculescu, într-un meci pentru FCSB / Profimedia Images

David Miculescu încinge spiritele cu CSA Steaua după victoria cu FC Bihor. Autorul primului gol al meciului a numit-o pe FCSB „Steaua”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Miculescu a deschis scorul în minutul 26 al partidei cu FC Bihor din Cupa României. În minutul 69, Siyabonga Ngezana a stabilit scorul final, 2-0 pentru echipa antrenată de Elias Charalambous.

David Miculescu încinge spiritele cu CSA Steaua după victoria cu FC Bihor: „Suntem Steaua şi vrem să câştigăm fiecare meci”

“A fost un public foarte frumos aici la Oradea. Au venit în număr foarte mare, cred că a fost plin stadionul. Cred că dacă era disponibilă și tribuna din spate era full. Un meci pe care noi l-am luat în serios, așa cum am luat toate meciurile.

Știm cum sunt meciurile de Cupă, ați văzut și la Craiova, unde au făcut egal. Noi suntem bucuroși că am reușit să câștigăm astăzi. Ați văzut că am început foarte bine acest sezon. Sperăm să continuăm pe această linie.

Acum ne așteaptă două meciuri importante în campionat cu U Cluj și apoi cu Botoșani. După avem pauza pentru echipa națională. Asta ne gândim de când am început, în fiecare sezon. Suntem Steaua (nr – FCSB) și vrem să câștigăm orice meci”, a declarat David Miculescu, după FC Bihor – FCSB 0-2, pentru digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, euforic după FC Bihor – FCSB 0-2. Ce jucători l-au impresionat pe patron, după meciul de la Oradea

Gigi Becali, euforic după FC Bihor – FCSB 0-2. Patronul vicecampioanei a vorbit despre evoluția jucătorilor săi, din duelul de la Oradea.

Vicecampioana României a învins-o pe FC Bihor, în deplasare, cu scorul de 2-0. Partida a contat pentru prima etapă a Grupei C a noului sezon de Cupa României. Meciul a fost LIVE TEXT pe AS.ro.

După meciul dintre FC Bihor și FCSB, Gigi Becali a vorbit despre prestația echipei sale. Latifundiarul din Pipera a fost impresionat de Damjan Djokovic și de Cristi Ganea. Acesta consideră că cei doi au avut un joc per total bun și a lăudat experiența fundașului pe care l-a adus pentru a-i face concurență lui Risto Radunovic.

Reclamă 4 / 0/3

„Din jucătorii noștri? Gogescu… Prima dată când l-am văzut. Nu m-a impresionat, dar nu a greșit. Djokovic mi-a plăcut astăzi. Nu am ce să spun. Nu am vreun jucător.

Mi-a plăcut foarte mult Ganea. Se vede, are experiență, nu pierde mingea deloc. Și e primul lui meci. E ce mă așteptam Ganea. Din ce în ce mai bun va fi. Prea era lejer la Radunovic! Nu avea niciun fel de emoție. Acum, o să vedem”, a spus Gigi Becali, la primasport.ro.

Pentru echipa patronată de către latifundiarul din Pipera urmează duelul cu U Cluj, din cadrul etapei cu numărul 11 din Liga 1. Meciul se va juca pe Arena Națională, pe data de 2 octombrie, de la ora 21:00 și va fi în format LIVE TEXT pe As.ro.

Elias Charalambous și-a felicitat jucătorii după FC Bihor – FCSB 0-2. Ce a spus antrenorul despre atmosfera de la Oradea

Antrenorul „roș-albaștrilor” a ținut să își laude jucătorii după victoria obținută în prima etapă a noului sezon de Cupa României. Elias Charalambous a ținut să menționeze faptul că este mulțumit pentru că elevii săi au luat în serios meciul de la Oradea. De asemenea, a ținut să laude și oamenii din tribune, care au cumpărat toate biletele pentru meci și au creat o atmosferă de senzație, pentru o echipă de Liga a 3-a.

Vreau să îmi felicit jucătorii, mă bucur că au luat partida în serios. Sunt foarte fericit că am avut o astfel de atmosferă la meci, mereu spun că în România este o atmosferă specială. Suntem obișnuiți să jucăm cu o astfel de atmosferă. Nu ne-am așteptat la o asemenea atmosferă totuși, când întâlnești o echipă mai mică nu te aștepți la așa ceva.

Cupa e foarte importantă pentru noi, dar trebuie să luăm totul pas cu pas și să dezvoltăm o mentalitate puternică”, a spus Elias Charalambous la digisport.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și