Închide meniul

„Ce preferaţi, Rusia sau Turcia?”. Dan Petrescu a făcut anunţul despre viitorul său, după dezvăluirile impresarului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 noiembrie 2022, 16:52

„Ce preferaţi, Rusia sau Turcia?. Dan Petrescu a făcut anunţul despre viitorul său, după dezvăluirile impresarului

Dan Petrescu, mesaj clar înainte de CFR Cluj - FC Argeş

Dan Petrscu, într-o conferinţă de presă

Dan Petrescu a făcut anunţul despre viitorul său. Antrenorul lui CFR Cluj a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului cu Hermannstadt şi a fost întrebat dacă va rămâne în Gruia până la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresarul lui Dan Petrescu, Nikolai Pîrneu, a dezvăluit că „Bursucul” îşi doreşte să revină în Rusia, acolo unde a avut rezultate incredibile pe banca lui Kuban Krasnodar.

Dan Petrescu a făcut anunţul despre viitorul său

Dan Petrescu a vrut să pună capăt oricăror speculaţii şi asigură că nu se gândeşte la plecare. Vreau un nou titlu cu CFR Cluj.

Am fost cu el prin China, prin Rusia. El este un băiat excelent, peste tot pe unde am fost cu el m-am simţit bine. Nici nu am ştiut că a declarat ceva. (Reporter: Ce preferaţi, Rusia sau Turcia?) CFR Cluj!„, a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj este pe locul 2 în Liga 1. Are 34 de puncte, cu 7 mai puţin decât liderul Farul. Ardelenii au două restanţe de disputat.

Reclamă

(Reporter: Nu e exclus ca CFR Cluj să fie pe primul loc de Crăciun…) Hai să ne gândim la meciul următor. Sunt foarte multe puncte faţă de Farul, care a avut un tur de campionat fantastic. În condiţiile astea va fi greu să îi prindem. Noi asta ne dorim, dar mai sunt multe meciuri din campionat„, a mai spus antrenorul campioanei României.

Curg ofertele pentru Dan Petrescu. De ce nu pleacă de la CFR Cluj

Impresarul lui Dan Petrescu a recunoscut faptul că Dan Petrescu a avut posibilitatea de a se despărţi de CFR Cluj, însă tehnicianul nu a dat curs niciunei oferte venite din Turcia, campionat acolo unde nu vrea să se întoarcă.

În ciuda faptului că Petrescu a cucerit un nou titlu cu CFR Cluj, antrenorul nu a primit nicio ofertă din prima ligă a Rusiei.

Reclamă 4 / 0/3

Dan se descurcă bine, se uită la Cupa Mondială. Până în prezent, nimeni din Rusia nu l-a contactat, nu au fost deloc conversaţii, nimic. Deşi Dan a declarat în repetate rânduri că şi-ar dori să se întoarcă în Rusia.

În ceea ce priveşte cariera sa, nu este încă clar. Acum, Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj, cu el echipa a câştigat trei campionate la rând. Au fost oferte din Turcia, dar Dan pur şi simplu nu vrea să mai meargă în acest campionat”, a declarat Nikolai Pîrneu, citat de digisport.ro.

În Turcia, Dan Petrescu a stat pe banca lui Kayserispor timp de 45 de zile. Tehnicianul s-a despărţit de formaţia din Superlig după doar opt meciuri, pe motiv că se confruntă cu probleme personale.

Nicolae Stanciu nu mai ajunge la CFR Cluj

Cristi Balaj a anunţat care este motivul pentru care internaţionalul român a ieşit din orice discuţii legate de campioana din Liga 1.

Neluţu Varga spera să îl aducă sub formă de împrumut pe Stanciu, dar chinezii de la Wuhan Tree Towns nu vor să audă. Evoluţiile din acest sezon i-au convins pe chinezi, care cer o sumă de bani pentru transferul românului cotat la 5.5 milioane de euro.

Astfel, ţinând cont că Varga voia să îi ofere un salariu anual de 500.000 de euro, suma totală investită în Stanciu ar fi una prea mare pentru echipa lui Dan Petrescu. Balaj nu vrea să aducă clubul într-un dezechilibru financiar.

Stanciu este un jucător pe care orice club din România și l-ar dori, doar că din informațiile noastre are un contract foarte bun acolo unde este. Clubul este mulțumit de prestațiile lui și în niciun caz nu ar fi cedat fără anumite costuri. Din acest punct de vedere, dacă vorbim de CFR Cluj, Stanciu nu va ajunge la noi.

Reclamă

Dacă vorbim de optimizarea de care tot discutam, nu putem să o facem în situația în care ne-am asuma asemenea costuri financiare. Să ne înțelegem, nu că nu ar putea finanțatorul echipei să-l aducă pe Nicolae Stanciu, dar noi trebuie să respectăm un plan financiar pe care ni l-am asumat dacă vrem să însănătoșim clubul. În acest moment, Stanciu este în afara discuției”, a spus Balaj, citat de sport.ro.

Recomandări
  • Dan Petrescu, răspuns categoric despre viitorul său
  • Ce vrea să facă antrenorul lui CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și