Închide meniul

Hermannstadt – Chindia 0-1. O nouă „minune” reuşită de Toni Petrea! Echipa lui, şase meciuri fără înfrângere în Liga 1

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 noiembrie 2022, 18:10

Hermannstadt – Chindia 0-1. O nouă „minune reuşită de Toni Petrea! Echipa lui, şase meciuri fără înfrângere în Liga 1

Toni Petrea, Chindia

Toni Petrea, într-un meci pe banca Chindiei/ Hepta

Hermannstadt – Chindia 0-1. Toni Petrea este de neînvins pe banca echipei din Târgovişte. A câştigat şi meciul din etapa a 17-a din Liga 1, care a fost în format LIVE SCORE pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul gol a fost înscris de Celea, în startul reprizei secunde. În cele şase meciuri în care a stat pe banca Chindiei, Toni Petrea a obţinut 5 victorii şi o singură remiză.

Toni Petrea, de neînvins în Liga 1 după plecarea de la FCSB

Chindia a deschis scorul la Mediaş în minutul 51 cu un gol al lui Celea, care a reluat în plasă din apropiere un balon respins de Letica. Cu victoria obţinută la Mediaş, în faţa sibienilor, Chindia bifează al şaselea meci consecutiv fără înfrângere, având cinci victorii în ultimele şase etape. Echipa lui Toni Petrea se află pe locul 11 în clasament, cu 19 puncte.

HERMANNSTADT: Letica – Butean, Antoche, I. Stoica, Opruţ – Răuţă (Sota Mino 46), Biceanu (P. Petrescu 67) – Balaure (Buhăcianu 67), Alhassan (Babic 75), Oroian (D. Iancu 67) – D. Paraschiv. ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

CHINDIA: Căbuz – Căpuşă, Celea, Fernandez, M. Ioniţă – Akhmatov, Passaglia (Vorobjovas 86) – Neguţ (Boldor 79), Popadiuc (Grubac 86), Dumitraşcu (Chamed 44) – D. Popa. ANTRENOR: Anton Petrea

Reclamă

Cartonaşe galbene: Răuţă 15, R. Opruţ 69 / Neguţ 79, Căbuz 90+3

Arbitri: Mladinovici Horia Gabriel – Urzică Vladimir, Vodă Alexandru – Flueran Viorel

Arbitri VAR: Găman George Cătălin – Dumitru Ionel Valentin

Reclamă 4 / 0/3

Observator: Marian Salomir

Hermannstadt – Chindia 0-1

Min. 90: Final de meci! Chindia a reuşit să se impună în deplasare cu sibienii, care sunt pe loc de play-off în Liga 1.

Min. 51: GOOOL Chindia! Celea a deschis scorul!

Min. 1: A început meciul!

Hermannstadt: Letica – Butean, Antoche, I. Stoica, Opruț – Răuță, Biceanu – Balaure, Alhassan, Oroian – D. Paraschiv
Rezerve: Muțiu, Bejan, Sota, Năstăsie, I. Petrescu, Dr. Iancu, Babic, Buhăcianu, Medina
Antrenor: Marius Măldărășanu

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Fernandez, M. Ioniță – Akhmatov, Passaglia – Neguț, Popadiuc, Dumitrașcu – D. Popa
Rezerve: D. Moldovan, Vorobjovas, Atanase, Boldor, Grupac, Jipa, Chamed, C. Dinu, Cooper
Antrenor: Toni Petrea

Mihai Stoica, reverenţă în faţa lui Toni Petrea

Mihai Stoica a făcut o reverenţă în faţa lui Toni Petrea, antrenorul care a dus-o pe Chindia Târgovişte deasupra locurilor retrogradabile după ce a preluat-o de pe ultima poziția.

Reclamă

”Nu că mă gândeam că nu se duce seria asta chiar aşa. Dar Voluntari anul trecut nu schimba fundaşii centrali sau foarte rari. O mare absenţă e Ricardinho. Tamaş a plecat, Matricardi nu prea a reuşit să umple golul, n-are nicio legătură cu Tamaş. Ciobotariu a plecat. Meleke a jucat mai mult mijlocaş.

Ei anul trecut erau betonaţi, acum primesc goluri cu uşurinţă. Popadiuc a marcat golul 3 marcat cu piciorul stang, el fiind cu piciorul stang, a dat senzaţional de acolo. Este senzaţional ce a făcut acolo. Execuţie de fotbalist! Şi are deja 6 goluri. La Toni Petrea e piatră preţioasă acum, ca aşa îi zicea Becali (n.r. râde).

A reuşit să îi facă pe jucătorii din Târgovişte să devină o echipă de reacţie. Faţă de anul trecut, Anton Petrea a pierdut mulţi jucători! Dar cu toate ăstea… Acum are jucători refuzaţi de alte echipe! A reuşit să facă o echipă care în ritmul ăsta are şanse la play-off. A gândit meciul perfect azi. A pregătit cu totul altceva la ce pregătea la noi”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și