Închide meniul

Mihai Stoica, reverenţă în faţa lui Toni Petrea: „E ‘piatră preţioasă’ acum, că aşa îi zicea Gigi Becali!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2022, 21:39 / Actualizat: 24 ianuarie 2024, 20:11

Mihai Stoica, reverenţă în faţa lui Toni Petrea: „E piatră preţioasă acum, că aşa îi zicea Gigi Becali!

Sepsi - Chindia, LIVE SCORE

Toni Petrea, în timpul unui meci pe banca Chindiei / Hepta

Mihai Stoica a făcut o reverenţă în faţa lui Toni Petrea, antrenorul care a dus-o pe Chindia Târgovişte la patru victorii consecutive în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general de la FCSB a fost uluit de munca depusă de ex-antrenorul FCSB într-un timp scurt.

Mihai Stoica, reverenţă în faţa lui Toni Petrea

”Nu că mă gândeam că nu se duce seria asta chiar aşa. Dar Voluntari anul trecut nu schimba fundaşii centrali sau foarte rari. O mare absenţă e Ricardinho. Tamaş a plecat, Matricardi nu prea a reuşit să umple golul, n-are nicio legătură cu Tamaş. Ciobotariu a plecat. Meleke a jucat mai mult mijlocaş.

Ei anul trecut erau betonaţi, acum primesc goluri cu uşurinţă. Popadiuc a marcat golul 3 marcat cu piciorul stang, el fiind cu piciorul stang, a dat senzaţional de acolo. Este senzaţional ce a făcut acolo. Execuţie de fotbalist! Şi are deja 6 goluri. La Toni Petrea e piatră preţioasă acum, ca aşa îi zicea Becali (n.r. râde).

A reuşit să îi facă pe jucătorii din Târgovişte să devină o echipă de reacţie. Faţă de anul trecut, Anton Petrea a pierdut mulţi jucători! Dar cu toate ăstea… Acum are jucători refuzaţi de alte echipe! A reuşit să facă o echipă care în ritmul ăsta are şanse la play-off. A gândit meciul perfect azi. A pregătit cu totul altceva la ce pregătea la noi”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Doru Popadiuc, hat-trick fabulos în FC Voluntari – Chindia Târgovişte 0-3

A fost nebunie în FC Voluntari – Chindia Târgovişte 0-3. Doru Popadiuc a reuşit un hat-trick fabulos, iar echipa lui Toni Petrea a ajuns la al patrulea succes consecutiv în Liga 1.

Plecat de la FCSB, Toni Petrea face minuni la Chindia Târgovişte. Le-a învins pe Rapid, FC U Craiova 1948 şi CS Mioveni. Ultima „victimă” a fost FC Voluntari, revelaţia sezonului trecut.

Doru Popadiuc a reuşit un hat-trick fabulos în duelul cu ilfovenii. A marcat în minutele 14, 68 şi 81, iar ultima reuşită a fost o „bijuterie”. A profitat de faptul că tânărul portar Popa era ieşit din poartă şi a marcat de la jumătatea terenului.

Reclamă 4 / 0/3

Golurile sale au adus cele trei puncte, iar Chindia Târgovişte a urcat pe locul 14, cu 15 puncte, la 2 în spatele FCSB-ului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și