Închide meniul

Hervin Ongenda, aşteptat la FC Botoşani. Anunţul lui Valeriu Iftime: „Sunt şanse să îmi accepte mie propunerea”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 august 2023, 12:22

Hervin Ongenda, aşteptat la FC Botoşani. Anunţul lui Valeriu Iftime: „Sunt şanse să îmi accepte mie propunerea

Hervin Ongenda, aşteptat la FC Botoşani.

Hervin Ongenda, în tricoul celor de la Rapid / Profimedia

Hervin Ongenda e aşteptat la FC Botoşani. Patronul formaţiei din Moldova a anunţat că a discutat cu mijlocaşul francez de 28 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hervin Ongenda este liber de contract în acest moment, după ce s-a despărţit de Rapid, echipă pentru care a evoluat doar de patru ori. Francezul crescut de PSG se poate întoarce la Botoşani, acolo unde a dat cel mai bun randament.

Hervin Ongenda, aşteptat la FC Botoşani. Anunţul lui Valeriu Iftime: „Sunt şanse să îmi accepte mie propunerea”

După despărţirea de Rapid, Ongenda îşi caută echipă. El are mai multe oferte, printre care şi una de la FC Botoşani, echipă pentru care a mai evoluat de două ori în cariera sa.

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, a anunţat că aşteaptă un răspuns din partea mijlocaşului francez de 28 de ani. Ongenda nu i-a oferit încă un răspuns lui Iftime, deoarece are şi alte oferte, dar patronul botoşănenilor este încrezător că francezul va accepta oferta echipei sale:

„Am discutat cu Ongenda. Până la sfârșitul săptămânii aștept un răspuns de la el. Momentan nu vă pot spune că vine la Botoșani pentru că mi-a zis direct că are și alte oferte. Dacă nu i se concretizează nimic de unde are oferte, sunt șanse să îmi accepte mie propunerea”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Crescut de PSG, Hervin Ongenda a evoluat la FC Botoşani (iulie 2018 – ianuarie 2020 şi septembrie 2020 – ianuarie 2022). În luna februarie, Ongenda a semnat cu Rapid, echipă de care s-a despărţit în această vară.

Rapid şi FC Botoşani au încheiat la egalitate meciul din etapa a treia

Rapid, echipa de care s-a despărţit Hervin Ongenda în această vară, şi FC Botoşani, echipa la care francezul ar putea reveni, au încheiat la egalitate partida din etapa a treia a Ligii 1, disputată în Giuleşti.

Rapid a rămas fără victorie pe teren propriu, în acest sezon, şi după meciul cu FC Botoşani. Dugandzic a deschis scorul din penalty, dar Botoşani a întors scorul prin Pinson şi Florescu. Acelaşi Dugandzic a marcat pentru Rapid, care a reuşit să salveze un punct pentru echipa sa.

Reclamă 4 / 0/3

„Am pierdut două puncte. Îmi era teamă pentru că noi am dat gol şi ne-am creat ocazii. În a doua repriză trebuia să fim mai agresivi, parcă eram mulţumiţi. Se pot întâmpla greşeli şi am primit două goluri. Bine că nu am pierdut.

Din păcate, aşa este. Sunt un pic trist, trebuie să lucrăm la aspectul mental. Avem jucători buni, cu calitate. Când dai un gol, trebuie să îl dai şi pe al doilea sau al treilea. Ne-au dat goluri. Trebuie lucrat mult la aspectul mental.Trebuie să avem o mentalitate de învingători, să nu ne mulţumim cu puţin. Să încerci să dai şi al doilea gol. Ne-au prins pe două contraatacuri, cu două mingi pierdute. Dacă nu eşti conectat, fotbalul te pedepseşte. La final am încercat să îi motivez pe băieţi.

Am o stare de frustrare pentru că trebuia să câştigăm acest meci. E normal că am nevoie de timp, sunt de 15 zile de când sunt aici. Cu calm şi linişte vom câştiga şi acasă”, a spus Cristiano Bergodi la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și