Închide meniul

Hervin Ongenda, făcut praf după debutul la Rapid: „N-a existat, Rapidul a jucat în 10 în prima repriză”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 martie 2023, 9:13

Hervin Ongenda, făcut praf după debutul la Rapid: „N-a existat, Rapidul a jucat în 10 în prima repriză

Hervin Ongenda, făcut praf după debutul la Rapid

Hervin Ongenda a semnat cu Rapid

Hervin Ongenda a fost făcut praf după debutul la Rapid. Fostul jucător de la Botoşani a prins primele 45 de minute pe Giuleşti, în duelul cu Hermannstadt, dar nu s-a evidenţiat cu nimic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vochin l-a criticat dur pe Ongenda, jucătorul de 27 de ani cotat la 750.000 de euro, ajuns în această iarnă la Rapid. Francezul a venit liber de contract.

Hervin Ongenda, făcut praf după debutul la Rapid

”La Rapid, aşa cum i-am văzut ca s-au mişcat, e o problemă fizică şi de aici au plecat toate probleme lui Adi Mutu. Şi probabil au sesizat ca există o oboseală şi atunci au schimbat.

Unii spun dacă am jucătorii obosiţi de bază îi bag abia după că le e mai uşor când adversarul e obosit. Aşa a gândit. Prima echipă nu a reuşit sa ţină un rezultat de egalitate, ba mai mult au şi jucat prost. Ongenda n-a existat, Rapidul a jucat în 10 în prima repriză”, a spus Vochin, citat de orangesport.ro.

Adrian Mutu a făcut 4 schimbări la pauză în Rapid – Hermannstadt

Adrian Mutu a făcut 4 schimbări la pauză în Rapid – Hermannstadt. Tehnicianul Rapidului nu a mai suportat, după ce echipa sa a arătat modest în prima repriză. Hervin Ongenda, cel care a debutat pentru Rapid, a fost una dintre „victimele” lui Adi Mutu.

Reclamă

Hermannstadt a reușit să dea lovitura în Giulești în minutul 32, atunci când Balaure deschidea scorul. Rapidul nu a arătat deloc bine, nereușind să pună în pericol poarta sibienilor. În acest context, Adrian Mutu a fost nevoit să facă nu mai puțin de 4 schimbări la pauza meciului!

Jucătorii schimbați la pauză au fost Hervin Ongenda, Ljuban Crepuljia, Xian Emmers și Kevin Luckassen. În locul acestora au fost introduși pe teren Valentin Costache, Alex Albu, Mattias Kait și Marko Dugandzic. Schimbările au reușit să îmbunătățească jocul giuleștenilor, care au fost mult mai prezenți în careul advers în repriza secundă.

Adrian Mutu l-a dezbrăcat pe Ongenda la primul antrenament la Rapid

Adrian Mutu a dezvăluit că l-a pus pe Hervin Ongenda să-i arate abdomenul, la primul antrenament al francezului la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Mutu a spus că Ongenda se încadrează în limitele corespunzătoare în ceea ce privește kilogramele. Antrenorul Rapidului a precizat că francezul are însă nevoie de o perioadă de adaptare și acumulare din punct de vedere fizic.

„Ongenda nu a avut probleme, eu nici nu-l văzusem, eram cu echipa. L-am pus să îmi arate abdomenul, pentru că voiam să văd. Spre surprinderea plăcută, a mea nu are kilograme în plus. E apt din acest punct de vedere, e foarte bine. În 10 zile maxim cred că va intra cu noi în lot”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă dinaintea meciului cu Chindia.

Recomandări
  • Hervin Ongenda a debutat la Rapid
  • Ongenda e cotat la 750.000 de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și