Închide meniul

Hervin Ongenda, la un pas de transferul la Rapid! Giuleștenii vor să dea marea lovitură. Detaliile contractului

Cosmin Cioboată Publicat: 13 februarie 2023, 23:09 / Actualizat: 16 februarie 2023, 14:36

Reclamă
Hervin Ongenda, la un pas de transferul la Rapid! Giuleștenii vor să dea marea lovitură. Detaliile contractului

Hervin Ongenda este aproape să semneze cu Rapid

Hervin Ongenda este aproape să semneze cu Rapid / Hepta

Hervin Ongenda este la un pas de transferul la Rapid! Giuleștenii vor să dea marea lovitură cu fostul mijlocaș de la FC Botoșani. Jucătorul francez, în vârstă de 27 de ani, este liber de contract de la începutul anului, după ce s-a despărțit de formația din Cipru, Apollon Limassol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ongenda este foarte aproape de o revenire spectaculoasă în Liga 1. Rapid este pe cale să bifeze al doilea transfer al iernii, după Funsho Bamgboye.

Hervin Ongenda, la un pas de transferul la Rapid!

Potrivit jurnalistului Decebal Rădulescu, citat de digisport.ro și gsp.ro, Rapid i-a făcut o ofertă lui Hervin Ongenda, mijlocaș ofensiv crescut la academia lui PSG.

Conducerea giuleștenilor i-ar fi propus un salariu de 10.000 de euro pe lună și un contract pe 6 luni, valabil până la finalul sezonului, cu opțiunea de prelungire pe încă un an.

Cotat la 750.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Ongenda a jucat ultima oară la Apollon Limassol. Mijlocașul francez a evoluat la formația din Cipru timp de un an, reușind să înscrie două goluri în 21 de apariții.

Reclamă

Ongenda a strălucit la FC Botoșani, în peste 100 de meciuri

Hervin Ongenda a mai jucat în Liga 1 în două perioade, ambele la FC Botoșani. Prima oară între iulie 2018 și ianuarie 2020, apoi în perioada septembrie 2020 – ianuarie 2022.

Francezul a strălucit la echipa moldoveană și a devenit unul dintre cei mai căutați jucători din Liga 1. 108 meciuri, 13 goluri și 13 assist-uri sunt cifrele francezului în tricoul lui FC Botoșani.

Hervin Ongenda a fost crescut la academia lui PSG. Mijlocașul de profil ofensiv se poate lăuda că a bifat 16 apariții la prima echipă a parizienilor, reușind să înscrie două goluri și să expedieze trei pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Bastia, Zwolle, Real Murcia și Chievo Verona sunt echipele la care a mai fost legitimat Ongenda de-a lungul carierei.

Francezul a fost dorit și de Gigi Becali, în perioada în care făcea furori la FC Botoșani. Totuși, Hervin Ongenda l-a refuzat pe patronul FCSB și a preferat să aștepte o ofertă din străinătate.

Rapid a suferit vineri prima înfrângere pe teren propriu în actualul sezon din Liga 1, în fața lui FC U Craiova 1948. Oltenii s-au impus cu 2-1 în Giulești.

Trupa lui Adrian Mutu a coborât pe locul 4 și s-a îndepărtat la 7 puncte de liderul Farul Constanța, cu 5 etape rămase din sezonul regular.

Van der Vaart, impresionat de Rapidul lui Adrian Mutu

Rafael van der Vaart a fost impresionat de Rapidul lui Adrian Mutu, deşi a fost prezent pe stadion la meciul pierdut în faţa celor de la FC U Craiova. Fostul star de la Real Madrid a rămas cu o impresie bună despre nivelul fotbalului românesc.

De asemenea, Rafael van der Vaart a avut numai cuvinte de laudă la adresa fanilor Rapidului. Van der Vaart se află în România după ce soţia sa, Estavana Polman, a semnat cu echipa de handbal a Rapidului.

Mi-a plăcut fotbalul pe care îl practică Rapidul. Din păcate, la ultimul joc a pierdut. Ador fanii echipei, sunt mereu impresionanți. Atmosfera este foarte frumoasă atât la fotbal, cât și la handbal. 

Reclamă

N-am apucat să vorbesc încă cu Adrian Mutu. Cealaltă formație cu care a evoluat Rapidul a practicat un joc foarte bun (n.r. – FCU Craiova). N-aș putea să-mi dau o părere despre fotbalul din România. Abia am văzut o partidă. Cert este că sunt jucători buni”, a spus Rafael van der Vaart.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă Vezi toate știrile
Citește și