Închide meniul

Hervin Ongenda va juca din nou la FC Botoşani! Valeriu Iftime: „Ne-am înţeles”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 septembrie 2023, 22:46

Reclamă
Hervin Ongenda va juca din nou la FC Botoşani! Valeriu Iftime: „Ne-am înţeles

Hervin Ongenda va juca din nou la FC Botoşani!

Hervin Ongenda, într-un meci pentru FC Botoşani / Profimedia Images

Hervin Ongenda va juca din nou la FC Botoşani! Este pentru a treia oară când atacantul francez va evolua pentru echipa patronată de Valeriu Iftime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Va fi cea de a patra aventură a lui Ongenda în Liga 1. Atacantul francez în vârstă de 28 de ani a mai jucat şi la Rapid, în afară de FC Botoşani.

Hervin Ongenda va juca din nou la FC Botoşani!

Aseară (n.r – miercuri) am vorbit cu Ongenda, ne-am înțeles! Eu am încredere în copilul ăsta, iar dacă vine la mine, să mă ajute, poate să ajungă iar la un nivel bun. Fac tot ce ține de mine, dar depinde și de el. Am și nevoie de un număr 10 acum. 

Aseară și-a dat acordul să vină, astăzi nu am vorbit cu el. I-am spus președintelui să facă actele, dar Ongenda le comunică (n.r. – datele) mai târziu, așa”, a declarat Valeriu Iftime pentru sport.ro.

Ongenda este cotat de site-ul transfermarkt.com la 600.000 de euro. El nu a mai evoluat la nicio echipă după despărţirea de Rapid, pe 1 iulie.

Reclamă

Rapid şi FC Botoşani au încheiat la egalitate meciul din etapa a treia

Rapid, echipa de care s-a despărţit Hervin Ongenda în această vară, şi FC Botoşani, echipa la care francezul va reveni, au încheiat la egalitate partida din etapa a treia a Ligii 1, disputată în Giuleşti.

După egalul cu Botoşani au urmat două partide pierdute pentru giuleşteni, cu Voluntari şi cu Petrolul, dar ulterior Rapid a mers ceas. Cu 3 victorii în ultimele trei meciuri, Rapid e pe locul 3 în campionat. În ultimele trei jocuri giuleştenii le-au învins pe Farul, FC U Craiova 1948 şi Dinamo.

„Am pierdut două puncte. Îmi era teamă pentru că noi am dat gol şi ne-am creat ocazii. În a doua repriză trebuia să fim mai agresivi, parcă eram mulţumiţi. Se pot întâmpla greşeli şi am primit două goluri. Bine că nu am pierdut.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate, aşa este. Sunt un pic trist, trebuie să lucrăm la aspectul mental. Avem jucători buni, cu calitate. Când dai un gol, trebuie să îl dai şi pe al doilea sau al treilea. Ne-au dat goluri. Trebuie lucrat mult la aspectul mental.Trebuie să avem o mentalitate de învingători, să nu ne mulţumim cu puţin. Să încerci să dai şi al doilea gol. Ne-au prins pe două contraatacuri, cu două mingi pierdute. Dacă nu eşti conectat, fotbalul te pedepseşte. La final am încercat să îi motivez pe băieţi.

Am o stare de frustrare pentru că trebuia să câştigăm acest meci. E normal că am nevoie de timp, sunt de 15 zile de când sunt aici. Cu calm şi linişte vom câştiga şi acasă”, a spus Cristiano Bergodi la digisport.ro.

Botoşani este lanterna clasamentului

FC Botoşani se află pe ultimul loc în Liga 1. Echipa patronată de Valeriu Iftime nu a adunat decât 4 puncte în 8 meciuri.

În ultima etapă, Botoşani a făcut 2-2 acasă cu Hermannstadt. De la ambele echipe a fost eliminat câte un jucător.

Meciul cu Hermannstadt a reprezentat debutul lui Dan Alexa pe banca lui FC Botoşani. Valeriu Iftime a încercat să îl aducă pe Nicolae Dică, fostul antrenor al lui FC U Craiova 1948, dar „Nick” a refuzat oferta după ce s-a consultat cu staff-ul lui.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și