Închide meniul

Horaţiu Moldovan poate prinde un transfer de vis: „Rapid trebuie să-şi caute portar!”

Viviana Moraru Publicat: 15 noiembrie 2023, 21:18

Reclamă
Horaţiu Moldovan poate prinde un transfer de vis: „Rapid trebuie să-şi caute portar!

Horaţiu Moldovan poate prinde un transfer de vis

Horaţiu Moldovan, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

Florin Prunea este convins că Horaţiu Moldovan, portarul de la Rapid, poate prinde un transfer de vis. Fostul internaţional a avut doar cuvinte de laudă la adresa goalkeeper-ului giuleştenilor, despre care susţine că este portarul numărul 1 al naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan are evoluţii extrem de apreciate la Rapid, iar în ultima acţiune a naţionalei a fost titularizat de Edi Iordănescu.

Horaţiu Moldovan, portarul de la Rapid, poate prinde un transfer de vis

Florin Prunea a dezvăluit că Horaţiu Moldovan are o clauză foarte mică la Rapid, şi este de părere că, în cazul în care România se va califica la EURO, portarul va prinde un transfer la o echipă de top.

Fostul internaţional a mai declarat că giuleştenii vor fi cu siguranţă nevoiţi să-şi caute un nou portar. Prunea e convins că Rapid nu îl va mai putea ţine mult în echipă pe Moldovan.

Contractul lui Horaţiu Moldovan cu Rapid expiră în vara lui 2025. În prezent, portarul de 25 de ani este cotat la două milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Reclamă

„(n.r. ești mulțumit de el?) Foarte mulțumit! El și-a câștigat pe drept tricoul echipei naționale la început și după aceea cel de titular. Toată lumea mă întreabă, chiar și azi m-a sunat cineva: «Domn’e, dar crezi că se impune schimbarea lui Horațiu Moldovan?». Asta nu e o întrebare serioasă din punctul meu de vedere. Eu cred că este portarul numărul 1 în momentul de față, este într-o formă foarte bună și chiar dacă nu e un portar cu multe jocuri la echipa națională a dovedit în aceste preliminarii că e într-o creștere fantastică.

Eu nu știu cât îl mai poate ține Rapid, sincer. Are și o clauză de reziliere, din câte știu, destul de mică. Eu cred că dacă echipa națională se va califica el va face pasul spre o echipă, la vară… (n.r. eventual și dacă face un turneul final bun la începutul verii…) Va avea o echipă de top! Rapid trebuie să își caute portar, pentru că îl va pierde. Îl va vinde, cred, foarte repede”, a declarat Florin Prunea, conform prosport.ro.

Cele două transferuri de titlu pe care le forţează Rapid

Victor Angelescu a anunţat care sunt cele două transferuri de titlu pe care le încearcă Rapid în această iarnă. Acţionarul minoritar al giuleştenilor anunţă că vor continua să se investească bani şi în următoarea perioadă de mercato.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi ar urma să primească în lot încă un atacant. Chiar dacă tocmai a fost adus Juvhel Tsoumou, care a debutat împotriva lui Sepsi, se mai pregăteşte o lovitură importantă. În luna ianuarie ar urma să revină golgheterul Albion Rrahmani, care se recuperează după o operaţie. Kosovarul avea 6 goluri în 6 meciuri înainte să sufere o accidentare teribilă.

„Suntem în discuții de o lună sau două. Vrem să aducem unul sau doi jucători. Sperăm să definitivăm transferurile. Avem pe listă un atacant, dar vom vedea ce se va întâmpla cu Tsoumou și Soni. Îl mai avem si pe Rrahmani. Vedem ce va fi cu ei și dacă e, mai aducem un atacant.

Marius Ştefănescu nu cred că e de vânzare. Dacă nu e, nu are cum să fie o pistă. Dacă ar fi de vânzare… Se știe că am fost interesați de el și suntem interesați de el„, a declarat Victor Angelescu la gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și