Închide meniul
EXCLUSIV

Horaţiu Moldovan, la un pas de un super-transfer! Formaţia cunoscută în Europa care e gata să îi achite clauza de reziliere!

Bogdan Stănescu Publicat: 24 noiembrie 2023, 15:39

Reclamă
Horaţiu Moldovan, la un pas de un super-transfer! Formaţia cunoscută în Europa care e gata să îi achite clauza de reziliere!

Horaţiu Moldovan, la un pas de un super-transfer!

Horaţiu Moldovan, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia Images

Horaţiu Moldovan e la un pas de un super-transfer! Portarul Rapidului şi al naţionalei României este dorit intens de Dinamo Zagreb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cunoscuta echipă din Croaţia este gata să achite clauza de reziliere a lui Moldovan. Potrivit informaţiilor AntenaSport, discuţiile sunt pe ultima sută de metri.

Horaţiu Moldovan, la un pas de un super-transfer!

Dinamo Zagreb l-a urmărit foarte atent pe Horaţiu Moldovan în ultima lună şi s-a convins că portarul naţionalei României poate reprezenta o investiţie extrem de bună pentru viitor.

Ar mai fi doar câteva detalii de pus la punct, dar clauza de reziliere nu reprezintă o problemă pentru Dinamo Zagreb.

Portarul Rapidului şi al naţionalei României ar urma să beneficieze de o mărire substanţială a salariului dacă va accepta să semneze cu croaţii. Moldovan ar urma să câştige 500.000 de euro pe sezon la Dinamo Zagreb.

Reclamă

Daniel Niculae a reacţionat după ce s-a spus că Horaţiu Moldovan ar putea pleca de la Rapid: „Există discuţii, există interes”

Daniel Niculae a reacţionat după ce s-a spus că Horaţiu Moldovan ar putea pleca de la Rapid. Şi preşedintele Rapidului a confirmat că există o clauză de reziliere pentru Horaţiu Moldovan.

Niculae a spus că nu există încă nicio ofertă concretă pentru titularul naţionalei, dar a recunoscut că există discuţii şi interes pentru Horaţiu Moldovan.

(Cum îl ţineţi la Rapid?) Cătuşe şi legat de bară (n.r. a început să zâmbească). Horaţiu traversează o formă fantastică. El a sosit la Rapid când eram în ligile inferioare, a crescut cu echipa. Datorează foarte multe Rapidului şi a început şi el să dea foarte multe Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul acesta nu există nicio ofertă. Există discuţii, există interes din partea multor cluburi, multor agenţi, sunt telefoane, dar nu există ofertă pentru că nu suntem în perioada de mercato. Eu nu îmi doresc să plece în această iarnă, cred că şi el îşi doreşte să rămână până în vară.

Apără, o face foarte bine, se antrenează şi joacă într-un mediu extraordinar, toată lumea îl iubeşte şi îl sprijină. Ar fi foarte bine să plece din postura de titular la EURO 2024.

Din păcate există o clauză de reziliere. (Este de 800.000 de euro?) Este mai mare!”, a declarat Daniel Niculae la digisport.ro.

Victor Angelescu a spus şi el că se teme că Horaţiu Moldovan ar putea pleca

Acţionarul minoritar al Rapidului, Victor Angelescu, a spus şi el că Horaţiu Moldovan are o clauză de reziliere şi că se teme că ar putea pleca.

Da, așa este (n.r. dacă ar putea Rapid să primească o ofertă de nerefuzat). E singurul despre care putem spune că avem o frică să îl pierdem în iarnă. Dar eu sper să nu și să plece după ce devenim campioni.

Are o clauză de reziliere și nu vreau să zic mai mult că mi-e frică. Dacă îi va fi plătită și va vrea să plece va trebui să îl lăsăm. Dar cred că este singurul dintre titulari în afara de Borza, care are o clauză mult mai mare, la care mi-e frică că s-ar putea să plece în iarnă.

Aș vrea să plece, dar după ce luăm titlul sau cupa și ne realizăm obiectivele în acest sezon. E o clauză pe care cei de afară ar putea să o plătească. Contractul e prelungit, dar clauza de reziliere e clauză de reziliere. Adică nu contează că noi avem contract cu el pe o perioadă mai lungă”, a declarat Victor Angelescu la fanatik.ro.

Reclamă

Potrivit Transfermarkt, Moldovan are o cotă de piaţă de 2 milioane de euro. Goalkeeperul Rapidului a devenit titular de drept la naţionala României şi i-a lăsat pe bancă pe Ionuţ Radu şi Florin Niţă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și