Închide meniul

Horaţiu Moldovan mai are la dispoziţie 5 zile să plece de la Rapid! Anunţul de ultimă oră al lui Daniel Niculae

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 ianuarie 2024, 17:13

Reclamă
Horaţiu Moldovan mai are la dispoziţie 5 zile să plece de la Rapid! Anunţul de ultimă oră al lui Daniel Niculae

Horaţiu Moldovan mai are la dispoziţie 5 zile să plece de la Rapid

Horaţiu Moldovan, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia Images

Horaţiu Moldovan mai are la dispoziţie 5 zile să plece de la Rapid. Dezvăluirea a fost făcută de Daniel Niculae, preşedintele celor de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan are o înţelege cu cei din conducerea Rapidului că poate pleca până 22 ianuarie de la rapid. În caz contrar, Horaţiu Moldovan va rămâne la Rapid.

Horaţiu Moldovan mai are la dispoziţie 5 zile să plece de la Rapid

Daniel Niculae a spus că, în acest moment, Rapid nu a primit nicio ofertă oficială şi a precizat că îşi doreşte la Moldovan să rămână la Rapid până la finalul sezonului. Dacă va accepta oferta de la Betis, Rapid va încasa 800.000 de euro, atât cât este clauza de reziliere.

Ceea ce v-am spus acum două săptămână, vă spun şi acum. Nu a venit nicio oferăt şi niciun mail pe adresa clubului. Eu îmi doresc ca Horaţiu să rămână, să apere bine şi să ne ajute până la finalul campionatului. Nu neg că nu au luat legătura cu jucătorul, dar cu clubul nu a luat nimeni legătura. Clauza rămâne şi nu vom lăsa niciun cent din clauza aia. Îmi doresc ca Horaţiu să rămână. Am vorbit cu Horaţiu, i-am făcut o ofertă pentru suspendarea clauzei care expiră luni. Aşteptăm un răspuns. Este un jucător titular al echipei naţionale„, a spus Daniel Niculae la digisport.ro.

În vârstă de 25 de ani, Moldovan are o cotă de piaţă de 2.6 milioane de euro. Pentru el au mai insistat, în această iarnă, FC Basel şi Ludogoreţ.

Reclamă

Cristiano Bergodi a făcut un anunţ despre viitorul lui Horaţiu Moldovan

La revenirea din cantonament, Cristiano Bergodi afirmase că Moldovan vrea să rămână la Rapid. Totuşi, era pregătită şi o soluţie de rezervă în cazul în care titularul dintre buturile giuleştenilor va fi tentat în cele din urmă să plece.

Vom vedea, pentru moment este portarul nostru. El îşi doreşte, pentru moment, să stea aici. Normal, vom vedea ce se întâmplă săptămânile viitoare. Horaţiu este un portar de naţională, care a câştigat această calificare (n.r. la EURO 2024) şi e un portar de viitor. Normal că pentru noi ar fi o pierdere importantă pentru noi. Dar vom fi pregătiţi, dacă se întâmplă ceva. Eu încă sper că el va rămâne cu noi.

Avem soluţii, dar normal că eu îmi doresc din suflet să rămână Horaţiu„, a declarat Cristiano Bergodi pe aeroport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și