Închide meniul

Horaţiu Moldovan, mesaj categoric după Rapid – Botoşani 2-2: „Nu ne aşteaptă nimeni! Trebuie să ne trezim!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 iulie 2023, 23:54

Horaţiu Moldovan, mesaj categoric după Rapid – Botoşani 2-2: „Nu ne aşteaptă nimeni! Trebuie să ne trezim!

Horațiu Moldovan a reacționat după ce a fost criticat în urma gafelor din Voluntari - Rapid 1-2

Horațiu Moldovan / Profimedia

Horaţiu Moldovan a transmis un mesaj categoric, după ce Rapid a remizat cu Botoşani, scor 2-2, în etapa a treia din Liga 1. Portarul giuleştenilor a tras un semnal de alarmă, după ce echipa sa nu a reuşit să câştige nici al doilea meci disputat pe teren propriu, în acest start de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a remizat în duelul cu Botoşani. Marko Dugandzic a marcat o „dublă”, în timp ce Pinson şi Florescu au punctat pentru oaspeţi.

Horaţiu Moldovan, mesaj categoric după Rapid – Botoşani 2-2

Horaţiu Moldovan s-a declarat extrem de dezamăgt de rezultatul înregistrat de Rapid, în duelul cu Botoşani. Portarul giuleştenilor susţine că obiectivul echipei este clasarea pe unul dintre primele trei locuri, astfel că echipa nu trebuie să mai piardă puncte, mai ales când evoluează pe propriul teren.

„Suntem supăraţi. Trebuie să înţelegem că nu ne aşteaptă nimeni, nu se dă nimeni la o parte. Pierdem puncte cu echipe mai mici, cu tot respectul pentru Botoşani. Important e să ne trezim.

Nu cred că se poate numi relaxare. Pe Giuleşti nu te poţi relaxa. Ei nici n-au ajuns la poartă în prima repriză. În a doua, au marcat două goluri şi nu am mai putut prelua conducerea.

Reclamă

S-a jucat pe contre, putea oricine să câştige acest joc. Important era să o facem noi. Nu trebuie să mai facem această greşeală, să mai plece cineva cu puncte din Giuleşti. Trebuie să înţelegm cu toţii, avem obiectivul locurile 1-3. Nu ne aşteaptă nimeni”, a declarat Horaţiu Moldovan, pentru digisport.ro.

Iulian Cristea şi Cătălin Cîrjan, gafe colosale în Rapid – Botoşani

Iulian Cristea şi Cătălin Cîrjan au fost autorii unor gafe colosale în duelul dintre Rapid şi Botoşani, din etapa a treia a Ligii 1. Jucătorii transferaţi de giuleşteni, în această vară, au „contribuit” la cele două goluri marcate de moldovenii lui Marius Croitoru.

Rapid a deschis scorul în minutul 14, al duelului de pe teren propriu cu Botoşani. Marko Dugandzic a marcat dintr-un penalty scos de Funsho. Ulterior, după pauză, Botoşani a reuşit să întoarcă scorul în mai puţin de 10 minute.

Reclamă 4 / 0/3

Mai întâi, în minutul 51, Iulian Cristea a gafat în apărare, pierzând duelul cu Dican. Mijlocaşul celor de la Botoşani a avansat spre careul giuleştenilor, i-a pasat lui Mihai Roman, însă atacantul i-a lăsat mingea lui Virgile Pinso, care l-a executat fără emoţii pe Horaţiu Moldovan.

Ulterior, la nouă minute distanţă de golul marcat de Pinson, moldovenii au preluat conducerea. La mijlocul terenului, Cătălin Cîrjan a fost deposedat Eduard Florescu. Mijlocaşul lui Marius Croitoru a reuşit să marcheze cu un şut deviat de la marginea careului.

Iulian Cristea a fost titular în toate cele trei meciuri ale Rapidului, din acest start de sezon. La fel s-a întâmplat şi în cazul lui Cătălin Cîrjan, care însă în duelul cu Botoşani a fost schimbat în minutul 63 de către Ştefan Pănoiu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și