Închide meniul

Iulian Cristea şi Cătălin Cîrjan, gafe colosale în Rapid – Botoşani! Moldovenii au profitat de greşelile giuleştenilor

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 iulie 2023, 23:16

Iulian Cristea şi Cătălin Cîrjan, gafe colosale în Rapid – Botoşani! Moldovenii au profitat de greşelile giuleştenilor

Rapid - Farul LIVE TEXT

Jucătorii de la Rapid, în timpul unui meci/ Profimedia

Iulian Cristea şi Cătălin Cîrjan au fost autorii unor gafe colosale în duelul dintre Rapid şi Botoşani, din etapa a treia a Ligii 1. Jucătorii transferaţi de giuleşteni, în această vară, au „contribuit” la cele două goluri marcate de moldovenii lui Marius Croitoru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iulian Cristea a fost transferat de Rapid în această vară, după ce fundaşul s-a despărţit de FCSB. De cealaltă parte, Cîrjan a fost împrumutat de giuleşteni de la Arsenal, pentru un sezon.

Iulian Cristea şi Cătălin Cîrjan, gafe colosale în Rapid – Botoşani

Rapid a deschis scorul în minutul 14, al duelului de pe teren propriu cu Botoşani. Marko Dugandzic a marcat dintr-un penalty scos de Funsho. Ulterior, după pauză, Botoşani a reuşit să întoarcă scorul în mai puţin de 10 minute.

Mai întâi, în minutul 51, Iulian Cristea a gafat în apărare, pierzând duelul cu Dican. Mijlocaşul celor de la Botoşani a avansat spre careul giuleştenilor, i-a pasat lui Mihai Roman, însă atacantul i-a lăsat mingea lui Virgile Pinso, care l-a executat fără emoţii pe Horaţiu Moldovan.

Ulterior, la nouă minute distanţă de golul marcat de Pinson, moldovenii au preluat conducerea. La mijlocul terenului, Cătălin Cîrjan a fost deposedat Eduard Florescu. Mijlocaşul lui Marius Croitoru a reuşit să marcheze cu un şut deviat de la marginea careului.

Reclamă

Iulian Cristea a fost titular în toate cele trei meciuri ale Rapidului, din acest start de sezon. La fel s-a întâmplat şi în cazul lui Cătălin Cîrjan, care însă în duelul cu Botoşani a fost schimbat în minutul 63 de către Ştefan Pănoiu.

Cătălin Cîrjan i-a impresionat pe englezi, după debutul la Rapid

Cătălin Cîrjan i-a impresionat pe englezi, după debutul la Rapid. Presa din Anglia a analizat, pe larg, primele meciuri ale mijlocaşului la gruparea giuleşteană. Britanicii se tem că Arsenal îl pot pierde pe Cîrjan, la finalul acestui sezon.

„Cătălin Cîrjan a trebuit să aștepte mai mult decât majoritatea tinerilor pentru a juca la nivel de seniori, însă mijlocașul recuperează acum timpul pierdut. Măcinat de accidentări la Arsenal, unde a stat peste 400 de zile pe bară din cauza unor probleme la genunchi, el a revenit pe teren în august 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Cîrjan a avut un impact încă din cantonament, unde a reușit câteva assist-uri, iar acum e în formă și în sezonul regulat. După un debut fără goluri contra lui Sepsi, Cîrjan a reușit un assist în victoria cu Universitatea Cluj, 3-0.

Dacă va continua să performeze la un nivel atât de înalt, atunci un transfer definitiv la Rapid va fi în cărți. Un astfel de transfer ar fi puțin dezamăgitor, având în vedere că acum câțiva ani era considerat unul dintre cei mai promițători jucători din academia lui Arsenal.

Totuși, Cîrjan se află într-o perioadă în care trebuie să evolueze constant la nivel de seniori, iar acest împrumut îl poate ajuta. Cel mai important lucru este ca el să fie 100% din punct de vedere fizic și să joace bine”, notează englezii de la arseblog.news.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și