Închide meniul

Horaţiu Moldovan şi-a prelungit contractul cu Rapid: „Sunt foarte fericit că voi juca la cea mai iubită echipă din România”. Veşti excelente pentru Adi Mutu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 mai 2023, 17:53

Horaţiu Moldovan şi-a prelungit contractul cu Rapid: „Sunt foarte fericit că voi juca la cea mai iubită echipă din România. Veşti excelente pentru Adi Mutu

Atletico Madrid a făcut o ofertă bombă pentru Horaţiu Moldovan. Echipa lui Diego Simeone a decis să plătească clauză de reziliere a portarului de la Rapid

Horaţiu Moldovan, în tricoul Rapidului / Hepta

Horaţiu Moldovan şi-a prelungit contractul cu Rapid până în 2025. Portarul în vârstă de 25 de ani a fost convins de şefii clubului să semneze o nouă înţelegere cu echipa aflată pe locul 5 în Liga 1. Sunt veşti excelente pentru Adi Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan a fost titularul Rapidului în acest sezon. A fost între buturile alb-vişiniilor în 38 de meciuri şi a avut evoluţii extrem de apreciate. Goalkeeperul cu o cotă de piaţă de 1.8 milioane de euro nu ducea lipsă de oferte.

Horaţiu Moldovan şi-a prelungit contractul cu Rapid

Rapid îl va avea pe cel mai bun portar din România până în 2025!„, a fost anunţul oficial făcut de Rapid pe contul de Facebook.

Sunt foarte fericit că voi juca la cea mai iubită echipă din România, cu cei mai frumoși suporteri, încă doi ani, cel puțin. Mă simt foarte iubit și apreciat aici, mă simt acasă și acest lucru îmi dă energia necesară pentru a face lucruri mărețe, alături de colegii mei și de suporteri. Sunt sigur că ne vom bucura împreună și de trofee, cât de curând. Hai Rapid!”, a declarat Horaţiu Moldovan pentru fcrapid.ro.

Reclamă

Moldovan este jucătorul Rapidului cu cea mai mare cotă, potrivit Transfermarkt. A ajuns la Rapid în 2021 şi a evoluat în tricoul giuleştenilor în 89 de partide. A încasat, în total, 97 de goluri.

Horaţiu Moldovan a mai jucat, de-a lungul carierei, pentru Hermannstadt, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Ripensia Timișoara, Sepsi OSK și UTA Arad.

Portarul Rapidului a fost convocat de Edi Iordănescu la naţionala României în meciurile cu Belarus şi Andorra, din startul campaniei de calificare la EURO 2024. Poate reveni alături de tricolori şi în partida României cu Kosovo, din luna iunie, va fi în exclusivitate pe Antena 1, precum şi în format live video, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Horaţiu Moldovan a fost dorit de Udinese

Horaţiu Moldovan ar fi putut ajunge, în această vară, în Serie A. Tot mai multe echipe şi-au manifestat interesul pentru a-l cumpăra de la echipa patronată de Dan Şucu şi Victor Angelescu.

Presa din Peninsulă a susţinut că Palermo şi Spezia monitorizează cu atenţie trei jucători ai lui Adi Mutu. Pe lângă Moldovan, italienii erau cu ochii şi pe Antonio Sefer şi Mattias Kait. Potrivit playsport.ro, pe lista echipelor care vor să îl transfere pe Horaţiu Moldovan este şi Udinese.

Sursa citată anunţă că Adi Mutu avea două variante de înlocuitori pentru Moldovan. Era vorba de Mihai Popa (22 de ani) de la FC Voluntari și Robert Popa (20 de ani) de la FC U Craiova 1948.

Rapid pregăteşte o campanie de transferuri spectaculoasă în anul centenar!

Rapidiştii se pregătesc intens pentru perioada de mercato. Sunt gata să facă transferuri de titlu. Chiar dacă s-a vehiculat numele lui, Mario Balotelli nu este pe lista grupării din Grant.

Suntem în discuții cu mai mulți jucători, cu doi sau trei suntem foarte aproape să semnăm. Sperăm să putem să-i aducem pe cei 5 sau 6 jucători, de la început, ca să poată să facă cantonamentul cu Adi și cu echipa„, a declarat Victor Angelescu.

Suntem în tratative cu anumiți jucători, sunt și câțiva care vor pleca, trebuie să ne întărim echipa pentru a ne îndeplini obiectivul în sezonul următor.

(Reporter: Pe Balotelli îl mai așteptați?) Nu știu de unde ați scos-o pe asta cu Balotelli, am mai auzit fel de fel de zvonuri, dar, asta cu Balotelli e ceva de… (Reporter: E cineva pe drum?) Moș Crăciun„, a glumit Daniel Niculae.

Reclamă
Recomandări
  • Horaţiu Moldovan şi-a prelungit contractul cu Rapid
  • Anunţul oficial făcut de giuleşteni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și