Închide meniul

Horaţiu Moldovan, aproape de transferul carierei! Portarul Rapidului este dorit de Udinese în Serie A. Ce variante de înlocuitori are Adi Mutu

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 aprilie 2023, 22:32

Horaţiu Moldovan, aproape de transferul carierei! Portarul Rapidului este dorit de Udinese în Serie A. Ce variante de înlocuitori are Adi Mutu

Atletico Madrid a făcut o ofertă bombă pentru Horaţiu Moldovan. Echipa lui Diego Simeone a decis să plătească clauză de reziliere a portarului de la Rapid

Horaţiu Moldovan, în tricoul Rapidului / Hepta

  • Horaţiu Moldovan poate pleca de la Rapid
  • Portarul este dorit de Udinese în Serie A

Horaţiu Moldovan este tot mai aproape de transferul carierei! Portarul în vârstă de 25 de ani de la Rapid poate ajunge la finalul sezonului în Serie A. Tot mai multe echipe şi-au manifestat interesul pentru a-l cumpăra de la echipa patronată de Dan Şucu şi Victor Angelescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna trecută, presa din Peninsulă a susţinut că Palermo şi Spezia monitorizează cu atenţie trei jucători ai lui Adi Mutu. Pe lângă Moldovan, italienii erau cu ochii şi pe Antonio Sefer şi Mattias Kait.

Horaţiu Moldovan, aproape de transferul carierei. Este dorit de Udinese

Potrivit playsport.ro, pe lista echipelor care vor să îl transfere pe Horaţiu Moldovan este şi Udinese. Ocupanta locului 11 din Serie A ar fi gata să facă o ofertă pentru goalkeeperul cotat de Transfermarkt la 1.8 milioane de euro.

Reclamă

Sursa citată anunţă că Adi Mutu are deja două variante de înlocuitori pentru Moldovan. Este vorba de Mihai Popa (22 de ani) de la FC Voluntari și Robert Popa (20 de ani) de la FC U Craiova 1948.

Venit gratis după despărţirea de UTA, Horaţiu Moldovan mai are contract cu Rapid până în 2024. În această ediţie a Ligii 1 a apărat poarta giuleştenilor în toate cele 32 de meciuri şi a avut evoluţii extrem de apreciate. A fost convocat de Edi Iordănescu pentru „dubla” cu Andorra şi Belarus, dar nu a jucat în niciun minut.

Reclamă

Marco Silvestri este portarul titular al lui Udinese. Italianul în vârstă de 32 de ani tocmai a primit trei goluri de la Bologna. Rezerva lui este veteranul de 37 de ani Daniele Padelli.

Helmut Duckadam a numit cei mai buni portari români

Helmut Duckadam a numit cei mai buni portari români! „Eroul de la Sevilla” este de părere că Ștefan Târnovanu (FCSB), Mihai Aioani (Farul Constanța) și Horațiu Moldovan (Rapid) se află în top 3 goalkeeperi români.

Fostul mare portar al Stelei spune că ordinea celor trei goalkeeperi menționați este dată de poziția echipelor de club, la care activează, în clasamentul Ligii 1. Astfel, topul arată în felul următor: Mihai Aioani, Ștefan Târnovanu și Horațiu Moldovan.

Reclamă 4 / 0/3

Helmut Duckadam a apreciat evoluția solidă pe care Ștefan Târnovanu a avut-o în partida Sepsi – FCSB, 1-2, din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1.

A apărat foarte bine aseară. Omul își face treaba, e pe val. Dacă o ține tot așa, cu siguranță va fi în vizorul echipei naționale.

Pe Târnovanu l-aș plasa în primii trei (n.r. portari români), pentru că l-am văzut și pe Moldovan, care a apărat foarte bine la Rapid, Aioani… Ordinea ar fi cea din calsament, ca să nu supărăm pe nimeni”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Horaţiu Moldovan: „Să prindem un loc de Europa, acesta este obiectivul nostru!”

Rapid – Farul Constanţa 1-1 | Horaţiu Moldovan a dezvăluit care este obiectivul giuleştenilor, după remiza cu trupa lui Gică Hagi. Portarul vrea ca Rapid să se claseze pe un loc de podium, la finalul sezonului, pentru a evolua în competiţiile europene în stagiunea următoare.

A fost un meci frumos, un meci de play-off. Mă bucur că am reuşit să îmi ajut echipa şi să scot mingea. Cred că şi Aioani a scos la fel în prima repriză, de asta suntem portari. Nedelcu a lovit-o extraordinar, bravo lui. Publicul nu mai are nevoie de nicio prezentare, sunt campioni de mult timp. Au dat dovadă de omenie.

Luăm meci cu meci şi ne gândim să prindem un loc de Europa, acesta este obiectivul nostru. Ne dorim să avem toate partidele la fel de spectaculoase, dar să câştigăm„, a spus Horaţiu Moldovan, la digisport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Horaţiu Moldovan, prima reacţie după Columbia - România 3-2
Echipa naţională • 27 mart., 0:03
„N-avea rost să jucăm cu alte naţionale şi să câştigăm cu 5-0!” Horaţiu Moldovan a tras conluziile, după Columbia – România 3-2
Cristi Săpunaru a fost convins să rămână la Rapid
Liga 1 • 26 mart., 18:07
„Mai lipseşte doar semnătura!” Cristi Săpunaru a fost convins. Anunţul momentului despre căpitanul de 39 de ani al Rapidului
Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor
Liga 1 • 26 mart., 18:02
„Ne simţim atacaţi, cu adresă”. Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor: „Dacă e asta, e o exagerare mare”
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan
Echipa naţională • 26 mart., 13:55
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan, înainte de Columbia – România
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și Liviu Bocciu
Liga 1 • 25 mart., 15:42
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și „Bocciu”! Discuția despre materiale pirotehnice, interceptată