Închide meniul

„I-am scris lui Vassaras” Andrei Nicolescu a luat foc după penalty-ul care a decis meciul cu Petrolul!

Bogdan Stănescu Publicat: 2 aprilie 2024, 14:26

Reclamă
„I-am scris lui Vassaras Andrei Nicolescu a luat foc după penalty-ul care a decis meciul cu Petrolul!

Andrei Nicolescu a luat foc după penalty-ul care a decis meciul cu Petrolul!

Andrei Nicolescu, după un meci al lui Dinamo / Antena Sport

Andrei Nicolescu a luat foc după penalty-ul care a decis meciul cu Petrolul! „Câinii” au fost egalaţi în minutul 90+13 al meciului cu Petrolul, după ce Grozav a transformat un penalty controversat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost nevoie de circa 10 minute pentru ca Horaţiu Feşnic să arate punctul cu var după un duel în careu între Amzăr şi Musi. Feşnic a luat decizia după ce a văzut faza pe ecran. Anterior, aceasta a fost verificată din camera VAR.

Andrei Nicolescu a luat foc după penalty-ul care a decis meciul cu Petrolul!

“Într-o decizie atât de importantă trebuie analizat contextul în care s-a produs acea fază. Se fluieră offside în atacul nostru la Amzăr şi nu este offside. Apoi ajungem la faza din careul nostru.

Se analizează la VAR şi nu este offside. Chiar dacă nu se trag liniile, se vede pe stop cadru cum jucătorul de la Petrolul este clar în afara jocului. Şi acolo este offside. După care este împins de către Huja şi este fault în atac.

Adică nu poţi să analizezi o fază de penalty în două secunde fără să vezi fault în atac. Penalty-ul, ce să mai comentez? Nu mai e nimic de comentat. Nu e sub nicio formă, alunecă. 

Reclamă

“I-am scris domnului Vassaras, nu am nicio reacţie”

Tocmai asta e foarte frustrant. Nu e prima dată când se iau aceste decizii împotriva lui Dinamo. La UTA, cu Sepsi, la Craiova. Dar să iei o decizie de genul ăsta în minutul 90+13… nu ştiu cât de mult îşi doresc arbitrii Dinamo în Liga 1. 

Avem trei faze controversate în şapte secunde şi toate sunt împotriva lui Dinamo. Avem offside, fault în atac şi eventual penalty, toate împotriva lui Dinamo. Ce să mai zic? 

Am tras public semnale de alarmă. I-am scris domnului Vassaras, nu am nicio reacţie. Singura şansă este ca presa să respecte adevărul faptic şi să strige. Mai mult decât a face scrisoare deschisă, scrisoare oficială, să fim ignoraţi complet…

Reclamă 4 / 0/3

“Vrem să fim respectaţi, se pare că nu suntem”

Vrem să fim respectaţi şi se pare că nu suntem. Trăim cu imaginea acelui Dinamo de care lumea se temea că Dinamo face şi drege, aranjează. Trăim acea imagine, dar oameni buni, Dinamo este altceva acum. Reveniţi-vă…

Toată lumea declară ceva frumos, dar se iau decizii împotriva lui Dinamo. Atât timp cât noi ne-am exprimat public şi oficial opinia şi suntem ignoraţi, singura şansă este ca în presă să se creeze această discuţie”, a spus Andrei Nicolescu la fanatik.ro.

Verdictul specialistului după faza controversată care a dus-o pe Dinamo pe loc direct retrogradabil în Liga a 2-a!

Verdictul specialistului după faza controversată care a dus-o pe Dinamo pe loc direct retrogradabil în Liga a 2-a a venit după fluierul de final al partidei.

Dinamo – Petrolul s-a încheiat 1-1. „Câinii” au deschis scorul prin Gabriel De Moura, în minutul 39. Brazilianul a marcat, la 35 de ani, primul său gol în Liga 1.

Grozav a egalat în minutul 90+13, după ce Horaţiu Feşnic a dictat penalty la duelul dintre Musi şi Amzăr.

Nu e o fază ușoară. La Real Madrid – Bilbao am văzut 4 împingeri mai tari ca asta și nu a dat nimic. Să vezi cum era împins Bellingham. Revenind aici, nu are nicio treabă cu ce s-a decis acolo.

Mergând la regulament, pare că este tras. Mai mult penalty. Are ambele mâini pe el”, a declarat fostul arbitru Constantin Zotta la orangesport.ro.

Reclamă

E complicat, m-aș duce mai mult spre penalty. Văd ceva acolo. Nu ajunge la minge pentru că e tras. Pare că și alunecă puțin”, a spus şi Basarab Panduru.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și