Închide meniul

Verdictul specialistului după faza controversată care a dus-o pe Dinamo pe loc direct retrogradabil în Liga a 2-a!

Bogdan Stănescu Publicat: 2 aprilie 2024, 8:07

Reclamă
Verdictul specialistului după faza controversată care a dus-o pe Dinamo pe loc direct retrogradabil în Liga a 2-a!

Verdictul specialistului după faza controversată care a dus-o pe Dinamo pe loc direct retrogradabil în Liga a 2-a!

Duelul între Musi şi Amzăr / Captură Orange Sport

Verdictul specialistului după faza controversată care a dus-o pe Dinamo pe loc direct retrogradabil în Liga a 2-a a venit după fluierul de final al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – Petrolul s-a încheiat 1-1. „Câinii” au deschis scorul prin Gabriel De Moura, în minutul 39. Brazilianul a marcat, la 35 de ani, primul său gol în Liga 1.

Verdictul specialistului după faza controversată care a dus-o pe Dinamo pe loc direct retrogradabil în Liga a 2-a!

Nu e o fază ușoară. La Real Madrid – Bilbao am văzut 4 împingeri mai tari ca asta și nu a dat nimic. Să vezi cum era împins Bellingham. Revenind aici, nu are nicio treabă cu ce s-a decis acolo.

Mergând la regulament, pare că este tras. Mai mult penalty. Are ambele mâini pe el”, a declarat fostul arbitru Constantin Zotta la orangesport.ro.

E complicat, m-aș duce mai mult spre penalty. Văd ceva acolo. Nu ajunge la minge pentru că e tras. Pare că și alunecă puțin”, a spus şi Basarab Panduru.

Reclamă

„Câinii” au ajuns pe locul 9 în play-out, după ce înainte de penalty-ul bătut de Grozav erau pe locul 6!

„Câinii” s-au văzut egalaţi în minutul 90+13 al partidei, după ce Gicu Grozav a transformat penalty-ul dictat după o fază controversată. Costin Amzăr a pus mâna pe Alexandru Musi în careu.

A fost nevoie de circa 10 minute pentru ca Horaţiu Feşnic să dicteze lovitură de la 11 metri. Mai întâi faza a fost verificată la VAR, după care centralul Horaţiu Feşnic a urmărit duelul dintre Amzăr şi Musi pe ecranul TV.

A dictat lovitură de la 11 metri şi i-a acordat cartonaşul galben lui Amzăr.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a pierdut două puncte uriaşe, care ar fi dus-o în afara „zonei roşii”, pe locul 6 în play-out. În schimb, „câinii” au ajuns pe locul 9 în play-out, direct retrogradabil în Liga a 2-a.

Dinamo, pe loc retrogradabil, FCU Craiova pe loc de baraj! Cum arată clasamentul în play-out după egalul dramatic al „câinilor”

Dinamo se află pe loc retrogradabil, iar FCU Craiova pe loc de baraj după meciul încheiat de „câini” la egaliate, 1-1 cu Petrolul. Gicu Grozav a marcat în minutul 90+13, din penalty.

Dinamo are acelaşi număr de puncte cu FCU Craiova, 16, care se află pe locul 8. FC Voluntari şi Poli Iaşi, echipele aflate pe locurile 6 şi 7, au 17 puncte.

Dinamo ar fi avut doar 3 puncte mai puţin decât adversara de astăzi dacă ar fi reuşit să câştige partida. În schimb, acum Dinamo e la 5 puncte în spatele Petrolului.

Iată cum arată clasamentul în play-out:

  • 1. U Cluj 25 de puncte
  • 2. UTA Arad 24 de puncte
  • 3. Hermannstadt 23 de puncte
  • 4. Oţelul 23 de puncte
  • 5. Petrolul 22 de puncte
  • 6. FC Voluntari 17 puncte
  • 7. Poli Iaşi 17 puncte
  • 8. FCU Craiova 16 puncte
  • 9. Dinamo 16 puncte
  • 10. FC Botoşani 14 puncte

La 35 de ani, Gabriel De Moura a marcat primul gol în Liga 1! E al patrulea gol în toată cariera, ultimul datând din 2017!

La 35 de ani, Gabriel De Moura a marcat primul gol în Liga 1! Fundaşul brazilian a deschis scorul în minutul 39 al partidei Dinamo – Petrolul.

De Moura a finalizat perfect o pasă venită de pe partea stângă. În ciuda faptului că nu înscrisese încă niciun gol în Liga 1, De Moura a avut o finalizare perfectă.

Fundaşul dreapta brazilian înscrisese ultimul gol din cariera lui în 2017, atunci când se afla la echipa cipriotă Anorthosis.

Reclamă

Anterior, el mai marcase două goluri pentru echipa portugheză Penafiel, în sezonul 2012-2013. Brazilianul evolua atunci în liga a 2-a portugheză.

Aflat la meci, Mircea Lucescu a asistat la un eveniment rar: marcarea unui gol de către Gabriel De Moura!

În afară de Dinamo, De Moura a mai jucat în Liga 1 pentru Sepsi şi Gaz Metan Mediaş. Gabriel De Moura este cotat de către site-ul transfermarkt.com la 150 de mii de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și