Închide meniul

Ianis Stoica a dat de pământ cu Rapid şi a contribuit decisiv la „remontada” istorică! Răspuns pentru şefii FCSB-ului

Alex Ioniță Publicat: 27 noiembrie 2023, 22:25

Reclamă
Ianis Stoica a dat de pământ cu Rapid şi a contribuit decisiv la „remontada istorică! Răspuns pentru şefii FCSB-ului

Ianis Stoica a dat de pământ cu Rapid şi a contribuit decisiv la "remontada" istorică

Ianis Stocia / Profimedia

Ianis Stoica a dat de pământ cu Rapid şi a contribuit decisiv la „remontada” istorică Atacantul „șepcilor roșii” a fost decisiv și și-a ajutat echipa să întoarcă rezultatul, după ce formația lui Cristiano Bergodi a condus cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Rapid și U Cluj a contat pentru etapa cu numărul 17 a sezonului de Liga 1. Meciul care s-a jucat pe stadionul din Giulești a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Ianis Stoica a dat de pământ cu Rapid şi a contribuit decisiv la „remontada” istorică. Ce a reușit tânărul atacant

În debutul partidei, Rapid a reușit să marcheze de 2 ori până în minutul 24. La acest scor, partida părea închisă încă din prima parte, dar jocul lui Ianis Stoica avea să schimbe drastic situația de pe tabelă.

A contribuit la primul gol al echipei sale, care a fost marcat în minutul 40. La momentul respectiv, atacantul împrumutat de la FCSB a trimis un șut puternic care a fost respins de Horațiu Moldovan. Totuși, balonul a ajuns la Daniel Popa, care a trimis mingea în poartă, din interiorul careului.

După pauză, mai exact în minutul 55, Ianis Stoica a trimis un șut în transversala porții. Cu noroc, balonul a ajuns la Chipciu, care a trimis, cu latul, mingea în poarta lui Moldovan și astfel a restabilit egalitatea.

Reclamă

Tânărul jucător, împrumutat de la FCSB, a dat lovitura de grație în minutul 73. La momentul respectiv, a „fentat” excelent pasul la ofsaid făcut de apărarea „giuleștenilor” și l-a învins fără probleme pe portar.

În momentul de față, atacantul de 20 de ani este cotat la suma de 750.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Este proprietatea celor de la FCSB, iar în cariera sa a mai fost împrumutat la: Dunărea Călărași, Petrolul, Metaloglobus și Slatina.

Ianis Stoica a fost pus pe lista de transferuri de FCSB

Mihai Stoica a anunţat cine este primul jucător pus de FCSB pe lista transferurilor. Oficialul liderului din Liga 1 a făcut anunţul oficial la o zi după victoria din derby-ul cu Dinamo, din etapa a 17-a.

Reclamă 4 / 0/3

Roş-albaştrii sunt dispuşi să renunţe definitiv la Ianis Stoica. Atacantul în vârstă de 20 de ani este împrumutat până în vară la U Cluj, dar MM le-a transmis oficialilor „şepcilor roşii” că aşteaptă oferta pentru un transfer definitiv.

”Suntem dispuşi la negocieri dacă el vrea să rămână acolo, iar Universitatea Cluj vrea să-l transfere. El mai este în Regula U21 încă un an.

E un alt exemplu. El este atacant, un număr 9, nu este jucător de marginea terenului, chiar dacă a mai jucat acolo la juniori. E de gura porţii, are execuţii”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și