Închide meniul

Primul jucător pus de FCSB pe lista transferurilor! Anunţul oficial făcut la o zi după victoria cu Dinamo

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 noiembrie 2023, 21:39

Reclamă
Primul jucător pus de FCSB pe lista transferurilor! Anunţul oficial făcut la o zi după victoria cu Dinamo

FCSB se revoltă după schimbarea din play-off decisă de LPF

Gigi Becali şi Mihai Stoica, în timpul unei conferințe de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica a anunţat cine este primul jucător pus de FCSB pe lista transferurilor. Oficialul liderului din Liga 1 a făcut anunţul oficial la o zi după victoria din derby-ul cu Dinamo, din etapa a 17-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roş-albaştrii sunt dispuşi să renunţe definitiv la Ianis Stoica. Atacantul în vârstă de 20 de ani este împrumutat până în vară la U Cluj, dar MM le-a transmis oficialilor „şepcilor roşii” că aşteaptă oferta pentru un transfer definitiv.

Primul jucător pus de FCSB pe lista transferurilor

Ianis Stoica a devenit titular incontestabil la U Cluj. Are 3 goluri şi 2 pase decisive în această ediţie de campionat.

Suntem dispuşi la negocieri dacă el vrea să rămână acolo, iar Universitatea Cluj vrea să-l transfere. El mai este în Regula U21 încă un an.

E un alt exemplu. El este atacant, un număr 9, nu este jucător de marginea terenului, chiar dacă a mai jucat acolo la juniori. E de gura porţii, are execuţii„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Fiul lui Pompiliu Stoica are o cotă de piaţă de 750.000 de euro. În urmă cu două sezoane a reuşit 7 goluri în 32 de meciuri din campionat pentru FCSB.

Atacantul dorit de Gigi Becali a jucat la o fostă câştigătoare de Liga Campionilor

Patronul FCSB-ului nu ia în calcul să se mai bazeze pe Ianis Stoica, chiar dacă este în căutarea unui golgheter. Gigi Becali a anunţat că a făcut deja o ofertă pentru Ally Samatta, atacantul celor de la PAOK Salonic.

Gigi Becali e pe cale să dea o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Îl vrea pe atacantul lui Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic, Ally Samatta, anunţă fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ally Samatta, în vârstă de 30 de ani, a ajuns în acest sezon la PAOK Salonic, după ce i s-a terminat cu Fenerbahce. Samatta a marcat 2 goluri în 10 partide jucate pentru PAOK în campionat. În prezent, Ally Samatta este cotat la 2.500.000 de euro. În cariera sa, Samatta a mai jucat la Aston Villa, echipă ce a câştigat Liga Campionilor în 1982.

Gigi Becali e gata de primul mare transfer al iernii la FCSB. Şi-a dat ok pentru atacantul care vine să îi ia locul lui Andrea Compagno. Becali a trimis deja o ofertă oficială.

Trebuie să creștem. Adică să vedem care sunt hibele, să le înlăturăm și venim cu noutăți. Adică să aduci alt jucător, până funcționează. Acum, la ora asta, echipa e extraordinar. Dar avem nevoie de un număr 8 și de un atacant central.

Am făcut o ofertă pentru un atacant, să vedem ce răspuns primim. E din străinătate. Nu dau milioane. Până într-un milion. Am făcut ofertă de 800.000 de euro. E din străinătate. E din Africa, dar nu Africa de Sud. Joacă mai încoace… În țările mai albe„, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și