Închide meniul

Ianis Stoica a făcut meciul vieţii în U Cluj – CFR Cluj! A reuşit „dubla” într-o singură repriză. Primele goluri după 16 luni!

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2023, 22:51

Reclamă
Ianis Stoica a făcut meciul vieţii în U Cluj – CFR Cluj! A reuşit „dubla într-o singură repriză. Primele goluri după 16 luni!

Ianis Stoica a făcut meciul vieţii în U Cluj - CFR Cluj

Ianis Stoica, în timpul meciului / Profimediaimages

Ianis Stoica a făcut meciul vieţii în U Cluj – CFR Cluj, meciul din etapa a 6-a a Ligii 1. Atacantul în vârstă de 20 de ani a dat recital în prima repriză a derby-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-o atmosferă de senzaţie, fostul jucător al FCSB-ului s-a dezlănţuit. În minutul 10, Oancea a fost aproape să marcheze din apropiere, i-a pasat în spate lui Ianis Stoica, iar acesta nu a ratat. L-a învins pe Sava şi a declanşat sărbătoarea în tribunele arenei.

Ianis Stoica a făcut meciul vieţii în U Cluj – CFR Cluj

Ianis a fost în zi de graţie şi a mai marcat o dată împotriva marii rivale din oraş. În minutul 38, a primit o centrare perfectă de la Alexandru Chipciu şi, scăpat din marcaj de fundaşii CFR-ului, a reluat mingea în poartă cu uşurinţă.

Ianis Stoica a alergat pe teren şi a sărbătorit golul alături de coechipieri. Jucătorul cotat la 750.000 de euro a reuşit a doua „dublă” a carierei. Mai marcase de două ori în urmă cu doi ani, când juca pentru Slatina, într-o partidă cu Comuna Recea.

Fiul lui Pompiliu Stoica a înscris primele sale goluri în tricoul lui U Cluj. A avut nevoie de 16 meciuri pentru a „sparge gheaţa”. Nu mai reuşise să îşi treacă numele pe tabelă din luna aprilie 2022. Puncta atunci în FCSB – FC Voluntari 4-0. După 16 luni de aşteptare, atacantul ardelenilor a încheiat aşteptarea.

Reclamă

Ianis Stoica a rămas sub formă de împrumut la U Cluj. Mai are contract cu FCSB până în 2028.

Ianis Stoica, încă un sezon la ‘U’. Tânărul atacant și-a dorit să continue la FC Universitatea Cluj, iar clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu FCSB pentru prelungirea pe încă un an a împrumutului lui Ianis Stoica.

Jucătorul în vârstă de 20 de ani va îmbrăca tricoul Universității Cluj și în sezonul 2023/2024″, a anunţat U Cluj, prin intermediul paginii de Facebook, în luna iunie.

Reclamă 4 / 0/3

Scenografie de senzaţie a fanilor lui U Cluj în derby-ul cu CFR Cluj!

A fost o scenografie de senzaţie a fanilor lui U Cluj, în derby-ul cu CFR Cluj din etapa a 6-a a Ligii 1. Fanii „Şepcilor Roşii” au luat cu asalt Cluj Arena pentru confruntarea cu marea rivală din oraş.

Cu o rivalitate în prima ligă care datează din 1947, fanii lui U Cluj au pregătit un moment special pentru duelul cu feroviarii. Fără victorie în ultimele trei meciuri directe, jucătorii antrenaţi de Toni Petrea au intrat pe teren într-o atmosferă cu adevărat spectaculoasă.

În tribuna a 2-a a fost afişată o scenografie de fanii echipei gazdă. A fost afişat un „U” de culoare roşie, încadrat în culorile clbului, alb şi negru.

U Cluj nu a avut startul de campionat la care visa. A obţinut o singură victorie în primele cinci partide din Liga 1. A învins-o pe FC U Craiova 1948 (4-3), dar a cedat pe teren propriu cu Rapid (0-3). A avut şi trei remize, toate cu acelaşi scor, 1-1, cu Petrolul, Dinamo şi Oţelul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și