Închide meniul
Video

Ianis Stoica, dezamăgit după ce a ratat transferul în Franța: „Era o echipă din prima ligă! Era bine să merg, dacă la FCSB nu joc!” EXCLUSIV

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 septembrie 2022, 20:41 / Actualizat: 20 septembrie 2022, 21:51

Gigi Becali a primit o ofertă pentru Ianis Stoica din China

Ianis Stoica, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Ianis Stoica (19 ani) s-a arătat extrem de dezamăgit după ce a ratat transferul în Franța pentru care Gigi Becali a cerut două milioane de euro. Atacantul de la FCSB, convocat de Daniel Pancu la naționala U20 pentru următoarea acțiune, regretă enorm că negocierile nu s-au materializat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puștiul de 19 ani a ieșit din planurile lui Nicolae Dică la FCSB și își dorește să prindă un transfer cât mai repede, la o echipă unde să fie folosit în mod constant.

Ianis Stoica, dezamăgit după ce a ratat transferul în Franța: „Era bine să merg”

Ianis Stoica vrea să prindă cât mai multe minute, însă la ora actuală acest lucru este aproape imposibil sub comanda lui Dică, la FCSB. Din acest motiv, tânărul jucător regretă că a ratat transferul în Hexagon.

Stoica a fost dorit de o formație din Ligue 1, căreia nu i-a dezvăluit numele, și ar fi fost împrumutat inițial la Grenoble, în liga a doua din Franța. Și Arsenal s-a aflat pe urmele lui Ianis Stoica iarna trecută.

„Era o echipă din prima ligă care mă dădea la Gerenoble după. Pentru mine era bine să merg. Din moment ce nu joci, e clar că era mai bine să merg undeva sa joc.

Reclamă

Nu exclud un transfer afară în iarna asta. Anul trecut am marcat 10 goluri, anul ăsta au venit jucători noi și iar e concurență mare și e greu”, a spus Ianis Stoica, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recent, Gigi Becali a dezvăluit că clubul din Franța i-a oferit numai 250.000 de euro, mult sub cât cerea patronul FCSB:

„Ianis Stoica… am cerut 2 milioane şi dai 250.000 de euro. La revedere! Dacă mă respecţi nu dai 250.000 de euro. El rămâne, nu se poate aşa ceva! Vor fi jucători care vor pleca. Acum nu mai e timp. Pleacă la iarnă 4-5. Gata, la menghină!”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Stoica, speriat de locul pe care a ajuns FCSB în Liga 1

Ianis Stoica a recunoscut că nici nu se mai uită în clasamentul Ligii 1, unde FCSB s-a „scufundat” până pe locul 14.

„Trebue să câștigăm vreo 15-16 meciuri ca să revenim acolo sus. (N.r. – Te uiți în clasament?) Nu! Știu că avem 8 puncte și atât”, a mai declarat Stoica.

Recent, Mihai Stoica a explicat de ce Ianis Stoica a ieșit din calculele lui Dică la vicecampioana României:

„Ianis Stoica, venind de pe bancă, anul trecut, a marcat multe goluri. Acum, de la început, a avut o gramădă de ocazii, dar nu a reuşit să marcheze. E necopt, încă, la 19 ani, poate doar să vină de pe bancă, să nu înceapă. Acum cu Compagno…„, a spus Mihai Stoica, recent, pentru orangesport.ro.

Ianis Stoica, printre jucătorii convocați de Daniel Pancu la România U20

Naționala U20, pregătită de Daniel Pancu, a convocat 23 de jucători pentru meciurile amicale cu selecționatele similare ale Cehiei (22 septembrie) și Germaniei (26 septembrie).

Portari: Răzvan Sava (CFR Cluj), Alexandru Borbei (US Lecce / Italia), Aleksander Mitrovici (CSC 1599 Șelimbăr)

Fundași: Dan Sîrbu (Farul Constanța), Cristian Ignat (FC Rapid 1923), Botond Gergely (Zalaegerszegi / Ungaria), Anton Andrei (AC Torino / Italia), Alexandru Pantea (FCSB), Costin Amzăr (SC Dinamo 1948), Gabriel Buta (FC Unirea Dej), Ionuț Mitran (CSM Slatina)

Reclamă

Mijlocași: Ovidiu Perianu (FC Botoșani), Aurelian Ciuciulete (Unirea Constanța), Andrei Pandele (Unirea Constanța), Nicolas Popescu (FC Voluntari), Ștefan Pănoiu (FC Rapid 1923), Dragoș Iancu (FC Hermannstadt), Mario Bratu (ACS Petrolul 52), Doru Andrei (FC Voluntari)

Atacanți: Robert Mustacă (Concordia Chiajna), Ianis Stoica (FCSB), Toni Suciu (AFK Csikszereda), Luca Andronache (Farul Constanța)

Recomandări
  • Ianis Stoica, extrem de dezamăgit după ce a ratat transferul în Franța
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și