Închide meniul

Ianis Stoica, tras pe linie moartă la FCSB! Anunțul categoric al lui Mihai Stoica: „E necopt!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 septembrie 2022, 22:54

Ianis Stoica, tras pe linie moartă la FCSB! Anunțul categoric al lui Mihai Stoica: „E necopt!

Gigi Becali a primit o ofertă pentru Ianis Stoica din China

Ianis Stoica, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a anunțat că Ianis Stoica va fi rezervă la FCSB, după ce roș-albaștrii l-au adus pe Andrea Compagno de la FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica n-a marcat niciun gol pentru FCSB în actuala stagiune. MM Stoica consideră că atacantul de 19 ani nu reprezintă încă o soluție pentru primul „11”.

Ianis Stoica va fi rezervă la FCSB

„Ianis Stoica, venind de pe bancă, anul trecut, a marcat multe goluri. Acum, de la început, a avut o gramădă de ocazii, dar nu a reuşit să marcheze. E necopt, încă, la 19 ani, poate că e doar să vină de pe bancă, să nu înceapă. Acum cu Compagno„, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Cotat la 1 milion de euro de transfermarkt.com, Ianis Stoica a marcat 10 goluri și a expediat 5 assist-uri în 49 de apariții pentru FCSB.

Ianis a fost crescut la academia FCSB-ului și, de-a lungul carierei, a mai evoluat sub formă de împrumut la Dunărea Călărași, Petrolul, Metaloglobus și CSM Slatina.

Reclamă

Oferta ridicolă pe care Gigi Becali a primit-o pentru Ianis Stoica

Ianis Stoica a avut ofertă din Franţa, de la Grenoble, însă suma oferită de francezi l-a nemulțumit teribil pe Ianis Stoica.

„Ianis Stoica… am cerut 2 milioane şi dai 250.000 de euro. La revedere! Dacă mă respecţi nu dai 250.000 de euro. El rămâne, nu se poate aşa ceva! O să fie jucători care vor plecaţi. Acum nu mai e timp. Pleacă la iarnă 4-5. Gata, la menghină!”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Ianis Stoica a semnat cu Anamaria Prodan

Ianis Stoica a revenit la primul său impresar. Atacantul de 19 ani de la FCSB a semnat cu Anamaria Prodan, cea de care se despărţise cu scandal şi care îl ameninţase cu Tribunalul. Anunţul a venit la o zi după ce internaţionalul de tineret a „rupt” contractul cu Giovanni Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar Anamaria Prodan a făcut anunţul că l-a convins pe Ianis Stoica să parafeze noua înţelegere. Agentul FIFA nu s-a ferit să îşi ironizeze concurenţa şi a precizat că nu vrea să mai audă de familia Becali.

Da, așa este, Ianis s-a întors la mine. Dar, nimic mai mult. Nu mă interesează de nimic. Eu am contract cu Ianis Stoica. Nu mă interesează familia Becali. Nu-i cunosc! Ei pe mine mă cunosc însă!

Eu am avut grijă și am ca de ochii din cap de jucătorii mei. Așa că…. ce vorbește familia Becali, ce infirmă sau ce confirmă, nu mă interesează, nu citesc”, a declarat Anamaria Prodan la digisport.ro.

Recomandări
  • Ianis Stoica, tras pe linie moartă la FCSB
  • Anunțul categoric al lui Mihai Stoica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca Vezi toate știrile
Citește și