Închide meniul

Ianis Stoica, ironie pentru Dinamo: „Sper să se salveze ca să le dăm cât mai multe goluri!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 mai 2022, 16:46

Ianis Stoica, ironie pentru Dinamo: „Sper să se salveze ca să le dăm cât mai multe goluri!

Mihai Stoica, replică pentru Ianis Stoica

Ianis Stoica, în meciul Dinamo - FCSB 0-3 / Hepta

Ianis Stoica, ironie pentru Dinamo înaintea barajului cu Universitatea Cluj. „Câinii” joacă un meci cât o istorie de 74 de ani, iar vedeta FCSB i-a înţepat pe rivalii din Ştefan cel Mare, care au avut un sezon de coşmar şi riscă să ajungă în Liga 2 pentru prima oară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB i-a distrus pe rivalii de la Dinamo, scor 9-0 la general. În tur, roş-albaştrii au câştigat cu 6-0, iar în retur s-au impus cu 3-0, Ianis Stoica fiind unul dintre marcatori.

Ianis Stoica, ironie pentru Dinamo

Înaintea meciului decisiv din Ştefan cel Mare, Ianis Stoica i-a ironizat pe „câini”. Acesta speră ca rivalii să se salveze de la retrogradare pentru a îi învinge din nou la scor în „Derby de România”.

„Eu sper să se salveze Dinamo. Îl am și pe domnul Marius Niculae care este fan. Mai vorbesc cu dânsul și sper să fie o bucurie pentru dânsul diseară…. Ar fi ciudat și sper să se salve că să dăm cât mai multe goluri”, a declarat Ianis Stoica.

Ciprian Marica, mesaj înainte de Dinamo – U Cluj

Ciprian Marica a avut un mesaj clar înainte de Dinamo – U Cluj. Fostul internaţional e fanul celor de la Dinamo în returul barajului pentru salvarea de la retrogradare. Marica vrea să se ducă şi pe stadion să susţină echipa lui Dusan Uhrin.

Reclamă

Ciprian Marica a rămas alături de Dinamo, chiar dacă este acţionar la Farul Constanţa, alături de Gică Hagi. Marica speră ca Dinamo să reuşeascp un miracol în returul cu universitatea Cluj şi să se salveze de la retrogradare. În tur, clujenii s-au impus cu 2-0.

„Mi-aș dori, sper să pot ajunge și la stadion. Aș vrea să fiu acolo și să le țin pumnii. Sper să conștientizeze jucătorii câți oamenii sunt cu sufletul la gură și câte destine sunt implicate. Dacă vor conștientiza vor intra determinați în meci. Pleci cu un handicap de 0-2, e dificil.

Trebuie să ataci, să dai gol. Mă aștept ca U Cluj să atace și să dea gol. Înțeleg că și gazonul din Ștefan cel Mare nu e cel mai bun, a și plouat. Rămâne de văzut dacă ambiția că sunt jucători de Liga 1 va face diferența, dacă nu, nu știu dacă își vor găsi locul la o echipă din Liga 1. Mă bazez pe orgoliul jucătorilor și sper ca Dinamo la final să fie câștigătoare.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă așteptam ca Dinamo să ia gol în 10 oameni, a avut și neșansă la Cluj. A lovit de câteva ori bara. Au acolo un antrenor străin. Oricât am vrea noi să spunem nu are același spirit ca noi, nu simte la fel.

Sper să reușească să le transmită jucătorilor importanța acestui joc. Vreau, nu vreau, mă duc și un pic la conducere. Nu sunt oameni să simtă. Vreau să cred că suporterii s-au făcut înțeleși. Ei sunt principalii motivatori. Gică Hagi știe că sunt dinamovist, nu are de că se supere. Sunt mai mulți dinamoviști la Farul. Suntem profesioniști. Sângele apă nu se face, mă leagă o întregă istorie de Dinamo, primii mei pași în fotbal”, a spus Ciprian Marica la Pro Arena.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și