Închide meniul

Ciprian Marica, mesaj înainte de Dinamo – U Cluj: „Sângele apă nu se face! Gică Hagi ştie că sunt dinamovist, nu are de ce să se supere!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 mai 2022, 13:27

Ciprian Marica, mesaj înainte de Dinamo – U Cluj: „Sângele apă nu se face! Gică Hagi ştie că sunt dinamovist, nu are de ce să se supere!

Ciprian Marica susţine Dinamo în returul barajului cu Universitatea Cluj

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Ciprian Marica, mesaj înainte de Dinamo – U Cluj. Fostul internaţional e fanul celor de la Dinamo în returul barajului pentru salvarea de la retrogradare. Marica vrea să se ducă şi pe stadion să susţină echipa lui Dusan Uhrin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica a rămas alături de Dinamo, chiar dacă este acţionar la Farul Constanţa, alături de Gică Hagi. Marica speră ca Dinamo să reuşeascp un miracol în returul cu universitatea Cluj şi să se salveze de la retrogradare. În tur, clujenii s-au impus cu 2-0.

Ciprian Marica, mesaj înainte de Dinamo – U Cluj

„Mi-aș dori, sper să pot ajunge și la stadion. Aș vrea să fiu acolo și să le țin pumnii. Sper să conștientizeze jucătorii câți oamenii sunt cu sufletul la gură și câte destine sunt implicate. Dacă vor conștientiza vor intra determinați în meci. Pleci cu un handicap de 0-2, e dificil.

Trebuie să ataci, să dai gol. Mă aștept ca U Cluj să atace și să dea gol. Înțeleg că și gazonul din Ștefan cel Mare nu e cel mai bun, a și plouat. Rămâne de văzut dacă ambiția că sunt jucători de Liga 1 va face diferența, dacă nu, nu știu dacă își vor găsi locul la o echipă din Liga 1. Mă bazez pe orgoliul jucătorilor și sper ca Dinamo la final să fie câștigătoare.

Nu mă așteptam ca Dinamo să ia gol în 10 oameni, a avut și neșansă la Cluj. A lovit de câteva ori bara. Au acolo un antrenor străin. Oricât am vrea noi să spunem nu are același spirit ca noi, nu simte la fel.

Reclamă

Sper să reușească să le transmită jucătorilor importanța acestui joc. Vreau, nu vreau, mă duc și un pic la conducere. Nu sunt oameni să simtă. Vreau să cred că suporterii s-au făcut înțeleși. Ei sunt principalii motivatori. Gică Hagi știe că sunt dinamovist, nu are de că se supere. Sunt mai mulți dinamoviști la Farul. Suntem profesioniști. Sângele apă nu se face, mă leagă o întregă istorie de Dinamo, primii mei pași în fotbal”, a spus Ciprian Marica la Pro Arena.

Mesaje de ameninţare incredibile înainte de Dinamo – U Cluj

Au apărut mesaje de ameninţare pentru jucători înainte de Dinamo – U Cluj. Fotbaliştii antrenaţi de Dusan Uhrin au de ce să se teamă la returul barajului care o poate trimite pe Dinamo în Liga 2. Ultraşii nici nu vor să audă de o retrogradare şi au băgat frica în jucători.

După fluierul final, ori la bal, ori la spital!„, este mesajul scris pe un banner care a fost deja pus pe gardul care desparte peluza de pistă. Imaginea intrată în posesia AS.ro stârneşte motive de îngrijorare.

Reclamă 4 / 0/3
Mesajul teribil al fanilor lui Dinamo pentru jucătorii lui Dusan Uhrin

Fotbaliştii antrenaţi de Dusan Uhrin au fost învinşi cu 2-0 pe Cluj Arena şi au nevoie de o minune pentru a evita retrogradarea. Al doilea gol a fost primit de „câini” în superioritate numerică. Fanii şi-au pierdut răbdarea cu ei.

Ultraşii i-au aşteptat pe jucători la autocar pentru a-şi arăta indignarea după înfrângerea ruşinoasă. „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele!”, au scandat ultraşii care au făcut deplasarea în Ardeal. De frica acestora, dinamoviştii şi-au amânat cu câteva ore plecarea de la Cluj-Napoca.

O parte din suporteri au făcut tot posibilul pentru a-i motiva pe dinamovişti, în timp ce alţii au trecut direct la ameninţări cu bătaia.

Vă dezbrăcăm, sărim din peluză / 3-0 fără nicio scuză” și „B=Bătaie!”, au fost alte mesaje afişate de suporteri.

„Câinii roşii” au primit ameninţări şi de la fanii din „Nuova Guardia 1996 Bucuresti”. Aceştia au avut o reacţie de neimaginat.

A crede că dormim, este prostie crasă!!! De nu vă veți salva, doar „moartea” vă mai scapă!!! CÂȘTIGAȚI sau „MURIȚI”!!!„, a fost mesajul ultraşilor.

Ce spune Dusan Uhrin despre prima promisă de DDB

Dusan Uhrin a avut o primă reacţie după ce s-a aflat care este prima promisă dacă Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” pot încasa 75.000 de euro dacă o înving pe U Cluj şi rămân în Liga 1.

Reclamă

Am vorbit cu fanii şi cu câțiva lideri de la DDB. E normal din partea lor să ne pună presiune, vor să vadă echipa în Liga 1 şi sezonul viitor. E o perioadă dificilă, nu ştiu dacă e cea mai grea din cariera mea. Pentru mine, în aceste moment, nu banii joacă. Nu cred că e momentul acum să ne gândim la bani. Nu e vorba despre bani, ci despre atitudine. E frumos să avem bani, dar nu vreau să mă gândesc la asta. Eu nu mă gândesc nicio secundă la aşa ceva, trebuie să îi întrebaţi pe jucători.

Eu vreau să ajut Dinamo. Trebuie să recunosc că a fost mai greu decât mă așteptam atunci când am semnat. Sunt dezamăgit pentru ceea ce s-a întâmplat la ultimul meci. Nu vorbesc despre viitorul meu, am contract cu Dinamo, sunt concentrat acum doar pe meciul cu U Cluj. Mereu am lucrat sub presiune aici„, a declarat Dusan Uhrin la conferinţa de presă.

Recomandări
  • Ciprian Marica, mesaj înainte de Dinamo – U Cluj
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și