Închide meniul

Ianis Stoica, prima reacţie după ce a învins-o de unul singur pe Rapid. Ce a spus după ce a aflat că FCSB vrea să renunţe la el

Alex Ioniță Publicat: 27 noiembrie 2023, 22:39

Reclamă
Ianis Stoica, prima reacţie după ce a învins-o de unul singur pe Rapid. Ce a spus după ce a aflat că FCSB vrea să renunţe la el

Ianis Stoica, prima reacţie după ce a învins-o de unul singur pe Rapid. Care a fost mesajul tânărului atacant.

Ianis Stoica / Profimedia

Ianis Stoica, prima reacţie după ce a învins-o de unul singur pe Rapid, Tânărul jucător a vorbit despre rezultatul din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Rapid și U Cluj a contat pentru etapa cu numărul 17 a sezonului de Liga 1. Victoria „șepcilor roșii” a putut fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ianis Stoica, prima reacţie după ce a învins-o de unul singur pe Rapid

Primul jucător care a vorbit după meci a fost Ianis Stoica, omul care a adus victoria clujenilor. Acesta a fost decisiv și a contribuit la toate golurile marcate de clujeni.

Jucătorul împrumutat de la FCSB a vorbit despre partidă, dar și despre faptul că Mihai Stoica a anunțat că acesta ar putea fi transferat la U Cluj.

„Ne-am zis că nu concepem, vrem doar să câștigăm. Antrenorul ne-a spus că trebuie să luăm cele 3 puncte. Am fi pierdut contactul cu play-off-ul, a fost important să câștigăm. Contează că am luat 3 puncte și că rămânem în grafic pentru play-off.

Reclamă

E o victorie foarte mare, Rapid e o candidată la titlu, are toate șansele să câștige acest campionat, dar noi ne dorim să acumulăm cât mai multe puncte. Noi încercăm să jucăm la fel, uneori ne iese, alteori nu. Rămânem pe aceași linie, ne dorim ca la final să fim în play-off.

Nu vreau să vorbesc despre transferuri, încerc să îmi fac treaba cât pot eu de bine. Aparțin de un club, momentan sunt aici, încerc să îmi fac treaba cât mai bine. Mă simt important, am minute.

Nistor îmi spune mereu să plec, îmi dă pasă și așa se crează pericolul”, a spus Ianis Stoica, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Stoica a dat de pământ cu Rapid şi a contribuit decisiv la „remontada” istorică

În debutul partidei, Rapid a reușit să marcheze de 2 ori până în minutul 24. La acest scor, partida părea închisă încă din prima parte, dar jocul lui Ianis Stoica avea să schimbe drastic situația de pe tabelă.

A contribuit la primul gol al echipei sale, care a fost marcat în minutul 40. La momentul respectiv, atacantul împrumutat de la FCSB a trimis un șut puternic care a fost respins de Horațiu Moldovan. Totuși, balonul a ajuns la Daniel Popa, care a trimis mingea în poartă, din interiorul careului.

După pauză, mai exact în minutul 55, Ianis Stoica a trimis un șut în transversala porții. Cu noroc, balonul a ajuns la Chipciu, care a trimis, cu latul, mingea în poarta lui Moldovan și astfel a restabilit egalitatea.

Tânărul jucător, împrumutat de la FCSB, a dat lovitura de grație în minutul 73. La momentul respectiv, a „fentat” excelent pasul la ofsaid făcut de apărarea „giuleștenilor” și l-a învins fără probleme pe portar.

În momentul de față, atacantul de 20 de ani este cotat la suma de 750.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Este proprietatea celor de la FCSB, iar în cariera sa a mai fost împrumutat la: Dunărea Călărași, Petrolul, Metaloglobus și Slatina.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și