Închide meniul

Ianis Zicu: „Cristiano Bergodi a semnat cu Rapid, așa am înțeles, acum 10 minute”

Alex Ioniță Publicat: 7 iulie 2023, 21:53

Reclamă
Ianis Zicu: Cristiano Bergodi a semnat cu Rapid, așa am înțeles, acum 10 minute”

Ianis Zicu: „Cristiano Bergodi a semnat cu Rapid

Cristiano Bergodi, într-un meci pentru Sepsi / Hepta

Cristiano Bergodi este noul antrenor de la Rapid, susține fostul fotbalist Ianis Zicu . Acesta a dezvăluit că oficialii din giulești s-au înțeles cu tehnicianul italian, iar acesta a semnat un contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a rămas fără tehnician după ce Adrian Mutu s-a înțeles cu Neftci Baku, echipă care a fost antrenată de Laurențiu Reghecampf. „Briliantul” a părăsit-o pe Rapid, imediat după ce cantonamentul echipei s-a încheiat.

Ianis Zicu: „Cristiano Bergodi a semnat cu Rapid”. Italianul revine în Giulești

Ianis Zicu a dezvăluit că oficialii celor de la Rapid au adus un nou antrenor în Giulești. Este vorba despre Cristiano Bergodi, care era liber de contract, după despărțirea de Sepsi OSK.

„Au rezolvat, au semnat cu Bergodi. Asta știu eu din urmă cu 10 minute”, a spus Zicu, pentru digisport.ro.

Tehnicianul italian a mai pregătit-o pe Rapid în perioada iulie – octombrie 2007 și aprilie – iunie 2015. În primul mandat pe banca giuleștenilor acesta a reușit să câștige, alături de echipă, o Supercupă a României.

Reclamă

Helmut Duckadam crede că plecarea lui Adrian Mutu o va slăbi pe Rapid: „Ar putea fi un minus”

Helmut Duckadam crede că plecarea lui Adrian Mutu o va slăbi pe Rapid. Fostul mare portar al Stelei este de părere că giuleștenii vor avea de suferit în noul sezon din Liga 1.

Adrian Mutu s-a înțeles cu Neftchi Baku și va primi un salariu de 650.000 de euro pe sezon . Acesta se va alătura cantonamentului echipei azere din Rusia, acolo unde va semna și contractul cu noul său club.

Fostul mare portar al Stelei este de părere că Adrian Mutu a făcut o alegere bună și că experiența din străinătate îi va prinde bine. De asemenea, acesta a vorbit și despre situația actuală de la Rapid. „Eroul de la Sevilla” crede că echipa de sub Podul Grant va avea de suferit din cauza faptului că a rămas fără antrenor, chiar înainte de start-ul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

„Plecarea lui Mutu poate fi un minus pentru Rapid, în condiţiile în care el a făcut lotul, cantonamentul cu echipa, iar venirea unui nou antrenor înseamnă probabil şi o altă strategie, schimbări. Nu cred că Mutu pleacă din Giuleşti de teama unei presiuni, pentru că să fim serioşi! Rapid îşi propune cupele europene, nu neapărat câştigarea campioatului. Aşa, de propus, mulţi îşi propun

Faptul că a acceptat să semneze un contract într-un campionat străin… Cred că este vorba şi despre bani, şi despre faptul că îi va putea creşte şi cota ca antrenor. E un antrenor tânăr, care doreşte să se afirme, să crească tot mai mult şi o echipă din afara ţării poate să-l ajute în acest sens”, a spus Helmut Duckadam, pentru orangesport.ro.

Conducerea Rapidului, mesaj ferm pentru Adrian Mutu: „Va pleca doar cu clauza! Trebuie să fie achitată”

Conducerea Rapidului i-a transmis un mesaj ferm lui Adrian Mutu. Victor Angelescu i-a transmis antrenorului că trebuie să se achite clauza de reziliere de 200.000 de euro pentru a putea pleca la Neftchi Baku.

„Este pe lista lui Neftchi Baku şi există negocieri! Nu ştiu exact care este stadiul pentru că nu suntem noi implicaţi! Va pleca sigur cu clauza. Dacă pleacă, clauza va trebui să fie achitată. Avem tot timpul variante, dar nu pot să comentez în acest moment. Doar în momentul în care se va întâmpla”, a spus Victor Angelescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și