Închide meniul

Ianis Zicu, propunere savuroasă pentru Mihai Pintilii: „Poate să fie psihologul echipei! Altceva ce poate să facă?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 februarie 2023, 22:17

Reclamă
Ianis Zicu, propunere savuroasă pentru Mihai Pintilii: „Poate să fie psihologul echipei! Altceva ce poate să facă?!

Ianis Zicu, propunere genială pentru Mihai Pintilii

Hepta

Ianis Zicu i-a făcut propunere savuroasă lui Mihai Pintilii, după ce Gigi Becali a recunoscut că face schimbările la FCSB. Zicu a spus că acesta poate deveni psiholugul echipei, în contextul în care patronul de la FCSB se ocupă de problemele tactice de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Zicu a făcut şi o paralelă între Gică Hagi şi Gigi Becali, după ce Farul a câştigat derby-ul cu FCSB, scor 3-2, chiar pe Arena Naţională.

Ianis Zicu, propunere savuroasă pentru Mihai Pintilii

Ce să facă Pintilii? Ce poate să facă Pintilii? Nu poate să facă nimic. Maximum poate să fie psiholog pentru jucători. Antrenorul se știe cine e. Mai bine ar angaja un psiholog, pentru că echipa e oricum făcută de unde știe toată lumea.

A fost duelul (n.r. la meciul FCSB-Farul) celor doi patroni-antrenori, pentru că Hagi e antrenorul cu profesionalism, iar în partea cealaltă antrenorul din lojă”, a spus Ianis Zicu la digisport.ro.

„Îi reproşaţi cuiva schimbările de la FCSB?” Gigi Becali, răspuns memorabil

Gigi Becali, răspuns memorabil când a fost întrebat dacă reproşează cuiva schimbările de la FCSB la derby-ul cu Farul. Patronul de la FCSB a spus că singurul căruia i-ar reproşa ceva este chiar el.

Reclamă

Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă că el este cel care a făcut schimbările în derby-ul pierdut de FCSB cu Farul, scor 2-3, iar Strizu şi cu Pintilii doar au executat.

Mai mult, patronul de la FCSB a negat faptul că i-ar fi înjurat pe Mihai Stoica şi Pintilii după meciul cu Farul.

„(Reporter: Îi reproşaţi cuiva schimbările?) Păi cui să reproşez? Mie să-mi reproşez? Îmi reproşez dacă e! I-am dat telefon lui Mihai. Eu râdeam şi l-am sunat pe MM. I-am spus: „Băi Mihăiţă, cum să te bată Hagi? Chiar nu eşti bun?”. El era foarte supărat, eu râneam cu el. I-am spus să nu mai fie că e fotbal. Ce contează? Dacă vrea Domnul să fie campionatul, o să fie. Ce vină să aibă Pintilii? Sau Mihai?

Reclamă 4 / 0/3

Eu dacă aud pe cineva că înjură, nu mai vorbesc cu el? Cum să înjur cu el?„, a spus Gigi Becali.

Ionuţ Lupescu, ironie pentru Gigi Becali

Şi Ionuţ Lupescu a lansat o ironie pentru „antrenorul” Gigi Becali. Ionuţ Lupescu a spus, în mod ironic, că Gigi Becali are o experienţă „de 15 ani ca antrenor” şi nu ar avea nevoie să aibă licenţă PRO. Lupescu a spus că toţi antrenorii trebuie să urmeze cursurile unei şcoli de fotbal pentru a putea performa în antrenorat şi a dat chiar propriul exemplu.

„Și eu am fost la fel, am crezut după retragere că știu totul și după ce m-am apucat de cursuri, am văzut că știu abia 25% din tot ce trebuia să știu.

Gigi are licența Pro de vreo 15 ani, ce să-i zic? Se poate găsi și pentru el o soluție, dar depinde de Federație. Nu e treaba mea, e treaba lor de la Federație. Atunci când sunt interese nu se aplică. Am mai avut când eram la UEFA un caz cu o echipă din România care a încercat să pună un antrenor fără licență.

Să nu uităm că am avut selecționer la echipa mare și la echipa U21 fără licență. E o chestie de educație a foștilor fotbaliști, această licență introdusă acum 20-25 de ani, a venit ca idee pentru a învăța cât mai mult în acest domeniu.

Cristi Chivu a făcut toate etapele cum trebuie în Italia. Nu înțeleg de ce jucătorii nu vor să se educe și să afle mai mult din tainele acestei meserii”, a spus Ionuţ Lupescu pentru sursa mai sus citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și