Închide meniul

OFICIAL | Marian Copilu, noul președinte de la Petrolul! Anunțul făcut de ploieșteni

Cosmin Olteanu Publicat: 22 martie 2023, 12:45

OFICIAL | Marian Copilu, noul președinte de la Petrolul! Anunțul făcut de ploieșteni

Marian Copilu, noul președinte de la Petrolul

Marian Copilu / Hepta

  • Marian Copilu, noul președinte de la Petrolul

Marian Copilu este noul președinte de la Petrolul! Formația ploieșteană a anunţat, miercuri, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, instalarea în funcţia de preşedinte a lui Marian Copilu şi, totodată, retragerea unui număr de opt membri fondatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, Copilu va avea calitatea de membru asociat, la formația ploieșteană. În prezent, Petrolul se află pe locul 2 din play-out-ul Ligii 1, cu 21 de puncte obținute.

Marian Copilu, noul președinte de la Petrolul

Marian Copilu a devenit noul președinte al Petrolului Ploiești și, totodată, a dobândit calitatea de membru asociat.

Reclamă

„Domnul Marian Copilu a dobândit calitatea de membru asociat, fiind numit, totodată, şi preşedinte al ACS Petrolul 52. De asemenea, domnul Mircea Dridea va fi preşedinte de onoare, domnul Claudiu Tudor va îndeplini funcţia de preşedinte al Comitetului Director al ACS Petrolul 52, iar, în rest, structura de conducere a clubului va rămâne nemodificată”, se arată pe site-ul citat.

În plus, Adunarea Generală a Asociaţiei ACS Petrolul 52, întrunită marţi, a consemnat retragerea membrilor fondatori Mircea Dridea, Gheorghe Liliac, Octavian Grigore, Haralambie Ion, Decu Crângaşu, Ion Cojocaru, Constantin Ştefan şi Paul Guşă din asociaţie, fără niciun fel de pretenţii din partea acestora.

Reclamă

„Astfel, foştii jucători de legendă ai Petrolului, cei care au contribuit decisiv, în 2016, la renaşterea clubului şi au depus, în anii care au urmat, eforturi considerabile pentru a menţine aprinsă flacăra ‘galben-albastră’, au făcut, în acest moment, un pas în spate. Le mulţumim pentru tot ceea ce au realizat pentru acest club, pentru paginile scrise în cartea de istorie a Petrolului şi, cu siguranţă, vor face parte, şi de aici înainte, din familia Petrolul Ploieşti! Petrolul merge înainte! Fiţi alături de noi, la un nou început de drum!”, se mai arată pe site-ul citat.

Fost conducător timp de mai mulţi ani la CFR Cluj, Marian Copilu a activat ultima oară în funcţia de preşedinte executiv al clubului Universitatea Craiova, pe care a părăsit-o în luna octombrie a anului trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir a fost cât pe ce să cumpere Petrolul

Recent, Dumitru Dragomir, fostul șef LPF, a dezvăluit faptul că a fost aproape să cumpere Petrolul.

„Acum două luni au fost la mine, eram gata să iau Petrolul. Petrolul este ieftin, cu stadion, cu primarul căruia îi place fotbalul, deşi nu e aproape de echipă. Fii atent aici! Cu două milioane de euro poate să ia cineva Petrolul.

Stadionul e pus la dispoziţie Petrolului. Pe onoarea mea, costă 2 milioane. I-am chemat să semnez. Eu sunt încă verde, dar am 77 de ani. Mi-am zis că intru iar în stresurile astea. Eu dacă merg la Petrolul şi n-am rezultate, mă distrug.

Ca să am rezultate, trebuie să mai am patru-cinci milioane, ca să cumpăr jucători. Mă băgam în draci, plecam în Argentina, în Brazilia. Numai ce văd eu aveam încredere, că aşa cu impresarii ăştia… Două milioane puneam jos.

La un moment dat mai era cineva interesat, dar a fost cel care m-a convins pe mine să o lăsăm moartă. Nu îi dau numele. Unul cu bani mulţi”, a spus Dumitru Dragomir, zilele trecute, pentru fanatik.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri
Liga 1 • 20 mart., 18:05
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri: „Îmi e jenă! Am aflat în ultima clipă”
Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul!
Liga 1 • 19 mart., 13:30
„Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1!
Liga 1 • 13 mart., 11:25
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1! Ce se întâmplă acum
Eugen Neagoe revine în Liga 1! Clubul cu care va semna fostul antrenor al lui Dinamo şi al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 mart., 8:14
Eugen Neagoe revine în Liga 1! Clubul cu care va semna fostul antrenor al lui Dinamo şi al Universităţii Craiova
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Liga 1 • 10 mart., 21:36
Marius Şumudică, pe lista unui club din Liga 1! „Şumi”, în luptă cu Ciobotariu şi Neagoe