Închide meniul

FC Argeș – Sepsi 0-5. Umilință totală pentru echipa lui Marius Croitoru! Oaspeții au făcut instrucție la Pitești

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 noiembrie 2022, 16:45

FC Argeș – Sepsi 0-5. Umilință totală pentru echipa lui Marius Croitoru! Oaspeții au făcut instrucție la Pitești

Sepsi - Chindia 2-2

Jucătorii lui Sepsi, în timpul unui meci / Profimedia

FC Argeș – Sepsi 0-5. A fost umilință totală pentru echipa lui Marius Croitoru! Oaspeții le-au umplut poarta de goluri piteștenilor. Echipa lui Bergordi s-a dezlănțuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 17.00: Meciul s-a terminat cu victoria neverosimilă a celor de la Sepsi, 5-0. Comsin Matei, cu o dublă, Rondon, Safranko și Tudorie au înscris pentru covăsneni.

Știrea inițială

Iasmin Latovlevici a fost schimbat de Marius Croitoru în minutul 30 al meciului FC Argeș – Sepsi, după ce a comis penalty. Fundașul de 36 de ani al formației piteștene l-a faultat în careu pe Nicolae Păun, în minutul 27, iar Istvan Kovacs a dictat penalty.

Cosmin Matei a transformat lovitura de la 11 metri, cu un șut plasat, la care Cătălin Straton n-a putut să intervină.

Reclamă

Iasmin Latovlevici, schimbat de Marius Croitoru în minutul 30 după ce a comis penalty!

Extrem de furios pentru greșeala experimentatului său fundaș, Marius Croitoru l-a înlocuit pe Iasmin Latovlevici la 3 minute după ce Sepsi a deschis scorul în Trivale. Latovlevici se pregătea să execute un out de la margine, când Croitoru a hotărât să-l schimbe cu Crețu.

Croitoru a fost surprins de camerele TV în timp ce gesticula supărat după gafa comisă de fostul jucător al FCSB-ului. Latovlevici a părăsit terenul extrem de afectat, însă fără să intre în conflict cu antrenorul său.

Marius Croitoru se află la cel de-al doilea meci pe banca lui FC Argeș. Fostul tehnician de la FC U Craiova 1948 a debutat cu dreptul, împotriva celor de la UTA Arad, scor 1-0, în etapa precedentă din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Ce obictive are Marius Croitoru la FC Argeş

Oficialii lui FC Argeş i-au stabilit obiectivele lui Marius Croitoru. Antrenorul are sarcina de a califica echipa în play-off, pentru al doilea sezon consecutiv.

Marius Croitoru este noul antrenor al lui FC Argeş. Acesta i-a luat locul lui Andrei Prepeliţă, care a fost demis după înfrângerea cu Petrolul.

Daniel Stanciu are încredere deplină în Marius Croitoru. Directorul executiv de la FC Argeş a dezvăluit că obiectivul echipei este calificarea în play-off, fiind la trei puncte distanţă de primele şase clasate din Liga 1.

„Tot acolo suntem în ceea ce privește obiectivul. Suntem la trei puncte de retrogradare și la trei puncte de play-off, suntem undeva la mijloc, într-o situație destul de complicată, noi trebuie să virăm în direcția corectă. Sperăm că lucrurile se vor aranja.

Ca strategie de viitor, a contat foarte mult ce a făcut Croitoru la Botoșani. Acolo a stat cel mai mult. Rezultatele, performanțele sportive, transferurile de jucători și sumele încasate de FC Botoșani. E un antrenor care cunoaște foarte bine fotbalul românesc. Are o plăcere de a oferi un fotbal spectaculos, ofensiv”, a declarat Daniel Stanciu, pentru Digi Sport.

Recomandări
  • FC Argeș – Sepsi 0-5
  • Iasmin Latovlevici, schimbat de Marius Croitoru în minutul 30 după ce a comis penalty

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și