Închide meniul

Ce obiectiv va avea Marius Croitoru la FC Argeş. Anunţul oficialilor din Trivale

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2022, 17:56

Ce obiectiv va avea Marius Croitoru la FC Argeş. Anunţul oficialilor din Trivale

Marius Croitoru, primele declaraţii după FC Argeş - Rapid

Marius Croitoru, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Ce obiective va avea Marius Croitoru la FC Argeş
  • Anunţul oficialilor din Trivale

Oficialii lui FC Argeş i-au stabilit deja obiectivele lui Marius Croitoru. Antrenorul are sarcina de a califica echipa în play-off, pentru al doilea sezon consecutiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru este noul antrenor al lui FC Argeş. Acesta i-a luat locul lui Andrei Prepeliţă, care a fost demis după înfrângerea c Petrolul, din ultima rundă.

Ce obictive va avea Marius Croitoru la FC Argeş

Daniel Stanciu are încredere deplină în Marius Croitoru. Directorul executiv de la FC Argeş a dezvăluit că obiectivul echipei este calificarea în play-off, fiind la trei puncte distanţă de primele şase clasate din Liga 1.

Reclamă

„Tot acolo suntem în ceea ce privește obiectivul. Suntem la trei puncte de retrogradare și la trei puncte de play-off, suntem undeva la mijloc, într-o situație destul de complicată, noi trebuie să virăm în direcția corectă. Sperăm că lucrurile se vor aranja.

Ca strategie de viitor, a contat foarte mult ce a făcut Croitoru la Botoșani. Acolo a stat cel mai mult. Rezultatele, performanțele sportive, transferurile de jucători și sumele încasate de FC Botoșani. E un antrenor care cunoaște foarte bine fotbalul românesc. Are o plăcere de a oferi un fotbal spectaculos, ofensiv”, a declarat Daniel Stanciu, pentru Digi Sport.

Reclamă

Daniel Stanciu: „Vrem să redevenim un club important”

Totodată, oficialul formaţiei a declarat că echipa mai are nevoie de întăriri, după începutul modest de sezon. Daniel Stanciu a dezvăluit şi o parte a staff-ului cu care va lucra Marius Croitoru la FC Argeş.

„Croitoru a semnat acum câteva minute, e în vestiar, o să iasă la antrenament într-o jumătate de oră. A intrat în pâine direct. Am participat la discuții. Discuțiile nu au fost complicate, vom avea nevoie de întăriri. Cele 15 etape au demonstrat că trebuie să ne întărim lotul.

Ne-a plăcut strategia pe care Marius Croitoru a avut-o la FC Botoșani. Suntem conștienți că FC Argeș trebuie să devină un club care să producă fotbaliști, să vândă și să aducă bani la buget. Avem acel proiect de un nou stadion și vrem să redevenim un club important.

Reclamă 4 / 0/3

Toată această strategie ne-a atras mai mult în comparație cu alte propuneri pe care le-am avut. Va lucra aici cu Constantin Schumacher. Marius va avea puteri suplimentare, așa cum a avut și Andrei Prepeliță în ceea ce privește procesul de pregătire și și mai multe în ceea ce privește transferurile”, a mai spus Daniel Stanciu, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Marius Croitoru este noul antrenor de la FC Argeş

Marius Croitoru este noul antrenor de la FC Argeş. Fostul antrenor de la FC U Craiova 1948 a bătut palma cu clubul din Trivale.

Marius Croitoru revine în Liga 1, la mai puţin de două săptămâni după ce s-a despărţit de FC U Craiova. Tehnicianul i-a luat locul lui Andrei Prepeliţă la FC Argeş.

Marius Croitoru s-a înţeles cu FC Argeş, scrie gsp.ro. FC Argeş a făcut anunţul oficial pe site-ul oficial.

„Clubul FC Argeș și Marius Croitoru au ajuns la un acord pentru postul de antrenor al grupării din Trivale. Tehnicianul în vârstă de 42 de ani va fi prezentat oficial joi, 27 octombrie 2022, la ora 11.00, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Pitești”, este anunţul făcut de piteşteni.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare
Fotbal intern • 15 mart., 8:02
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare: „Rămâne în inima mea!”. Clubul pe care „Nick” vrea să îl antreneze, din nou
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1!
Liga 1 • 13 mart., 11:25
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1! Ce se întâmplă acum
Eugen Neagoe, conferinţă de presă explozivă! A criticat deschis conducerea
Liga 2 • 7 mart., 19:44
Eugen Neagoe, conferinţă de presă explozivă! A criticat deschis conducerea: „Te antrenezi pe islaz şi vrei să fii FC Barcelona”
Marius Croitoru nu mai semnează cu FCU Craiova!
Liga 1 • 29 feb., 20:16
Marius Croitoru nu mai semnează cu FCU Craiova! Aceeaşi răsturnare de situaţie ca în toamnă! Motivul e uluitor
Se confirmă revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova
Liga 1 • 28 feb., 20:38
Se confirmă revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova! Anunţul de ultim moment al oltenilor: „E pastila de care avem nevoie!”