Închide meniul

„Iese în evidență în fața unor chiori!” Darius Olaru, făcut praf de o legendă a fotbalului românesc!

Alex Ioniță Publicat: 16 august 2024, 22:57

Reclamă
„Iese în evidență în fața unor chiori! Darius Olaru, făcut praf de o legendă a fotbalului românesc!

Darius Olaru, făcut praf de o legendă a fotbalului românesc!

Hepta

Darius Olaru a fost făcut praf de o legendă a fotbalului românesc! Liță Dumitru a avut un discrus dur la adresa căpitanului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător al Stelei a vorbit despre vedeta lui Gigi Becali după ce patronul de la FCSB a anunțat că Olaru este aproape de un transfer în străinătate.

Darius Olaru, făcut praf de o legendă a fotbalului românesc!

Olaru ar fi fost aproape de Lokomotiv Moscova, echipă care a renunțat însă la căpitanul roș-albaștrilor, din cauza pretențiilor „exagerate”, după cum a anunțat presa din Rusia.

Întrebat despre calitățile lui Darius Olaru, Liță Dumitru a venit cu un verdict dur. Acesta este de părere că vedeta lui Gigi Becali nu este „un mare fotbalist” și nu crede că acesta va avea succes într-un campionat din occident.

„El iese în evidență în fața unor chiori. Eu nu-l văd un mare fotbalist să reușească prin occident, dar la noi e foarte bun”, a spus Liță Dumitru, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Darius Olaru a ajuns la FCSB în iarna anului 2020, de la Gaz Metan Mediaș, în schimbul sumei de 600.000 de euro.

De atunci a adunat 183 de meciuri în tricoul actualei campioane, în care a marcat de 40 de ori și a oferit 33 de pase decisive. În momentul de față, Olaru este cotat la suma de 7 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Anunțul momentului despre transferul lui Darius Olaru la Lokomotiv Moscova

A fost făcut anunțul momentului despre transferul lui Darius Olaru la Lokomotiv Moscova! Presa din Rusia a dezvăluit ce decizie a luat clubul care a „intrat pe fir”, pentru transferul căpitanului de la FCSB.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit că Darius Olaru este aproape de plecarea de la FCSB și că va părăsi echipa după meciurile cu LASK Linz, din play-off-ul UEFA Europa League.

Totuși, rușii au anunțat că Lokomotiv Moscova s-a retras din cursa pentru transferul lui Darius Olaru. Clubul nu ar fi fost de acord cu „pretențiile” jucătorului, pe care le-au considerat exagerate.

”O sursă care cunoaște situația ne-a transmis că Lokomotiv s-a retras de la negocierile pentru transferul căpitanului de la Steaua (n.r – FCSB), Darius Olaru. Clubul din Moscova a considerat că cerințele sunt exagerate”, a notat publicația Championat.

Gigi Becali a anunțat că Darius Olaru ar fi urmat să primească un salariu de 900.000 de euro pe an la Lokomotiv Moscova. Cel mai probabil, refuzul rușilor a fost cauzat de pretențiile salariale ale jucătorului.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:48

Victor Angelescu a anunţat un nou transfer la Rapid după plecarea lui Albion Rrahmani!

11:46

CFR Cluj a aflat cine e arbitrul partidei cu Pafos! Delegarea făcută de UEFA la meciul echipei lui Dan Petrescu

11:08

Reacţia lui Ionel Dănciulescu după ce Mihai Stoica l-a certat pe teren pe Baba Alhassan!

11:07

Jannik Sinner s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Cum arată careul de aşi al turneului Masters din Ohio

10:52

„E o problemă care trebuie rezolvată!” Grecii au reacţionat după PAOK – Panserraikos 3-2! Ce măsuri trebuie să ia Răzvan Lucescu

10:40

OFICIAL | Rapid s-a despărţit de Albion Rrahmani! Cum l-au numit giuleştenii pe atacantul pe care l-au vândut la Sparta Praga

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și