Închide meniul

„Îi dai 250.000 pe an şi vine la FCSB” Basarab Panduru, propunere în direct pentru Gigi Becali după România – Irlanda de Nord 1-1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 martie 2024, 9:45

„Îi dai 250.000 pe an şi vine la FCSB Basarab Panduru, propunere în direct pentru Gigi Becali după România – Irlanda de Nord 1-1

Basarab Panduru, propunere în direct pentru Gigi Becali după România - Irlanda de Nord 1-1

Basarab Panduru şi Gigi Becali / Colaj Orangesport/Profimediaimages

Basarab Panduru i-a fost o propunere în direct pentru Gigi Becali, după România – Irlanda de Nord 1-1. Fostul jucător şi oficial al Stelei a remarcat un jucător în amicalul tricolorilor de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panduru e convins că Jamie Reid, atacantul Irlandei de Nord, ar putea fi soluţia ideală pentru patronul FCSB-ului. Jucătorul în vârstă de 29 de ani a deschis scorul după numai 7 minute. L-a lobat pe Niţă.

Basarab Panduru, propunere în direct pentru Gigi Becali după România – Irlanda de Nord 1-1

Reid joacă în liga a 3-a din Anglia, pentru Stevenage. Are 17 goluri stagionale în 36 de partide pentru echipa de club.

Când ne-am uitat la Reid, l-am găsit la liga a treia, unde dă goluri. E un jucător care ne-a pus probleme, dar joacă în liga a treia, League One. El tinde spre Championship cu 17 goluri, tu trebuie să îl miroși pe unul care are un singur gol. Ăla poate să vină aici, dar ăla cu 17 goluri îți dai seama că nu.

Dacă îi tragi un 250.000 pe an, vine la FCSB. Mi s-a părut un fotbalist periculos pentru campionatul nostru, dacă ar veni aici„, a declarat Basarab Panduru pentru orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali este în căutarea unui atacant după ce l-a vândut pe Andrea Compagno în China. Latifundiarul din Pipera ar putea rămâne şi fără Florinel Coman la finalul sezonului. Golgheterul roş-albaştrilor (la egalitate cu Darius Olaru) are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

Jamie Reid a debutat cu gol la naţionala Irlandei de Nord

Jamie Reid a înscris în poarta României la debutul în naţionala Irlandei de Nord! În minutul 7 al partidei, nord-irlandezii i-au surprins pe „tricolori” pe un contraatac.

Reid s-a descurcat perfect, finalizând fără probleme acţiunea nord-irlandezilor. Florin Niţă a ieşit din poartă, dar nu a reuşit să apere şutul lui Reid.

Reclamă 4 / 0/3

Jamie Reid evoluează în liga a treia engleză, la Stevenage. Atacantul nord-irlandez a debutat pentru naţionala antrenată de Michael O’Neill chiar în meciul contra României de pe Arena Naţională.

Reid este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 225.000 de euro.

El a fost convocat la naţionala nord-irlandeză după ce traversează un sezon foarte bun la Stevenage. În 36 de meciuri jucate în acest sezon pentru Stevenage, Reid a marcat 17 goluri şi a dat un assist. Echipa lui se află pe locul 8 în clasamentul din League One, a treia ligă engleză.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și