Închide meniul

Jamie Reid a înscris în poarta României la debutul în naţionala Irlandei de Nord! La 29 de ani, atacantul evoluează în Liga a 3-a

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 22 martie 2024, 23:18

Jamie Reid a înscris în poarta României la debutul în naţionala Irlandei de Nord! La 29 de ani, atacantul evoluează în Liga a 3-a

Jamie Reid a înscris în poarta României la debutul în naţionala Irlandei de Nord!

Jamie Reid, în meciul România - Irlanda de Nord / Profimedia Images

Jamie Reid a înscris în poarta României la debutul în naţionala Irlandei de Nord! În minutul 7 al partidei, nord-irlandezii i-au surprins pe „tricolori” pe un contraatac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reid s-a descurcat perfect, finalizând fără probleme acţiunea nord-irlandezilor. Florin Niţă a ieşit din poartă, dar nu a reuşit să apere şutul lui Reid.

Jamie Reid a înscris în poarta României la debutul în naţionala Irlandei de Nord!

Jamie Reid evoluează în liga a treia engleză, la Stevenage. Atacantul nord-irlandez a debutat pentru naţionala antrenată de Michael O’Neill chiar în meciul contra României de pe Arena Naţională.

Reid este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 225.000 de euro.

El a fost convocat la naţionala nord-irlandeză după ce traversează un sezon foarte bun la Stevenage. În 36 de meciuri jucate în acest sezon pentru Stevenage, Reid a marcat 17 goluri şi a dat un assist. Echipa lui se află pe locul 8 în clasamentul din League One, a treia ligă engleză.

Reclamă

George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia

George Pușcaș a transmis un mesaj de luptă înainte de amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia. Atacantul de la Bari a vorbit despre „dubla” echipei naționale, din luna martie.

„Este o mândrie mare să fiu la lotul naţional, o muncă dusă la final, o muncă la un nou început, pentru că acum începe o provocare şi mai mare şi suntem foarte fericiţi să fim un nou împreună. Şi aşteptăm cu nerăbdare să aducem o nouă mândrie României. M-am obişnuit cu ideea de a fi la EURO, timpul trece foarte repede şi sunt nerăbdător. Trebuie să fim pregătiţi, să fim în formă, să fim sănătoşi şi să ajungem în punctul în care să putem performa la cel mai înalt nivel.

Să dai goluri prin care să aduci un succes României este ceva de nedescris. Sunt recunoscător pentru ceea ce trăiesc şi pentru ceea ce am realizat. Eu încerc să dau totul pentru România. Orice gol pentru România este foarte important, fie că este într-o campanie sau într-un meci amical”, a spus Puşcaş (Bari), într-un interviu difuzat pe canalul de YouTube al Federaţiei Române de Fotbal, potrivit agerpres.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu siguranţă acum suporterii au mai multă încredere în noi, dar avem în continuare nevoie de mai multă încredere. România a trecut mereu prin momente grele şi cred că are nevoie de sprijin şi în momentele mai puţin bune”, a completat jucătorul naţionalei României.

Meciul României împotriva Columbiei e marţi, de la 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Amicalul României împotriva Columbiei, care se va disputa marţi, 26 martie, de la 21:30 (ora României) la Madrid, pe stadionul Civitas Metropolitano, va fi transmis exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Horaţiu Moldovan ar putea avea şansa să fie titular chiar pe stadionul pe care evoluează echipa lui, Atletico Madrid.

Lotul lui Edi Iordănescu pentru amicalele cu Irlanda de Nord şi Columbia

Selecționerul Edward Iordănescu a convocat următorii jucători pentru prima acțiune din acest an:

PORTARI

Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 9/0), Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Marian AIOANI (FC Rapid 1923, 0/0);

FUNDAȘI

Reclamă

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 15/1), Cristian MANEA (CFR Cluj, 24/2), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 4/0), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 25/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 13/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 19/1), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 25/2), Bogdan RACOVIȚAN (Raków | Polonia, 0/0), Raul Opruţ (Hermannstadt | 3/0), Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 14/0);

MIJLOCAȘI

Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 66/14), Marius MARIN (Pisa | Italia, 15/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 35/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 52/3), Olimpiu MORUȚAN (Ankaragucu | Turcia, 14/1), Darius OLARU (FCSB, 15/0), Adrian ȘUT (FCSB, 0/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 20/6), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 17/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 31/4), Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 8/2), Florinel COMAN (FCSB, 12/1);

ATACANȚI

George PUȘCAȘ (Bari | Italia, 40/11), Denis ALIBEC (Muaither | Qatar, 36/5), Florin TĂNASE (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 17/2).

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și