Închide meniul

„Îi dau afară pe toți!” Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu. Avertisment teribil

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 octombrie 2024, 8:22

Reclamă
„Îi dau afară pe toți! Gigi Becali promite „revoluție la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu. Avertisment teribil

Gigi Becali promite "revoluție" la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe / Profimedia

Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă va trăi o „umilință” similară celei prin care a trecut Dan Șucu. Patronul campioanei României a lansat un avertisment teribil pentru jucătorii lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali anunță că nu concepe ca echipa lui să fie învinsă de FC Botoșani. Moldovenii tocmai au câștigat meciul de acasă, cu Rapid, și au părăsit ultimul loc din Liga 1.

Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu

Finanțatorul roș-albaștrilor a afirmat că nu îi va mai primi pe jucători la baza din Berceni, dacă pierd împotriva echipei lui Valeriu Iftime.

Acum nu mai e problemă cu play-off, deja avem un meci în minus și venim pe locul doi sau trei, nu concep să nu câștigăm cu Botoșani. Dacă nu câștigăm cu Botoșani, îi dau afară pe toți, să plece.

Șucu face ce vrea, eu zic la mine acasă. Dacă nu bați Botoșani, nu ai ce căuta la bază”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă

Din 2019 nu a mai pierdut FCSB în fața lui FC Botoșani. Campioana en-titre a reușit să se apropie la două puncte de play-off și are și o restanță de disputat.

Florin Tănase ratează meciurile cu Dinamo, Rangers şi Rapid: „Nu poate interveni!”

Florin Tănase a suferit o ruptură musculară, va rata derby-urile cu Dinamo şi Rapid, dar şi meciul cu Rangers din etapa a treia din grupa principală a Europa League. De altfel, şi AS.ro a anunţat că Florin Tănase va lipsi 3 săptămâni, fix perioada în care FCSB va juca cele 3 partide.

Mihai Lixandru este la Roma. Mâine dimineață la 7:30 intră în operație. În 5 luni va juca, mai exact în luna martie. Șut este la Belgrad, va relua antrenamentele de săptămâna viitoare cu echipa. Are o leziune la adductori de gradul unu, cea mai mică. Șut va fi apt cu Dinamo.

Reclamă

Leziunea pe care o are Șut, refacerea îi oferea posibilitatea să joace cu Rangers (n.r. – adică să rateze derby-ul cu Dinamo), dar el a zis că nu discută, a vrut să meargă la Belgrad, nici nu a conceput să nu fie pe teren la derby-ul cu Dinamo.

Leziunea lui Tănase este lângă tendon și nu poate interveni Marijana. Teoretic stă cam trei săptămâni, dar se va reface repede pentru că are un organism foarte bun. Nu va juca cu Dinamo, Rangers și Rapid, așa se pare. Și el ar fi vrut să meargă la Marijana„, a declarat Mihai Stoica primasport.ro.

Lixandru a suferit o ruptură de ligamente în partida PAOK – FCSB, din Europa League, câștigată de campioana României cu scorul de 1-0. Mihai Lixandru a apucat să joace 17 partide pentru FCSB, în actualul sezon, în toate competițiile. A reușit să marcheze un singur gol în cadrul acestor partide.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:58

Gică Popescu împlinește 57 de ani: „Starea mea fizică este net inferioră vârstei!”. Cum își va sărbători ziua de naștere „Baciul”

10:56

Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă

10:19

„Nu ştie nimic!” Gigi Becali, avertizat după ce a anunţat transferurile lui Louis Munteanu şi Nicolae Stanciu la FCSB

10:04

„Nu are viaţă, ar putea avea o criză!” Prin ce trece Kylian Mbappe, după transferul răsunător la Real Madrid

9:48

Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool

9:46

Pep Guardiola, tot mai aproape de a pleca de la Manchester City! Cel mai important om din club renunță la proiectul șeicilor

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 5 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și