Închide meniul

„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 21 martie 2024, 8:43

„Îi doresc un singur lucru Basarab Panduru l-a „înţepat pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan

Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"

Adrian Mititelu şi Basarab Panduru / Captură Antena Sport & Orange Sport

Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica, după declaraţiile „tăioase” ale patronului de la FCU Craiova. Mititelu nu a fost de acord cu comentariile făcute de fostul internaţional după meciul pierdut de echipa sa la Ploieşti, cu Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCU Craiova se află pe loc de baraj după prima etapă de play-out, iar situaţia nu este deloc roz la echipa pregătită de Nicolo Napoli.

Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Văd că e la modă să te plângi că pierzi bani”

Reacţia lui Basarab Panduru nu a întârziat să apară, iar fostul internaţional l-a „înţepat” pe Mititelu, spunând că nu poate să se supere pe un fan. Panduru a mai spus şi că nu are de ce să se supere, după declaraţiile lui Mititelu, căruia i-a dorit să nu mai piardă bani de anul viitor:

„Nu, nu mi se pare că e nimic. Omul a spus că crede el. N-ai… Sunt pus într-o situaţie ingrată. Mă pui să mă supăr pe un fan, nu poţi să te superi pe fani. Moda se mai schimbă, dar văd că acum moda e să te bagi în fotbal şi să plângi că pierzi bani. Pot să-i spun un lucru, aşa ca prieten, de la anul îi doresc să nu mai piardă niciun ban.

Când îţi dai cu părerea pe la TV, de vreo 15 ani cred, se poate să fie şi nemulţumiţi, dar nu cred că am de ce să mă supăr”, a spus Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Reclamă

Adrian Mititelu, replică tăioasă pentru Basarab Panduru: „Să comenteze după ce prinde trei meciuri pe bancă în Liga 1”

Adrian Mititelu a avut o replică tăioasă pentru Basarab Panduru. Patronul celor de la FCU Craiova a auzit declarațiile date de fostul internațional român, după meciul pierdut de olteni la Ploiești.

Basarab Panduru a criticat jocul echipei lui Nicolo Napoli după meciul cu Petrolul Ploieşti și susține că ar fi oportună schimbarea antrenorului, mai ales că întrecerea internă a luat pauză, pentru disputarea meciurilor echipelor naționale.

„Am văzut declarația lui Panduru, aș fi vrut să comenteze după ce prinde și el trei meciuri pe bancă în Liga 1. Așa, de la televizor, oricine poate să vorbească, să își dea cu părerea, e foarte ușor cu vorba, dar mai greu cu fapta. Nu antrenează pe nicăieri.

Reclamă 4 / 0/3

Văd că e o modă acum ca toți antrenorii care n-au făcut nimic să devină jurnaliști. Îmi pare rău, am fost fan al jucătorului Basarab Panduru, dar ca antrenor ce a făcut?! De la televizor e foarte simplu.

Am băgat 3 milioane de euro, să vină și alții să vadă cât de greu e în fotbal! E foarte ușor să vorbești de pe margine”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și