Închide meniul
EXCLUSIV

„Îl cunoaşte toată ţara cum face la băutură”. Ce s-a întâmplat în noaptea în care Gabi Tamaş l-a sunat pe Nae Constantin

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 octombrie 2022, 14:23

Reclamă
„Îl cunoaşte toată ţara cum face la băutură. Ce s-a întâmplat în noaptea în care Gabi Tamaş l-a sunat pe Nae Constantin

Ce s-a întâmplat în noaptea în care Gabi Tamaş l-a sunat pe Nae Constantin

Gabi Tamaș, la un interviu / as.ro

Daniel Chiriţă a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea în care Gabi Tamaş l-a sunat pe Nae Constantin. Fundaşul de 38 de ani a avut o discuţie aprinsă cu antrenorul Petrolului şi chiar i-a înjurat pe fani. A fost înregistrat şi s-a ajuns la rezilierea contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiriţă a fost lângă Tamaş în momentul în care s-a lăsat cu scandal. „Se transformă la băutură„, a recunoscut fostul jucător al Petrolului. Daniel Chiriţă a fost şi coechipier cu Nae Constantin, la Rapid.

Ce s-a întâmplat în noaptea în care Gabi Tamaş l-a sunat pe Nae Constantin

„Luni după-amiază cei de la Petrolul au avut antrenament. S-a terminat antrenamentul şi au făcut grătar la ei, acolo, la stadion. După care, mai mulţi jucători de la Petrolul, au fost vreo 10, au venit aici la mine unde am baza sportivă. Am stat aici, au băut şi ei o bere, că era timpul lor liber… cred că au stat până la 11-12, că la 12 au plecat.

Atunci Tamaş, consumând… greşeala lui a fost că probabil a fost provocat. El a sunat două persoane în cadrul clubului. Una dintre persoanele astea l-a înregistrat. Întrebarea pe care mi-o pun: ‘De ce nu dă toată înregistrarea?’. Pentru că la un moment dat a vorbit ok, a vorbit de meci, de caractere, de ce se întâmplă. Ştii că un om, la băutură, vorbeşte foarte mult. Îl cunoaşte toată ţara pe Tamaş cum face la băutură… şi nu numai toată ţara! În toate ţările pe unde a fost a avut probleme.

El când e treaz e un tip de nota 2000! E un băiat de zahăr, care… crede-mă, te ungi cu el pe suflet. El se transformă la băutură, dar după îşi cere scuze. Am vorbit cu el, e supărat, îţi dai seama. Nu îi convine situaţia care a aparut acum: ‘Băi, nu credeam că cineva mă sifonează, mă înregistrează şi mă dă la cine? La suporteri, îţi dai seama… unde te loveşte cel mai rău!”. Cineva a premeditat-o şi a vrut să îl defăimeze în faţa suporterilor, să îl dea afară! Cine l-a înregistrat e o mizerie de om!”, a declarat Daniel Chiriţă pentru Antena Sport.

Reclamă
Reclamă

Nae Constantin a vorbit despre scandalul monstru cu Gabi Tamaş

Nae Constantin a recunoscut că l-a înregistrat pe Gabi Tamaş şi a oferit detalii despre scandalul de la Petrolul. Antrenorul „lupilor galbeni” a anunţat ce s-a întâmplat şi motivul pentru care a fost reziliat contractul fundaşului de 38 de ani.

Nae Constantin a dezvăluit că a fost sunat de Tamaş după eşecul cu FCSB şi i-a fost reproşată tactica abordată şi declaraţiile oferite la flash-interviu. Jucătorul chiar i-a înjurat pe fani.

„Gabi Tamaş e un jucător bun pentru noi, dar care în momentul ăsta considerăm că nu poate să ne mai ajute… nu fotbalistic, dar la nivelul vestiarului. După meciul cu FCSB, undeva seara la 10 am primit un telefon de la Gabi. Eu cu el nu am vorbit, deşi el obişnuia să mai sune seara. Era undeva cu vreo 7 colegi. Discuţia s-a dus în mai multe direcţii.

Reclamă

Mi-a reproşat că le arăt numai lucruri negative. L-am văzut că e un pic agitat, i-am spus să ne liniştim, că îi dau o zi liberă. Mi-a spus că îşi ia câte zile libere îşi doreşte. Am trecut şi peste asta, apoi alte reproşuri, iar mai spre final aţi auzit cu toţii cuvintele adresate suporterilor. Au mai fost „salutaţi” şi preşedintele şi Claudiu Tudor.

A doua zi ne-am întâlnit la stadion… printre altele a spus că vrea să rezilieze. Am hotărât să îl anunţăm pe preşedinte că acceptăm rezilierea contractului, că suntem de acord ca şi staff. Reproşurile pe care mi le-a adus aş fi vrut să fie între 4 ochi. Am înţeles că erau mai mulţi jucători la masă.

Înregistrarea care a apărut a fost făcută de pe telefonul meu, nu a fost nimic premeditat. Am o aplicaţie, pentru că la un moment dat am fost ameninţat de cineva foarte urât. Am dat această înregistrare către liderii galeriilor, ca să vadă. Ei nu erau de acord cu această plecare. Cum a ajuns în online, nu ştiu. Ce a apărut e o parte, toată înregistrarea are cam 15 minute. Eu mi-o asum! Dacă e o greşeală, o să o plătesc.

Gabi Tamaş nu era ghimpe în vestiar, erau momente în care era pâinea lui Dumnezeu, doar că erau şi momentele celelalte în care balanţa se echilibra sau chiar se ducea în jos”, a spus Nae Constantin la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:36

EXCLUSIVRetras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

22:36

LIVE TEXTGalatasaray – PAOK 0-0 în Europa League! Manchester United – Twente se joacă ACUM. Meciurile serii

22:35

Adrian Mititelu, sfătuit de Florin Talpan în procesul cu FRF, care are o miză de 300 de milioane de euro!

22:28

Lothar Matthaus, verdict despre cursa pentru Balonul de Aur. L-a clasat pe Vinicius doar pe locul 3. Pe cine vede drept favorit

22:04

O nouă accidentare la FCSB! Jucătorul, OUT până în iarnă! Mihai Stoica a dat toate detaliile: „L-au văzut doi specialiști!”

21:26

U BT Cluj – Olimpija Ljubljana 86-93. Campioana, debut cu stângul în BKT EuroCup. Alex Chipciu a aruncat prima minge

1 „Am înţeles că jumătate de bilete erau false!” Adrian Mihalcea, acuzaţii incredibile după Unirea Slobozia – Rapid 1-2 2 Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă” 3 FotoIanis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi a adus victoria echipei sale 4 McLaren, lovitură de proporţii pentru Red Bull. Transferul a fost anunţat oficial 5 UPDATESteaua, neprogramată la meciurile din Liga 2! Anunţul oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal! Reacţia „militarilor” 6 VideoAntrenorul care l-a crescut pe Radu Drăguşin a dezvăluit de ce fundaşul lui Tottenham a refuzat FCSB
Citește și