Închide meniul

„Îl detest!” Marian Iancu l-a făcut praf pe Dan Şucu după Rapid – Dinamo: „Patron din rumeguş. Face bişniţă neaoşă”

Alex Masgras Publicat: 19 august 2024, 14:01

Reclamă
„Îl detest! Marian Iancu l-a făcut praf pe Dan Şucu după Rapid – Dinamo: „Patron din rumeguş. Face bişniţă neaoşă

Marian Iancu l-a făcut praf pe Dan Şucu după Rapid - Dinamo: "Patron din rumeguş. Face bişniţă neaoşă"

Dan Şucu şi Marian Iancu / Colaj Hepta

Marian Iancu l-a făcut praf pe Dan Şucu după Rapid – Dinamo. Giuleştenii au rămas fără victorie în actualul sezon de Liga 1, după remiza de duminică seară, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la venirea lui Neil Lennon, rapidiştii nu s-au bucurat de vreun succes în acest sezon, iar fanii şi-au pierdut răbdarea.

„Îl detest!” Marian Iancu l-a făcut praf pe Dan Şucu după Rapid – Dinamo: „Patron din rumeguş. Face bişniţă neaoşă”

Marian Iancu a avut un discurs dur la adresa lui Dan Şucu şi l-a făcut praf pe patronul celor de la Rapid, spunând că acesta continuă să facă aceleaşi greşeli ca la început.

„Nu pot să cred că Dan Şucu face deliberat aceleaşi greşeli de mai bine de doi ani de când investeşte la Rapid! Este evident un modus operandi, m-am convins! Dan Şucu este un patron din rumeguş, nu este unul de esenţă tare, nobilă. Asta este! Atât poate, asta face! Bişniţă neaoşă cu eticheta de piaţă de capital. Ca fost preşedinte al unui club de fotbal cu suporteri mulţi, elevaţi şi cunoscători ai fenomenului, înfrăţiţi cu cei din Giuleşti, îl înţeleg, dar ca fan alb-vişiniu îl detest!

Nu a învăţat nimic din dezastrul de anul trecut numit Marko Dugandzic! O repetă copy-paste cu Krasniqi, cu Funsho şi, în mod cinic, recent cu Rrahmani. Continuă minciuna iluzorie legată de mari obiective sportive prin manifestări şi comunicate publice de o ipocrizie ridicată la rang de talent managerial, adică una gândeşti, alta spui şi cu totul altceva faci!

Reclamă
Reclamă

A reuşit să strâmbe centenarul de dragul corporatist al banului, s-a înconjurat de avataruri şi imprimante tip Moldovan, Marian Mihail sau Daniel Sandu, forme fără fond şi fără drept de dispoziţie, construind piramidal organigrama clubului din care lipseşte premeditat ca scop empatia, rapidismul, starea de spirit şi ataşament, unice prin sinceritatea lor, dar şi frustrarea predată între generaţii în cursul celor o sută de ani de istorie alb-vişinie, din care s-a născut sloganul <<Singuri împotriva tuturor>>.

Rapid e captiv financiar unui stil corporatist sec, inodor şi incolor, fiind obligat să se schimbe structural. Bani, nu emoţie, minciună, prosteală şi iluzii ambalate atent în locul fotbalului boem şi aristocratic cu care s-au hrănit generaţii de suporteri alb-vişinii. Nu mai promiteţi rezultate sportive, domnule Şucu, promiteţi doar respect şi e de ajuns în Giuleşti”, a spus Marian Iancu, potrivit orangesport.ro.

Explicația fanilor rapidiști, după mesajele prin care l-au ironizat pe Marius Șumudică

În timpul derby-ului cu Dinamo, fanii din peluza nord a celor de la Rapid au afișat 2 bannere, pe care erau scrise două declarații care au fost făcute, în trecut, de Marius Șumudică:

Reclamă

”Eu nu pot antrena Rapidul în Liga 2… Pentru că am o carieră în spate” și ”Rapidistul Marius Șumudică a murit!”.

După meci, suporterii giuleșteni au dezvăluit că doar au adus aminte de aceste declarații și că în opinia lor, Marius Șumudică îi face mai mult rău decât bine rapidului.

”Nu vă impacientați și noi tot cu Rapid ținem! În această seară nu am facut decât să aducem aminte tuturor despre niște declarații făcute de un Idol al Giuleștiului pentru că “Fotbalistul Șumudică” este o legendă și nimeni nu îi poate lua asta.

Noi suntem de parere că, în momentul de față, prin acțiunile lui, el face mai mult rău decât bine echipei. Știm că nu toata lumea a fost solidară cu aceasta acțiune, dar mai știm că avem dreptul la libera expirmare, un drept inviolabil. Nu condiționăm pe nimeni să gândească ca noi, dar nici nu vrem sa fim condiționați să gândim ca alții. Într-un final iubim aceeași echipă”, au postat suporterii giuleșteni, pe Facebook.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:57

Prima reacţie a lui Gigi Corsicanu după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid

18:40

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului! A fost convins de Dan Şucu şi a semnat contractul!

18:38

EXCLUSIVEdi Iordănescu nu ia în calcul să antreneze în România! Unde își va continua cariera fostul selecționer

18:00

Jannik Sinner a fost prins dopat! Numărul 1 ATP a scăpat de suspendare, dar a fost sancţionat de ITIA

17:36

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

17:14

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și