Închide meniul

Ilie Dumitrescu a anunțat omul meciului Petrolul – FCSB 0-2

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 octombrie 2022, 8:54

Ilie Dumitrescu a anunțat omul meciului Petrolul – FCSB 0-2

Ilie Dumitrescu îl laudă pe selecționer

Ilie Dumitrescu pe Arena Națională / Antena Sport

Ilie Dumitrescu a anunțat care a fost omul meciului Petrolul – FCSB 0-2. Chiar dacă golurile au fost marcate de Dawa și Coman, Mister îl consideră pe Andrei Cordea fotbalistul decisiv din duelul de la Ploiești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”FCSB a avut o exprimare consistentă pe faza ofensivă. Cordea, omul meciului, cel mai bun jucător de pe teren. Îl vedem și extremă, și între linii, apoi în locul lui Omrani. E un jucător cu o mobilitate foarte bună. Omrani începe să prindă contur și să-și pună calitățile în slujba echipei. Billel Omrani dă cel mai bun randament când joacă cu un nouă clasic.

Ilie Dumitrescu a anunțat care a fost omul meciului Petrolul – FCSB 0-2

Coman e acolo, activ, mă bucur că a marcat. Edjouma și Olaru au făcut un meci foarte bun. Edjouma, superior. Când a intrat Nikolov în locul lui Compangno, s-a înțeles că `trebuie să gestionăm rezultatul`, dar Petrolul a avut doar o ocazie. Cel mai bun meci din acest sezon pentru FCSB.

Ideal ar fi ca cea mai bună formulă să apară joi, trebuie să joci și pentru fani. Ai un lot extrem de valoros, Tavi Popescu, Miculescu, dar trebuie să dai ceva înapoi și fanilor. A fost o rușine, am primit o mulțime de mesaje”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

După două victorii legate în Liga 1, FCSB e pe locul 12, la 4 puncte de Universitatea Craiova, ultima echipă aflată pe o poziție de play-off și față de care are și un meci mai puțin disputat.

Reclamă

Nicolae Dică: „Mereu pleacă antrenorul, nu jucătorii!”

„Te gândeai să pleci de la FCSB dacă pierdeai cu Petrolul?”. Asta a fost întrebarea primită de Nicolae Dică după victoria de la Ploiești, scor 2-0. Joyskim Dawa și Florinel Coman au marcat pentru vicecampioana României și au adus a 3-a victorie a sezonului în Liga 1 pentru vicecampioana României.

„Mr. Nick” a recunoscut că s-ar fi gândit serios dacă să continue sau nu pe banca roș-albaștrilor dacă ar fi plecat fără puncte de pe „Ilie Oană”.

„Am făcut o partidă foarte bună, am avut o posesie bună, ne-am creat multe ocazii, am marcat și două goluri, nu i-am dat adversarului șansa să marcheze. Pe final i-am lăsat pe cei de la Petrolul să aibă inițiativa. Nu îmi doresc acest lucru, vreau să ne creăm în continuare ocazii. Dar îi felicit pe băieți. Nu trebuie să mai vorbim de meciul din Danemarca. Suntem la a doua victorie consecutivă în Liga 1, până acum suntem în grafic după ce s-a reluat campionatul.

Reclamă 4 / 0/3

Avem de luat o revanșă în fața celor de la Silkeborg. Vom folosi joi și o parte din jucătorii din această seară, în funcție de feedback-ul primit.

(N.r. – Despre Florinel Coman) Mă bucur pentru el că a reușit să marcheze și pentru atitudinea pe care a avut-o și astăzi și la meciul cu FC Argeș. Am avut multe discuții cu el. Sper că a înțeles că trebuie să fie unul dintre liderii echipei. E pe drumul cel bun.

20 de jucători pot să iau în lot, bineînțeles că îi veți mai vedea (n.r. – pe cei lăsați pe dinafară). Suntem pe 3 fronturi, Liga 1, Conference League și Cupa României, și avem nevoie de jucători. Dacă ar fi după mine, i-aș lua pe toți în lot.

(N.r. – Te gândeai să pleci de la FCSB dacă pierdeai cu Petrolul?) Depinde cum pierdeam. Dacă aveam 10 ocazii, ratam și adversarii marcau pe contraatac… Normal, când nu ai rezultate, te gândești. Mereu pleacă antrenorul, nu jucătorii, când echipa nu are rezultate. Am încredere în ceea ce fac în fiecare zi”, a declarat Nicolae Dică, pentru sursa citată mai sus.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și